- Konu Sahibi Shostakovich
Bunlar arkadaşların yorumu :)
Konu sahte mi, üye erkek mi? Bunlar varsayım... Bakalım ne çıkacak :)
Konu sahte mi, üye erkek mi? Bunlar varsayım... Bakalım ne çıkacak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee konu sahteyse konu sahibi bana msj atıp niye tüp bebek merkezi sordu ki..
konu sahteyse çok üzülcem ve sinirlenicem, bu kıza çok üzülüyodum ben, bi dolu konusu var hepsinede yorum yapmışımdır heralde![]()
ne olmuş yaaa çatlayacağım
tüp bebek yaptırmışlar mı? kocası aslında kadının kocası değilmiymiş..
k.v sahtemi çıkmış..elti aslında onun eltisi değilmiymişaslında evleri varmıymış
ne olmuş ne olmuş![]()
ne olmuş yaaa çatlayacağım
tüp bebek yaptırmışlar mı? kocası aslında kadının kocası değilmiymiş..
k.v sahtemi çıkmış..elti aslında onun eltisi değilmiymişaslında evleri varmıymış
ne olmuş ne olmuş![]()
yaaa ama bu kızın başına da hep "sahte konu" olayı geliyor.. Zaten sıkıntıda bi de bunlarla uğraşıyor, cinnet geçirecek vallaBaşka bi konusunda da biri böyle demişti, sonra öyle olmadığını anlayıp pardon yanlış alarm falan demişti,, arkadaş yeni bi üye deil, pek çok konusu ve mesajı var ben sahte olduğunu düşünmüyorum ama ne ki mesele acaba? Biri kuyuya bi taş attı, kırk kişi bekliyoruz valla
![]()
![]()
![]()
yaaa ama bu kızın başına da hep "sahte konu" olayı geliyor.. Zaten sıkıntıda bi de bunlarla uğraşıyor, cinnet geçirecek vallaBaşka bi konusunda da biri böyle demişti, sonra öyle olmadığını anlayıp pardon yanlış alarm falan demişti,, arkadaş yeni bi üye deil, pek çok konusu ve mesajı var ben sahte olduğunu düşünmüyorum ama ne ki mesele acaba? Biri kuyuya bi taş attı, kırk kişi bekliyoruz valla
![]()
![]()
![]()
benim de şöyle uçuk bir tahminim var
kişi sahte bir üyelik açtı ama aynı şifreyle :)))
diğer üyeliğinde 3 tane çocuğu var felan :)))))))))))))
Merhaba
Konu sahte değil bu kişide sahte değil konu sahibi beni anlamıştır. Açıklamayı da kendisi yapacaktır.
Merhaba
Konu sahte değil bu kişide sahte değil konu sahibi beni anlamıştır. Açıklamayı da kendisi yapacaktır.
Merhaba
Merhaba