• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek cinsiyet seçimi

simsim7subat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
13
Arkadaşlar ben 10. Haftalık gebeyim. Tüp bebekle cinsiyet seçimi yaptık Kıbrısta. İstediğimiz cinsiyeti transfer ettik diyolar ama ben kafayı yemek üzereyim ya yalan atıyolarsa diye. Böyle bir şey mümkün olmaz değil mi? Yani bu konuda bir karışıklık ya da yalan durumu olmaz değil mi transferde? Çünkü bizim gitme amacımız cinsiyet içindi zaten. Lütfen bizim gibi cinsiyet seçimi yaptıran ya da bu konuyla alakalı bir şey duyan olduysa paylaşabilir mi

Arkadaşlar ben 10. Haftalık gebeyim. Tüp bebekle cinsiyet seçimi yaptık Kıbrısta. İstediğimiz cinsiyeti transfer ettik diyolar ama ben kafayı yemek üzereyim ya yalan atıyolarsa diye. Böyle bir şey mümkün olmaz değil mi? Yani bu konuda bir karışıklık ya da yalan durumu olmaz değil mi transferde? Çünkü bizim gitme amacımız cinsiyet içindi zaten. Lütfen bizim gibi cinsiyet seçimi yaptıran ya da bu konuyla alakalı bir şey duyan olduysa paylaşabilir mi
Kıbrıs’ta nerde yaptırdınız bende Kıbrıs’ta tedavi oluyorum

Bilim yalan söylemez
Ayrıca siz karninizda tasiyacaksiniz onun annesi olacaksiniz. Kucaginiza aldiktan sonra cinsiyete mi takilacaksiniz . Sanmiyorum .

Bilim yalan söylemez
Ayrıca siz karninizda tasiyacaksiniz onun annesi olacaksiniz. Kucaginiza aldiktan sonra cinsiyete mi takilacaksiniz . Sanmiyorum .
Çok emek verdik bu süreç için. Bir cinsiyet seçimi yaptık ve tabi ki normal olarak endişe duymamız çok normal 🙏🏼

Hangi cinsiyeti tercih ettiniz acaba ? Birde ne kadar bir ücreti var ?

Embriyolar karışmadıysa istediğiniz cinsiyet gelmiştir. Zaten genetik test sonrası belli oluyor cinsiyeti mecburen. Neden yalan söylesinler?
Boş yere stres yapıyorsunuz, strese girdiğinize değmeyecek bir ihtimal.

Hangi cinsiyeti tercih ettiniz acaba ? Birde ne kadar bir ücreti var ?
geride normal yolla olmus iki bebegi varken kibrisa biri hangi cinsiyet icin gider de 8 bin euro öder sence?
tabii ki erkek.
konu sahibi 10. haftada fetal dna testi yapiliyor özel. hic biryere gitmenize bile gerek yok hemsire gelip eve kaninizi aliyor bir haftada hem cinsiyet hem kromozom anormalisi var mi yok mu soyluyor.
yani hemen bugun yaptirsan haftaya pazartesi ogrenirsin

Back
X