Tüp bebek cinsiyet seçimi

geride normal yolla olmus iki bebegi varken kibrisa biri hangi cinsiyet icin gider de 8 bin euro öder sence?
tabii ki erkek.
konu sahibi 10. haftada fetal dna testi yapiliyor özel. hic biryere gitmenize bile gerek yok hemsire gelip eve kaninizi aliyor bir haftada hem cinsiyet hem kromozom anormalisi var mi yok mu soyluyor.
yani hemen bugun yaptirsan haftaya pazartesi ogrenirsin
Haklısın doktoruma bir danışayım bir dahaki sefer

Embriyolar karışmadıysa istediğiniz cinsiyet gelmiştir. Zaten genetik test sonrası belli oluyor cinsiyeti mecburen. Neden yalan söylesinler?
Boş yere stres yapıyorsunuz, strese girdiğinize değmeyecek bir ihtimal.
İşte embriyoların karışma ihtimali beni zaten endişelendiriyor. Ya da embriyolağa cinsiyeti söylememiş olma ihtimalleri. İnsanın aklına her türlüsü geliyor. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Umarim kizlariniz o kadar guzel yerlere gelirlerki siz ve paralari kizlara degil de ogluscuguna savuran esiniz o kizlara omur boyu muhtac kalirsiniz! Su oglan delisi tiplere tahammul bile edemiyorum
Kızlarımı dünyaya değiştirmem. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Siz hariç :) dilerim rabbimden bu söylediklerinin aynısını sen yaşarsın :)
Kız çocuklarını savunduğunu sanıp bir anneye bu şekilde nefret kusman gerçekten ironik. Senin derdin kızlar değil, kendi içindeki öfke. Neyse ki ben çocuklarımı senin gibi bir zihniyetle büyütmeyeceğim.

Kızlarımı dünyaya değiştirmem. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Siz hariç :) dilerim rabbimden bu söylediklerinin aynısını sen yaşarsın :)
Kız çocuklarını savunduğunu sanıp bir anneye bu şekilde nefret kusman gerçekten ironik. Senin derdin kızlar değil, kendi içindeki öfke. Neyse ki ben çocuklarımı senin gibi bir zihniyetle büyütmeyeceğim.
Yani hamile halinizle beddua ediyor utanmıyorsunuz da

Vah vah masum rolü mü oynuyorsunuz şimdide! 5 dakika önce hamile bir kadına beddua ederken umrunuzda değildi
Ben size hangi yorumda beddua ettim acaba ? Önce ne okudugunuza ve kimi alıntılandığınıza dikkat edin . Ziraaa suan masum olan benim saldıran siz oluyorsunuz bu yorumda

İşte embriyoların karışma ihtimali beni zaten endişelendiriyor. Ya da embriyolağa cinsiyeti söylememiş olma ihtimalleri. İnsanın aklına her türlüsü geliyor. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız
h.efendi embryolar karışırsa
o çocuk sizi çocuğunuz olmayan alakasız birilerinin spermi yumurtasıyla hayata gelecek bir çocuk olacak

şu durumda derdiniz cinsiyetinin sizin tercih ettiğiniz olmaması mı gerçekten?

h.efendi embryolar karışırsa
o çocuk sizi çocuğunuz olmayan alakasız birilerinin spermi yumurtasıyla hayata gelecek bir çocuk olacak

şu durumda derdiniz cinsiyetinin sizin tercih ettiğiniz olmaması mı gerçekten?
Başkasının embriyosunun karışmasından mı bahsediyoruz sizce? Lütfen okuyup anlamadığınız şeylere birde yorum eklemeyin

Back
X