• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek denememde değerim 13ncü gün 4.25 cıktı ben hala adet olmadım yardım edinnn

ELGXIXZ

Bebeğim gelll aytıkk:)
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
601
5
96
44
Kocaeli
slm kıslarrr ben tüp bebek tedavisi gördüm ve 13ncü günde değerim 4.25 cıktı ben hala adet olmadım benim gibi olan varmıı adetimin 35nci günü neden olmuyorumm tekrar kan testi yaptrmadımm ama idrarda negatif cıkıyo kafam cok karıstı hamile değilsem adetimin bu kadar gecikmesi normalmi

adetin kaçıncı günü olduğu önemli değil çünkü tüp oldun. bende kimyasal gebelik sonucu pazartesi değerim 4 e düştü cuma hastalanmıştım. merak etme gecikebilirmiş de.

canım benım .............bazen böle oluyoo ama doktorunla gorustun mu...................bı konuş canım ama olursun ....canım tekrar cokk geçmış ols bu mubarek cuma gunu rabbım dualrı makbulş eylesın...............son negatıfın bu ols canım.............ınş guzel gunler yakın............

benimde 13.gün değerim 15,63 tü 15.gün 0,17 ye düştü ve bende hala adet olmadım strese giriyorum bu şekilde mafoldumben olup bitsede bizde önümüzü görsek çalışmalara başlasak yerimseniben

zelalcım sana da çok gecmış ols tekrar canım.............ama stres yaptuıkça hormonlar etkılenıyo pekı sen aradınmı doktorunu canım.............

zelalcım sana da çok gecmış ols tekrar canım.............ama stres yaptuıkça hormonlar etkılenıyo pekı sen aradınmı doktorunu canım.............

Sağol canım çok teşekkür ederim hayırlısını istedik hep demek ki hayırlı olan böylemiş evet ben değerim 0 a düşünce yine aradım doktoru yapacak bişey yok ilaçları keselim dedi kestik çarşamba zaten hiç kullanmadım
bugün yine görüştük adet olmadım dedim hala patlicam dedim değerin sıfıra düştüğüne eminmisin dedi bana :1shok: evet dedim adet olman gerekiyordu dedi neyse bekliyorum olabilir gecikmiştir dedim zaten benimde 10.günden beri lekelenmem var ve hala o şekilde devam ediyor :1no2:

benım ınş rahatlarsın bıran once......................
canım şimalden haberın varmı yaaaaaaaaa...oda alıcaktı sonuçç

ılk denememde benim 10. gün 6 çıkmıştı. Çok geç adet gördüm ben de. Tüp olduğu zaman hemen adet görmemen normal yani. Gördükten sonra da çok uzun sürüyor ve bir kaç öyle devam ediyor zaten.

Back
X