Tup bebek bugün 8. Gün idrar testi yaptım

Kasıklarıma krap giriyor böyle adet olacak gibi bir his var göğüslerim açıyor ve çok domgunlasti birde pıhtı geldi tutunma belirtisiymiş doktorum öyle dedi
Genelde kan testine kadar değilde tarnsferden bir iki gün sonraki günler kramp ishal olacakmış gibi sancılar sanırım tutunma belirtisi bende öyle olmuştu hatta regli oluyorum mi diye ağlamıştım

Genelde kan testine kadar değilde tarnsferden bir iki gün sonraki günler kramp ishal olacakmış gibi sancılar sanırım tutunma belirtisi bende öyle olmuştu hatta regli oluyorum mi diye ağlamıştım
Ben tran sfer olduktan sonra 2 . Gün du sanırım kraplarim başladı hala devam ediyor ama bugün az kral oldu yada ben iki çizgiyi gördüm ya sevinçten hissetmedim

Kasıklarıma krap giriyor böyle adet olacak gibi bir his var göğüslerim açıyor ve çok domgunlasti birde pıhtı geldi tutunma belirtisiymiş doktorum öyle dedi
Benimde kasık kramplarım hiç geçememişti öğrenmeden önce. Göğüslerim en başından beri dolgunlaştı bide bel ağrısı çoktu bende

Kızlar transfer 10 günü bugün beta 102 çıktı normal mi sizce kimyasal gebelik olma olasılığı nedir bilen varmı korkmaya başladım

Benimde 5 gün embriyosu iyi kalite de demişti embriyolog , 2. Gün testimde 7 iken 8. Gün testinde 2.34 olmuştu , yükselme şansı var mı ,12. Gün e kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…