Teşekkür ederim kan testi görürsem inşallah yanılma bayi var mı ki korkuyorum negatif denEvet ikinci çizgi var, hayırlı olsun
Teşekkür ederim kan testi görürsem inşallah yanılma bayi var mı ki korkuyorum negatif den
Teşekkür ederim kan testi görürsem inşallah yanılma bayi var mı ki korkuyorum negatif denEvet ikinci çizgi var, hayırlı olsun
Çok teşekkür ederimTabii ki var en garantisi kan testi bu yüzden ama ben pozitif olan testten negatif çıktığını pek görüp duymadım. Siz içinizi ferah tutun
Hayırlı olsun ben ilk çocuğumda dayanamayıp transferin 3. Günü yapmistim saç teli gibi ince rusuz bir çizgi gibi çıkmıştı 4. .gün daha net diğer yaptığım günler seninki gibi çıkmıştıMerhaba kizlar cevap veririseniz sevinirim
Bugün transferin 8. Günü dün de benden pıhtı geldi ama doktorum korkma tutunma belirtisi dedi bugünde test yaptım sizce tutmuş müdür Eki Görüntüle 3309946
Kaçıncı gün embriyosuydu pekiHayırlı olsun ben ilk çocuğumda dayanamayıp transferin 3. Günü yapmistim saç teli gibi ince rusuz bir çizgi gibi çıkmıştı 4. .gün daha net diğer yaptığım günler seninki gibi çıkmıştı
5. Gün idiKaçıncı gün embriyosuydu peki
YaaHayırlı olsun ben ilk çocuğumda dayanamayıp transferin 3. Günü yapmistim saç teli gibi ince rusuz bir çizgi gibi çıkmıştı 4. .gün daha net diğer yaptığım günler seninki gibi çıkmıştı
Bende yeni transfer oldum daha 3. Günüm bugün 3. Gun embriyosu çok sabirsizlaniyorum5. Gün idi
Rabbim nasip ederse hamilesin tadini çıkar olumsuz düşünmeYaainşallah kan testim de pozitif olur 6 yıllık hasret biter inşallah
Bende yeni transfer oldum daha 3. Günüm bugün 3. Gun embriyosu çok sabirsizlaniyorum
Hayırlı olsun ben ilk çocuğumda dayanamayıp transferin 3. Günü yapmistim saç teli gibi ince rusuz bir çizgi gibi çıkmıştı 4. .gün daha net diğer yaptığım günler seninki gibi çıkmıştı
Rabbim nasip ederse hamilesin tadini çıkar olumsuz düşünme
Amin cümlemize inşallahEğer ki alnına yazıldıysa 3 . imiş 5 . imiş bunlar fasafiso Rabbim o güzel duyguyu yaşatsın inşallahsanada
Kesinlikle ama bunlar tatlı korkular kolay kazanamiyoruz bu evlatları kalbim ağzımda yaşadım doğurana kadarCanım idrarda çıktıysa kanda kesin çıkıyor. Çıkmaması milyonda bir kadar az bi ihtimal. Çıkar kanda hemde 50 üstü çıkar testler 5 üstü ölçüyor diyor ama ölçmüyor maalesef. İdrara düştüyse kana çoktan karişmiştir. Transfer sonrası 6.gün hormon salgılanmaya baslıyor zaten. Biran önce kan testi ver çünkü sürekli vericeksin kimyasal gebelik ihtimaline karşı bi gün vermicen bi gün vercen 3-4 kez katlıyorsa ikiye kimyasal ihtimalinde kalmıycak. Sonra keseyi bekliceksin 5.hafta keseye gidiyosun keseyi görceksin sonra 7.hafta kalp atışını bekliceksin stres bitmiyor yani. Kalbini duyuncada gelişimi düzgünmü diye Tetikte olursun 7 aya gelincede erken dogum olmasın kordon dolanmasın derken dogurana kadar bize nefes yok.. Zor buluyoruz çünkü millet doktora kontrole gitmeden doguruyor biz akla karayı seçiyoruz. Hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Canım idrarda çıktıysa kanda kesin çıkıyor. Çıkmaması milyonda bir kadar az bi ihtimal. Çıkar kanda hemde 50 üstü çıkar testler 5 üstü ölçüyor diyor ama ölçmüyor maalesef. İdrara düştüyse kana çoktan karişmiştir. Transfer sonrası 6.gün hormon salgılanmaya baslıyor zaten. Biran önce kan testi ver çünkü sürekli vericeksin kimyasal gebelik ihtimaline karşı bi gün vermicen bi gün vercen 3-4 kez katlıyorsa ikiye kimyasal ihtimalinde kalmıycak. Sonra keseyi bekliceksin 5.hafta keseye gidiyosun keseyi görceksin sonra 7.hafta kalp atışını bekliceksin stres bitmiyor yani. Kalbini duyuncada gelişimi düzgünmü diye Tetikte olursun 7 aya gelincede erken dogum olmasın kordon dolanmasın derken dogurana kadar bize nefes yok.. Zor buluyoruz çünkü millet doktora kontrole gitmeden doguruyor biz akla karayı seçiyoruz. Hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Amin inşallah canımKesinlikle ama bunlar tatlı korkular kolay kazanamiyoruz bu evlatları kalbim ağzımda yaşadım doğurana kadarrabbim herkeze tattirsin bu duyguları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?