Tüp bebek cinsiyet seçimi

Başkasının embriyosunun karışmasından mı bahsediyoruz sizce? Lütfen okuyup anlamadığınız şeylere birde yorum eklemeyin
e başkaşının embryosunun karışmasından endişe etmiyorsunuz
kız olsa da zaten başınızın üstünde yeri var

e derdiniz ne o zaman?

Kızlarımı dünyaya değiştirmem. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Siz hariç :) dilerim rabbimden bu söylediklerinin aynısını sen yaşarsın :)
Kız çocuklarını savunduğunu sanıp bir anneye bu şekilde nefret kusman gerçekten ironik. Senin derdin kızlar değil, kendi içindeki öfke. Neyse ki ben çocuklarımı senin gibi bir zihniyetle büyütmeyeceğim.
Belli oluyor dunyaya degistirmediginiz, taa kibrislara giderek. Kimin ne olacagi belli olmaz hic, ama bu konuda icim cok rahat ben evde kizlarim varken sirf oglan dogurmak icin baska memleketlere gitmeyeceyim, kizlarimin rizkini oglus bulsunlar diye kliniklere yedirmeyecegim. Burdaki insanlara da mutsuzluktan vurmaya calismayin, emin olun sizden cok daha mutlulardir, en azindan buraya acaba oglanlari mi secti embriyologlar diye kimsenin ici icini yemiyor sizin gibi. Yineliyorum; insallah kizlariniz cok cok iyi yerlere gelirler...

Belli oluyor dunyaya degistirmediginiz, taa kibrislara giderek. Kimin ne olacagi belli olmaz hic, ama bu konuda icim cok rahat ben evde kizlarim varken sirf oglan dogurmak icin baska memleketlere gitmeyeceyim, kizlarimin rizkini oglus bulsunlar diye kliniklere yedirmeyecegim. Burdaki insanlara da mutsuzluktan vurmaya calismayin, emin olun sizden cok daha mutlulardir, en azindan buraya acaba oglanlari mi secti embriyologlar diye kimsenin ici icini yemiyor sizin gibi. Yineliyorum; insallah kizlariniz cok cok iyi yerlere gelirler...
Kınadığınızı kınamadan ölmiceğinize çok eminim:) ben buraya bir merak konusu için giriyorum siz ise acaba bugün kimi kendimle beraber mutsuz etsem diye giriyorsunuz. Zira çevrenizdeki kimseye dilinizi çıkaramadığınız için tek yolunuz burası

Bana söylediklerinin aynısını sen yaşa diyince ben mi utanmaz oldum :) ay siz yok musunuz evdeki mutsuzluğunu gelip burda klavyede insanların hayatına burnunu sokarak geçiştirmeyi :)
Yahu benim mutsuz olduğum kanısına nereden vardınız tam olarak? Size bunu düşünmeye iten tam olarak cümlenin neresindeydi ?

Doktorunuzla iletişime geçin. Endişeniz olduğunu düşünün. Zaten kız olursa da bakarız diyorsunuz dert etmeyin. Bir sonrakine yine gidersiniz Kıbrıs’a 😃

Kınadığınızı kınamadan ölmiceğinize çok eminim:) ben buraya bir merak konusu için giriyorum siz ise acaba bugün kimi kendimle beraber mutsuz etsem diye giriyorsunuz. Zira çevrenizdeki kimseye dilinizi çıkaramadığınız için tek yolunuz burası
Sizin gibi oglan delilerini her ortamda oyle rahatlikla rezil ettimki akliniz sasar. Siz gercek hayatta kim oldugumu, meslegimi, neler yapip yapmadigimi hayal bile edemezsiniz. Buraya ayda yilda bir girerim, onceki mesajlarim da ortadadir, yani beni buradan da vuramadiniz. Ama aslinda kimseye ses cikaramayan aslında kim biliyor musunuz? Sizsiniz! Oglus da oglus diye tutturan kocaniza, belki kaynananiza, belki kayinbabaniza, belki oglanlar doguran eltinize, arkadaslariniza, belki kendi ailenize vs yani kisaca cevrenizde sizin gibi karakterde olan hickimseye ses cikaramadiginiz icin bugün kliniklerde, doktor ve embroyologlarin ellerindesiniz. Ses cikaramadiginiz için kizlarinizin rizkini kliniklere yediriyorsunuz. Ses cikaramadiginiz icin dogal yoldan dogurmaya kendinize guvenemediniz, cunku kendi cinsiyetinizi savunamadiniz yani sizin deyiminizle kimseye dil uzatamadiginiz icin bugun bu haldesiniz. Bugun insanlara yazdiginiz hersey tamamen sizin kendi karakterinizin yansitmalarindan ibaret (psikolojide buna yansitma deniliyor)

Arkadaşlar ben 10. Haftalık gebeyim. Tüp bebekle cinsiyet seçimi yaptık Kıbrısta. İstediğimiz cinsiyeti transfer ettik diyolar ama ben kafayı yemek üzereyim ya yalan atıyolarsa diye. Böyle bir şey mümkün olmaz değil mi? Yani bu konuda bir karışıklık ya da yalan durumu olmaz değil mi transferde? Çünkü bizim gitme amacımız cinsiyet içindi zaten. Lütfen bizim gibi cinsiyet seçimi yaptıran ya da bu konuyla alakalı bir şey duyan olduysa paylaşabilir mi
Şaşırıyorum bu cinsiyet seçme olayına bende kıbrısta yaptım ikizlere hamileyim cinsiyet seçme olduğunu bilememe rağmen asla yaptırmadım yaptırmam Allah’a şirk koşmaktır bu Allah ne verdiyse razı olun şükredin onlar için seneleri verip olmayan milyonlarca insan var..

Sizin gibi oglan delilerini her ortamda oyle rahatlikla rezil ettimki akliniz sasar. Siz gercek hayatta kim oldugumu, meslegimi, neler yapip yapmadigimi hayal bile edemezsiniz. Buraya ayda yilda bir girerim, onceki mesajlarim da ortadadir, yani beni buradan da vuramadiniz. Ama aslinda kimseye ses cikaramayan aslında kim biliyor musunuz? Sizsiniz! Oglus da oglus diye tutturan kocaniza, belki kaynananiza, belki kayinbabaniza, belki oglanlar doguran eltinize, arkadaslariniza, belki kendi ailenize vs yani kisaca cevrenizde sizin gibi karakterde olan hickimseye ses cikaramadiginiz icin bugün kliniklerde, doktor ve embroyologlarin ellerindesiniz. Ses cikaramadiginiz için kizlarinizin rizkini kliniklere yediriyorsunuz. Ses cikaramadiginiz icin dogal yoldan dogurmaya kendinize guvenemediniz, cunku kendi cinsiyetinizi savunamadiniz yani sizin deyiminizle kimseye dil uzatamadiginiz icin bugun bu haldesiniz. Bugun insanlara yazdiginiz hersey tamamen sizin kendi karakterinizin yansitmalarindan ibaret (psikolojide buna yansitma deniliyor)
Ağzına sağlık 🌺

Fetal DNA yaptırın hemen öğrenirsiniz. Tercihlerinize saygı duyuyorum elbette bende bir kızdan sonra fetal ile öğrendim
Kız istiyordum yine hoş ama merak işte nasipte erkek annesi olmakta varmis

Kızlar niye birbirinizi zorbalıyorsunuz bu kadar herkes burda benzer yolda değil mi kim neyi seçer ister imkanlarını emeğini parasını ne kadar harcar bizi ilgilendirir mi konu sahibi bir telaşa düşmüş yardım istemiş hosunuza gitmediyse eleştirmeden konuyu terk edersiniz olur biter suan yeni transfer olmus birine zaten kafasında telasları varken bu ahları etmek hiç yakışmamış biz burda biribirimize destek ol ak için varız kızları varmış erkek annesi olmak duygusunuda tatmak istemiş olamaz mı demekki imkanı da varmış gitmiş yaptırmış kime ne???bu kızlarını yok sayıyor kabul etmiyor anlamına mı gelir illa ki yapmayın Allah askına ya….
Bende gittim kıbrısa sırf cinsiyet seçimi için şimdi oturup burda seçimlerimizin isteklerimizin hesabını mı vericez hiç tanımadıgımız kişilere dogru yanlıs bunu savunmuyorum ama tercihlerimize saygı duymak zorundayız dimi….

Arkadaşlar ben 10. Haftalık gebeyim. Tüp bebekle cinsiyet seçimi yaptık Kıbrısta. İstediğimiz cinsiyeti transfer ettik diyolar ama ben kafayı yemek üzereyim ya yalan atıyolarsa diye. Böyle bir şey mümkün olmaz değil mi? Yani bu konuda bir karışıklık ya da yalan durumu olmaz değil mi transferde? Çünkü bizim gitme amacımız cinsiyet içindi zaten. Lütfen bizim gibi cinsiyet seçimi yaptıran ya da bu konuyla alakalı bir şey duyan olduysa paylaşabilir mi
Merhabalar, umarım hamileliğiniz güzel geçiyordur. Size özelden yazmak istedim olmadı. Burdan yazayayım dedim. Öncelikle içinizi ferah tutun öyle bir şey olamaz tıp o kadar çok gelişmiş ki böyle bir şey olduğuna inanmıyorum ben.

Bu yoldan bende geçmek istiyorum aynı sizin gibi. Benim de amacım cinsiyet seçimi. Özelden ve ya burdan bana biraz bilgi verebilir misiniz. Şu an nasılsınız? Hangi hastane? Hangi doktor. Doktorunuzdan memnun mu kaldınız. Nasıl bir süreç bu? Korkulayacak bir şey var mı? Maalesef sırf Cinsiyet seçimi yaptırmak için o kadar az yorumlar var ki. Bazı kadınlar sorduğunda zaten linç ediliyor o yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

İstediğiniz gibi sonuçlandı mı? Süreçten bahsedebilir misiniz sizin gibi cinsiyet seçimi yaptırmak isteyenler için faydalı olması açısından?

Yahu benim mutsuz olduğum kanısına nereden vardınız tam olarak? Size bunu düşünmeye iten tam olarak cümlenin neresindeydi ?
Hayır o klasik cümledir. Birisini ya da yaptığı şeyi eleştirdiğin zaman sen mutsuz ya da kıskanç ilan edilirsin. Sen de mutsuz ilan edilsin😄

Back
X