Tüp bebek denemesi başarısız olanlarn sebepleri nelerdi sizce ?hadi bi yazıverin kızz

-Fıstığım napıon, tamam yapmicam testi gününden önce, (inşallah:)))))
Eşine katılmıyorum bi kere sen ağladın diye değer düşer mi hiç, Allah ol deseydi olacaktı, sen anlattınya kuzum, birinde yattım olmadı, diğerinde 10 dk oturdum oldu diye kuşum biliyosun, vakti gelince olacak inşallah. Casminkk hani pozitif olduğundaki belirtileri hatırlıyomusun canım, seni üzmek istemem ama..benim geçen seferki kimyasalda göğüslerim şişip acımıştı, sonra indi şişliği diye üzülmüştüm, bir bakıma anlamıştım yani, ama şimdi düşünüyorum da kaçıncı gün bunları yaşadığımı hatırlamıyorum
Al işte başladı belirti arama seramonisi...var ya şu bekleme zamanı çok sinir bişey...

-Sağol canım inşallah hayırlısı olur, hamilelik elde edilmeyecek kalitede olduklarını söylediler, sen nasılsın toparlandın mı? Dondurulmuşlarınla bebeğini kucağına alırsın inşallah..

Sukur cnm ya arada canim yaniyor aklima geldikce ama iyiyim genede.insallah senin olur valla bu tedaviler cok yorucu.. senin nasildi kac tane toplandi

kısmet kader şans ne dıyım bılemedım bende cok duşundum ama bulamadım 3 defa tup yaptırdım 1 ıncıde olmadı dedıler sonra tüplerde hıdrosalpenks var dedıler tuplerı açtırdım yıne olmadı tuplerı almamız lazım dedıler tuplerı aldırdım sonra genetıkte problem cıktı 3 tane 5 gun embrıyosu transfer ettıler yıne olmadı sımdı 4 uncuyu denıcem ama bu demek degılkı herkes benım gıbı olucak 1 ıncıde olma ıhtımalıde var 10 cüda olma ıhtımalı de ben bunu anladım malesefff

slm ben geldım

Sukur cnm ya arada canim yaniyor aklima geldikce ama iyiyim genede.insallah senin olur valla bu tedaviler cok yorucu.. senin nasildi kac tane toplandi
- Canım çok zor biliyorum, bunu yaşayan ne çok kadın var biliyosun sende, çok düşünmemeye çalış. Dondurulmuş embriyoların var onlarla olur inşallah...En korkunç bölümü yaşıyorum şu anda özlem, tedavim iyi geçti, 8 yumurta, 6 döllenen, 2 transfer. Klasik süreci yaşıyorum şimdi, belirti arama...transferle birlikte bugün 3.gün, olurmu ki belirti... Bi de ne diycem, merkezde geçmiş tedavilerin analizi, nedeni, niçini anlatıldı mı sana, seni, tatmin etti mi?

YAŞAMIN TEK BİR CÜMLESİ VARDIR KUL İNŞAALLAH DER...YARADAN İNŞA EDER hayırlı cumalar

Cnm benim ilkinde embriyolar sorun olmystu, ikinde kimyasal gebelik bundada embriyolar cok kaliteli tutmamasi icin soylenecek soz yok dendi zaten telefon gorusmesi oldu yani onlar elinden geleni yapti demek nasip degilmis diyorum.sonucta iyi bir merkez o konuda icim rahat nasipte yok belkide

ne yapayım canım öyle birkaç günlüğüne bir yerlere kaçacağım o yüzden pek fazla giremiyorum nete sen nasılsın arkadaşım canım ben sana katılıyorum ALLAH nasip etmedi ama herşeyin bir nedeni vardır diye düşünüyorum çünkü ben 12,gün test gününde sağolsun kaynanamlar hep beraber bunu nasıl canını sıkarız diye plan yapmışlar galiba bana öyle geliyor çok canım sıkıldı ağlamadım ama sabaha kadar uyuyamadım yani hem sevinç hem stres bende ona bağlıyorum bu durumu gerçekten herşey strese bağlı biliyor musun drlar bütün hastalıkların sebebi yüzde 50 genetik yüzde 50 ise stres diyor o yüzden benim başıma böyle bir şey geldi bende onlara bağlıyorum biraz ama ben onları ALLAH a havale ediyorum canım kusura bakma seni dertlerime ortak ediyorum ama ne yapayım aynı dertten muzadaribim benim belirtilere gelince 3.günü kasıığımda yanmalar başlamıştı kokuya hassasiyet olmuştu gözlerimin altı kapkara olmuştu annemler öyle söylemişlerdi iştahım tamamen kesildi yani ben sanki bir kaç aylık hamile gibi bütün belirtileri hissetim ha bu arada benim adetim gelecek sırada sivilceler çıkar karnım şişerdi bunları da yaşadım ama nasip değilmiş bunda da bir hayır vardır diyorum canım senim kimyasal olan denemende değerin kaç çıkmıştı merak ettim şimdi

-aaa iyi tatiller cnım, dinlenmek iyi gelir...benimki sinir etti beni, dünden beri çok ağladım, sinirlendim, olacağı varsa da olmaz herhalde 1 hafta sıkamadı dişini ondan nefret ettim, bana ne yaşattığının farkında değil. Bir yandan bu sinire kalmaz bebekler diyorum, bir yandan da belirti arıyorum çok kötüyüm kuzum yaaa....

Peki 5 deneme sonunda degisik olarak ne yapti doktorlar. Hep ayni protokolmu uyguluyorlar. Arastiriyorlarmi neden olmuyor. Esin sperm konusu duzeltmek kolay. En iyisini bulur ve dollerse yumurtayi sorun asilmis olmuyormu?

hepinize merhaba ..tüp bebebekten önce hemen genetik test yaptırın
genelde sebepsiz ve tutmayan tüp bebeklerin sebebi genetik rahatsızlıklar
benim 2 yıl bebeğim olmadı
bin tane doktora gittim herşeyimiz süperdi eşimin de benim de
sonra bir tüp bebek merkezine gittik
ilk iş genetik test yaptılar
ve bu test sonucunda sülalemde hiç olmayan ilk defa bende ortaya çıkan bir genetik hastalık ortaya çıktı
meğer sebepsiz kısırlık değilmiş benimki ve yıllarca boşa beklemişim
yumurtalarıma pgt denen yöntem uygulandı
ve ben ikizlerime hamile kaldım doğurdum şuan 8,5 aylıklar
genetik test yapılmadan yapılan tüp bebekler boşa yapılan bir işlem
çünkü genetik test yapılmadıysa sorun bulunamıyor ve boş yere transfer yapılıyor
mutlaka genetik test yaptırın
ve PGT sistemini araştırın
ben de araştıra araştıra öğrendim ve mutlu sona ulaştım
darısı başınıza inş.

Peki 5 deneme sonunda degisik olarak ne yapti doktorlar. Hep ayni protokolmu uyguluyorlar. Arastiriyorlarmi neden olmuyor. Esin sperm konusu duzeltmek kolay. En iyisini bulur ve dollerse yumurtayi sorun asilmis olmuyormu?
bu kez spermlere ımsi tekniği uygulandı ama o da fayda etmedi normalde daha fazla embriyom oluşurken bu kez 3 embriyom oldu ve 5. güne gelsin istendi ancak 3. güne gelebildi pgt yapılacaktı ama embriyo kalitemiz kötü olduğu ve embriyo sayımız az olduğu için o da olmadı
sadece yumurtayı döllemek yetmiyo embriyo oluşuyo ama bi kaç gün sonraya gidemiyo ve eşim de kromozom bozukluğu da var

Son düzenleme:

merhaba bende daha yenı ılk tup bebek denemem oldu benımde bıraz yumurta rezervım azalması vardı bendende 4 tane yumurta toplandı sadece 1 tanesı 1 gun ıcınde dollendı hemen transfer yapıldı daha dun sonucumu alıncaya kadar hersey ıyı gıdıyordu hamılelık testım dusuk cıktı doktorum bırkac gun ıcınde tekrar yapalım dedı tup bebek merkezı deger degısmez dedı ama benım ıcım rahat olsun dıye tekrar yaptıracam dedıgın gıbı kader kısmet ısı rabbımın ıstemesı ıle olacak kafanı takma gecmıs olsun

İnşallah değerin yükselir canım...

geetik test derken ne yapiliyo hangi islmeler canim

İnşallah değerin yükselir canım...

degerım yukselmedı nasıp degılmıs uzuldunmu dersenız evet ama hersey bıtmıs degıl allahtan umut kesılmez ben bunu da azda olsa beklıyordum cunku kesın tutacak dıye bırsey yok bu zamana kadar rabbım hep yanımdaydı ve yınede sukurler olsun embrom bır gun ıcınde dollendı ertesı gun evresını tamamladıgı ıcın transferım oldu buyuk bır mucıze oldu sukurler olsun rabbım ısteyen herkese nasıp etsın tesekkur ederım

casminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik nerdesin kuzum, çok merak ediyorum seni??????????????

canım kusura bakma ya sana demiştim ya birkaç günlüğüne bir yerlere gidecem diye ama biraz uzadı seni çok merak ettim inan o kadar çok merak ettim ki rüyamda bile seni gördüm ne oldu canım test sonucun ne çıktı ay çabuk yaz çok merak ediyorum:)))))))) iyi haberler ver bana çok ihtiyacım var lütfen öptüm canım

Merhaba canım.cerrahpaşadan memnun kaldınmı,tüp bebek için çok bekletiyolarmı

merhaba arkadaslar bende bir tup bir donmmus negatifim var. embiriyolarim blastokisti yani a kalite. ikiside olmadi ben genetik yaptirdim ama esime yaptirmadim sperm sayisi morfoloji normal hatta super yaniama sonuc yok.merak ettigim spermler iyi olsada genetik bozukluk cikarmi. embiriyo iyi kalitede de olsa kromozom bozuklugu olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…