tüp bebek de yerin dibine batsın ev de!

Görümce değil aynı PC'de atılmış mesajlar daha öncede ifade ettim IP kontrolü yapMIyoruz ! Ya da görümcesi ile yan yana laptop bir birinin kucağında o yazdıktan sonrada diğeri yazmış.

Allah'ım sana geliyorum hem de aps ile !!! :53::53:
Böyle hemcinslerimi gördükçe kadınlığımdan utanıyorum! :50:

Kazen Bey,
konu ve kisi sahte degil ise aciklanacak olan nedir???

Sayfanın birinde gunesveay diye bir nick var yorum yapmış tedavi olmalı diye o nickle konu sahibi aynı kişi oluyor 2 üyelik birden kullanıyor

Görümce değil aynı PC'de atılmış mesajlar daha öncede ifade ettim IP kontrolü yapMIyoruz ! Ya da görümcesi ile yan yana laptop bir birinin kucağında o yazdıktan sonrada diğeri yazmış.

anladım..belki mi diye düşünmüştüm,açıklama için teşekkürler.

o zaman durum daha da vahim...

2.üyeliği alıp kendine destek cevap verenleri görmüştümde.

2.üyeliği alıp kendine hakaret edeni hiç görmemiştim..

daha önce arkadaşa yazmıştım.pek sağlıklı durmuyorsunuz,psikoloğa gitseniz demiştim.haklıymışım yaa..

Konu sahibi ile bu kişi aynı kişidir ve kendisi de ifade etmiş kesinlikle tedavi olmalı. Kendi kendine hakaret eden, böylesi çıkmamaıştı.

Üyeliği ceza almıştır. bir süre kendini toparlasın

aklıma geldi fakat muge ona ceza verdiği için çokta şüphelenmedim:20:
insanların işi gücü yok yazık bukadar ileri gidebiliyolar:19::41:

her yalan mutlaka gün yüzüne çıkar ayıp die bişey var amaçları nedir anlamadım bukadar insanın yardım etme çabalarını hiçe sayıyor neyse daha verip veriştirmeyeyim:19::19::19:

Bence artık konuya da noktayı koyalım. Bu şekilde sitede hareket yaratacağım diyenlere bu şekilde davranacağımızı göstermekti amaç. Yoksa deşifre etmek değil belli ki bunalmış, kötü günler geçiriyor sadece bu konusunda kalsaydı sorun yoktu ama gidip başka konularda başkalrına da sarınca bunu yapmak zorunda kaldım.

daha da önemlisi bu kişi için üzülenlere moral vermek isteyenlere yapılan ayıp...

Back
X