Dayanamadım , 3 düşük yapan arkadaşıma sordum sen üzüldün mü bebek eşyası fotosu atınca ya da sorunca dedim , cevabı saçmalama oldu, neden üzüleyim ki hatta tekrar deneme isteğimi arttırdı, Ben de istiyorum o bebek esyalarindan almak dedi. Şu salgın olmasaydı , 15 kilo vermişti tekrar deneyecekti ama salgın olunca beklemeye karar verdiler. Sanırım asıl önemli kizkardesiniz ile olan ilişkiniz. Eğer gerçekten sizin negatiflerinizde yaşadığınız üzüntüyü görüp anlamayan bir kardesiniz varsa sizin kıskandığınızı düşünmesi çok önemli değil . Siz kendi hayatınıza bakın. Kıskanıyor demeleri sizin için neden bukadar onemliki , sonuçta siz biliyorsunuz kiskanmadiginizi. Ama sanki içiniz umutsuzlukla dolu gibi, tüm dünya size karşı değil , bu bir sinavsa geçmeye odaklanın , başkalarına değil. Benim arkadaşım öyle yapıyor çok umutlu çok heyacanli , sürekli ne zaman hastaneler eski haline gelecek ne zaman güvenli olacak diye haberlere bakıyor, ben senin kızını abla yapacağım göreceksin diyor. Siz de umudunuzu yitirmezseniz , o emzigini eşyasını gördüğünüz bebeğin , sizin bebeğinize abla ya da abi olacagini düşünürseniz, ozaman bence bakis açınız değişecektir.