- 13 Nisan 2017
- 143
- 97
- 48
- 35
- Konu Sahibi ilknurtweety
-
Hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerin tutunur. Yeni transfer olduysan ağustos ayı transfer olanlar grubu var, gelsene orada hep birlikte bekleriz, sayarız günleriMerhaba arkadaslar persembe günü 2 tane kaliteli yumurta transferi oldum yasim 31 dogustan yarim rahim teshisim var umarim güzel haberler aliriz benimle ahni durumda olup bebegini kucagina alanlar lutfen yazabilirmisiniz
Merhaba yumurta geliştirici iğnelerden spnra kaşıklar ağrınız oluyor muyduMerhaba arkadaslar persembe günü 2 tane kaliteli yumurta transferi oldum yasim 31 dogustan yarim rahim teshisim var umarim güzel haberler aliriz benimle ahni durumda olup bebegini kucagina alanlar lutfen yazabilirmisiniz
Evet oluyor canımMerhaba yumurta geliştirici iğnelerden spnra kaşıklar ağrınız oluyor muydu
Yumurta toplama işlemini bekliyorum ne kadar korksamda çünkü çok zorlanıyorum yumurta toplama işleminiz nasıl geçtiEvet oluyor canım
Bayılttıkları için bir şey hissetmiyorsun toplamadan sonra regl sancısı gibi sancın oluyor korkulacak bir şey yok Rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmasınYumurta toplama işlemini bekliyorum ne kadar korksamda çünkü çok zorlanıyorum yumurta toplama işleminiz nasıl geçti
Teşekkürler inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur.Bayılttıkları için bir şey hissetmiyorsun toplamadan sonra regl sancısı gibi sancın oluyor korkulacak bir şey yok Rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmasın
Böyle bir kanama hiç duymadim doktorunla gorusmen cok daha sağlıklı olur dondurulmus transfer mi olacaksiniz acabaKızlar merhaba öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yumurta toplama işleminden sonra erken adet olunabiliyormu acaba benim islemden sonra az kanamam oldu durdu sonra bikac gun gecti tekrar kanamam basladi ama adet kanamasi gibi normalde bir hafta var olmama bu durumu yasayan varmi simdiden tesekkurler
Evet ben de sorucam ama adet kanamasi gibi geldi bana ama yine de sormak en iyisi.evet bir ay sonra olucak transferBöyle bir kanama hiç duymadim doktorunla gorusmen cok daha sağlıklı olur dondurulmus transfer mi olacaksiniz acaba
Kullanilan ilaclara bagli olarak belkide olmuş olabilir hayırlısıyla inşallah kucagina alabilirsin bebeginiEvet ben de sorucam ama adet kanamasi gibi geldi bana ama yine de sormak en iyisi.evet bir ay sonra olucak transfer
Cok degil mi 1 aydir adet olmaman normalde de düzensizlik varmiydi boyleKızlar merhaba birşey sorucam benimde 1.5 ay önce yumurtalarim toplandı embiyolarim donduruldu yalnız rahim dinlendirildi çok yumurta olduğundan fakat halen adet olmadım .yani normalde 24 günde olan bennaradan 30 gün geçti halen olmadım adetimi bekliyorum ki tedaviye başlamak için gideyim sonrası transfer olsun bu normal mi sizce ?
Söyle op dan sonra adet oldum yani onlarin kimyasal adetini oldum ama şimdi o kimyasal adetten de tam 1 ay geçti ve adet olmam gerekiyordu halen olmadım . Normalde düzensiz değilim tam tersi 24 günde bir oluyorum ama henüz olmadım ve dupaston kullandım doktoruma sorarak düzensizlik olmadan adet olayım diye henüz olmadım . Ne bileyim.kafama takıldı adeti bekliyorum ki transfer sürecine baslayalimCok degil mi 1 aydir adet olmaman normalde de düzensizlik varmiydi boyle
Amin canım cümlemizin inşallhKullanilan ilaclara bagli olarak belkide olmuş olabilir hayırlısıyla inşallah kucagina alabilirsin bebegini
Merhaba bende doğuştan yarım rahimliyim daha önce normal yolla 2 kere düşük yaşadım bende bu ay tüp bebek yapmaya karar verdimMerhaba arkadaslar persembe günü 2 tane kaliteli yumurta transferi oldum yasim 31 dogustan yarim rahim teshisim var umarim güzel haberler aliriz benimle ahni durumda olup bebegini kucagina alanlar lutfen yazabilirmisiniz
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız hayırlısıylaMerhaba bende doğuştan yarım rahimliyim daha önce normal yolla 2 kere düşük yaşadım bende bu ay tüp bebek yapmaya karar verdim
Ben suan çok şükür ilk deneme de pozitif gördüm ve suan 17. HaftamdayimMerhaba bende doğuştan yarım rahimliyim daha önce normal yolla 2 kere düşük yaşadım bende bu ay tüp bebek yapmaya karar verdim
Sağlıcakla alın kucağınıza Peki transferden sonra hangi belirtiler oldu daha doğrusu belirti oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?