Tüp bebek denemesi başarısız olanlarn sebepleri nelerdi sizce ?hadi bi yazıverin kızz

amın cnm bende sınandım senı cok ıyı anlıyorum.ama gör bak yakında hamıleyım dıye yazacaksın sadece dogru ellere dusursun rabbım

bizim uc asilamamadan sonra ilk tüp bebek yaptirdik fertiljin etilerde esimde haraket sinirda onun icin zannediyorduk olmadi siradan kadin dogum uzmani progestron testi yapti yumurtlamadigimi söyledi. bizede sebebi aciklanamayan diyorlardi. dogal yolla olur asilama olur bes yildir olmuyor allah hepsinin kötü niyeti olan doktorlari islah etsin rutini uyguluyor9-10 bin tl gidiyor sonra iki sene biriktir onlar son model arabalara binsinler

Aynen oyle devlet ilgisiz ozeller para icin neler yapiyolar bes milyonun altinda asilama olmazmis ikimilyonla bize ozel asilama yapti ayni hastanede ki baska doktor bu olmaz nasil sizin paraniza ve umudunuzu elinizden.aliyo dava bile edebilirsin dedi ama Allaha havale ettim ugrasmadim devlette soru soruyon cvp bile vermiyo bide kiziyolar anlayamiyorumki Allah hepimizin yardimcisi olsun

simdi istanbulda merkez arastiriyorum canim 2. denemeyi yaptirmayi düsünüyoruz iki haftaya orada olacagiz atasehir memorial cem demireli düsünüyoruz. allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…