Tüp bebek çift embriyo yaptıranlar bakabilir mi

Bazı bankalar ilaçlara da sağlık hizmeti kapsamında 4,5 taksite bölüyor haberiniz olsun.

Bana da donmus çift embriyo konuldu . Pazartesi günü test günüm . Hiç bir belirti yda hissiyatım yok . Büyük ihtimal tutmayacak gibi geliyor .

Ben 38 yaşındayım ve ilk denemem 3.gun embriyo 2 adet transfer oldum ve ikisi de tuttu şuan 10 haftalık hamileyim ikisi de sorun yok gayet iyi durumdalar ikisinde kalp atışı var
Şimdik nasilsiniz ve kacşnci haftadasiniz? Ben korkuyorum

3. Transferim çift embriyo oldu ilkinde düşük yaptım 2. Kimyasal oldu şimdi sanırım gebeyim betam daha çok düşük ilk 27 2 gün sonra 44 çıktı sonraki 2 gün de 110 çıktı pazartesi tekrar baktıracağız inşallah sağlıklı ilerler tek olmuş çift olmuş hiç umrumda değil yeter ki birinden biri tutsun da sağlıklı ilerlesin kucağıma alayım Rabbim ele özendirmesin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Sağlıcakla kucağınıza alin.
Aynı opudan alınan embriyolar mi ?

Çok şükür iyiyiz 26+2 günlük hamileyim ikizlerime ikisi de kız hiç bir sorunum yok onların da öyle neden korkuyorsunuz
Cift embryo ikiz hamilelik gecirmek tehlikeli diyorlar erken dogum gibi vs. Şeker hastasi vesaire olma ihtimalleri yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…