Tüp bebek de transfer sonrasi bekleme süreci

ilknurtweety

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
143
97
48
35
Merhaba arkadaslar persembe günü 2 tane kaliteli yumurta transferi oldum yasim 31 dogustan yarim rahim teshisim var umarim güzel haberler aliriz benimle ahni durumda olup bebegini kucagina alanlar lutfen yazabilirmisiniz

Merhaba arkadaslar persembe günü 2 tane kaliteli yumurta transferi oldum yasim 31 dogustan yarim rahim teshisim var umarim güzel haberler aliriz benimle ahni durumda olup bebegini kucagina alanlar lutfen yazabilirmisiniz
Hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerin tutunur. Yeni transfer olduysan ağustos ayı transfer olanlar grubu var, gelsene orada hep birlikte bekleriz, sayarız günleri

Merhaba yumurta geliştirici iğnelerden spnra kaşıklar ağrınız oluyor muydu

Yumurta toplama işlemini bekliyorum ne kadar korksamda çünkü çok zorlanıyorum yumurta toplama işleminiz nasıl geçti
Bayılttıkları için bir şey hissetmiyorsun toplamadan sonra regl sancısı gibi sancın oluyor korkulacak bir şey yok Rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmasın

Kızlar merhaba öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yumurta toplama işleminden sonra erken adet olunabiliyormu acaba benim islemden sonra az kanamam oldu durdu sonra bikac gun gecti tekrar kanamam basladi ama adet kanamasi gibi normalde bir hafta var olmama bu durumu yasayan varmi simdiden tesekkurler

Böyle bir kanama hiç duymadim doktorunla gorusmen cok daha sağlıklı olur dondurulmus transfer mi olacaksiniz acaba

Kızlar merhaba birşey sorucam benimde 1.5 ay önce yumurtalarim toplandı embiyolarim donduruldu yalnız rahim dinlendirildi çok yumurta olduğundan fakat halen adet olmadım .yani normalde 24 günde olan bennaradan 30 gün geçti halen olmadım adetimi bekliyorum ki tedaviye başlamak için gideyim sonrası transfer olsun bu normal mi sizce ?

Cok degil mi 1 aydir adet olmaman normalde de düzensizlik varmiydi boyle

Cok degil mi 1 aydir adet olmaman normalde de düzensizlik varmiydi boyle
Söyle op dan sonra adet oldum yani onlarin kimyasal adetini oldum ama şimdi o kimyasal adetten de tam 1 ay geçti ve adet olmam gerekiyordu halen olmadım . Normalde düzensiz değilim tam tersi 24 günde bir oluyorum ama henüz olmadım ve dupaston kullandım doktoruma sorarak düzensizlik olmadan adet olayım diye henüz olmadım . Ne bileyim.kafama takıldı adeti bekliyorum ki transfer sürecine baslayalim

Merhaba bende doğuştan yarım rahimliyim daha önce normal yolla 2 kere düşük yaşadım bende bu ay tüp bebek yapmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…