tüp bebek de yerin dibine batsın ev de!

konu sahteyse çok üzülcem ve sinirlenicem, bu kıza çok üzülüyodum ben, bi dolu konusu var hepsinede yorum yapmışımdır heralde :(

konu sahteyse çok üzülcem ve sinirlenicem, bu kıza çok üzülüyodum ben, bi dolu konusu var hepsinede yorum yapmışımdır heralde :(

benim de şöyle uçuk bir tahminim var

kişi sahte bir üyelik açtı ama aynı şifreyle :)))

diğer üyeliğinde 3 tane çocuğu var felan :)))))))))))))

ne olmuş yaaa çatlayacağım:52::52::52:

tüp bebek yaptırmışlar mı? kocası aslında kadının kocası değilmiymiş..

k.v sahtemi çıkmış..elti aslında onun eltisi değilmiymiş:52: aslında evleri varmıymış:52:

ne olmuş ne olmuş:52:

yaaa ama bu kızın başına da hep "sahte konu" olayı geliyor.. Zaten sıkıntıda bi de bunlarla uğraşıyor, cinnet geçirecek valla :( Başka bi konusunda da biri böyle demişti, sonra öyle olmadığını anlayıp pardon yanlış alarm falan demişti,, arkadaş yeni bi üye deil, pek çok konusu ve mesajı var ben sahte olduğunu düşünmüyorum ama ne ki mesele acaba? Biri kuyuya bi taş attı, kırk kişi bekliyoruz valla :1: :1: :1:

Son düzenleme:
ne olmuş yaaa çatlayacağım:52::52::52:

tüp bebek yaptırmışlar mı? kocası aslında kadının kocası değilmiymiş..

k.v sahtemi çıkmış..elti aslında onun eltisi değilmiymiş:52: aslında evleri varmıymış:52:

ne olmuş ne olmuş:52:

aaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sonraaaaaaaaaaaaaa:9::9::9::9:

yaaa ama bu kızın başına da hep "sahte konu" olayı geliyor.. Zaten sıkıntıda bi de bunlarla uğraşıyor, cinnet geçirecek valla :( Başka bi konusunda da biri böyle demişti, sonra öyle olmadığını anlayıp pardon yanlış alarm falan demişti,, arkadaş yeni bi üye deil, pek çok konusu ve mesajı var ben sahte olduğunu düşünmüyorum ama ne ki mesele acaba? Biri kuyuya bi taş attı, kırk kişi bekliyoruz valla :1: :1: :1:

evet ama bu sefer kuyuya taşı atan kazen :52:

evet topik reyting patlaması yaşıyor:52::52:
bakalım altından ne çıakcak heyecan dorukta:51:

Merhaba
Konu sahte değil bu kişide sahte değil konu sahibi beni anlamıştır. Açıklamayı da kendisi yapacaktır.

benim de şöyle uçuk bir tahminim var

kişi sahte bir üyelik açtı ama aynı şifreyle :)))

diğer üyeliğinde 3 tane çocuğu var felan :)))))))))))))

Bende 2. üyelik olduğundan eminim,anlattıkları hiç inandırıcı gelmemişti bana.
Geçenlerde telefonu kayınvalidesinin suratına kapatan hamile bir üyeye,'''hemen kocanı ara,annen yüzünden fenalaştım,bebeğimiz düşecek onun yüzünden de'':30: diye bir akıl vermişti.Ama konularında hep ezilen bir gelin anlatıyor.Bu kadar oyun dolu akıllar veren bir kadının bu kadar ezilebildiğine hiç inanmıyorum ben.

Konuyu şu anda sadece kazen bey'in açıklamasını öğrenmek için takip ediyorum.Lütfen artık açıklayın bende işyerindeyim ve işime konsantre olamıyorum.LÜTFEEEEN AÇIKLAYIN MERAKTAN ÖLÜYORUUMMMMM

Merhaba
Konu sahte değil bu kişide sahte değil konu sahibi beni anlamıştır. Açıklamayı da kendisi yapacaktır.

ayy ya ev aldı ya da hamile olduğunu öğrendi ozaman...

hürremin entrikalarından sonra hiç bir şeyi bu kadar merak etmemiştim:1::1:

hmm o zaman tüp bebek için bir girişimde mi bulunacak kk yönetimi yardımcı olmak amaçlı ?

Back
X