- 25 Ocak 2020
- 630
- 544
- 53
Allah agz

Allah duysun içine doğan benim gerçeğim olsun inşallah. Kendimi kandırıyorum gibi hissediyorum olumlu düşünce gelince . Ama inşallah senin içine doğduğu gibi olur . Evet çok duygusalim . Aglayamamak da daha kötü kimse üzülmesin diye içime atıyorum . Belki ağlasam bitecek geçecek bu halim ama kimseyi de üzmek istemiyorum . Ailem eşim de benle birlikte üzülüyor .Canim.. icime oyle dogdu ki sen hamilesin bence.. karamsar olma iyi dusun iyi olsun. Cok duygusalsin ilaclarn etkiside olabilir evet ama hamilelik belirtiside olabilir.. bizimlede paylas sonucu. Bnce pozitif

6 yıl önceydi... 29 ay çabadan sonra
6 yıl önceydi... 29 ay çabadan sonra  şimdi de doğal yoldan nasip oldu.olmsaydı bu yaz biz de tekrar tüp bebek için başvuracsktık. Son söz Allah ol derse her şey olur...
şimdi de doğal yoldan nasip oldu.olmsaydı bu yaz biz de tekrar tüp bebek için başvuracsktık. Son söz Allah ol derse her şey olur... çok güzel allahım bana da nasip etsin öyle duygulandım ki kendimi tutamıyorum şuan . Kan testini verdim 1 saat önce öğleden sonra çıkar dediler . Sabaha kadar 1 ya da 2 saat ancak uyudum. Allahım elimi boş çevirmesin. Öyle heyecanlı bi bekleyiş ki anlatamam . Umudum çok az . İdrar testi beni mahvetti . Keşke yapmasaydım onu . Boşuna demiyorlar kan testine kadar test yapmayın diye . Duanıza ihtiyacım var . İçimde bi yerler kopuyor sanki kalbim yerinden fırlayacak gibi
 çok güzel allahım bana da nasip etsin öyle duygulandım ki kendimi tutamıyorum şuan . Kan testini verdim 1 saat önce öğleden sonra çıkar dediler . Sabaha kadar 1 ya da 2 saat ancak uyudum. Allahım elimi boş çevirmesin. Öyle heyecanlı bi bekleyiş ki anlatamam . Umudum çok az . İdrar testi beni mahvetti . Keşke yapmasaydım onu . Boşuna demiyorlar kan testine kadar test yapmayın diye . Duanıza ihtiyacım var . İçimde bi yerler kopuyor sanki kalbim yerinden fırlayacak gibi