- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi turanjesca
-
canim.corek koymiyomusun yazanlar ucunu bir yazmslarda
-Bu yaşadıklarımız çok zor, Allah yazmışsa gelecek bir gün bebeklerimiz. Demek bizim bu dünyadaki sınavımız buymuş canım ne yapabiliriz ki deneyip dua etmekten başka. Kendini üzme, dışarı yalnız çıkma, arkadaş al yanına bi yerlerde oturup sohbet edin. Aklın dağılsın, bizim birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur. Oteldeyiz şu anda ve eşim uyuyor, az önce gözünü açtı, uyusana canım dinlen biraz neden kalktın diyor. Gamsız adam yaaa sonuçta erkek.Ben minik embriolarımı düşünüyorum. Nasıl durumları, büyüyün, gelişin, sonra anneye tutunun diye dualar ediyorum onlar için, ne uykusu. İşte bak bizi bizden başka anlayan olmaz canım. Ümidini yitirme, ne demişler, zoru başarabilirsin imkansız zaman alır. Biz de başaracağız inan buna.
Transfer saati için yarın arayacaklar, sana bildiririm, duaların için Allah razı olsun..öperim çok.
Sen hangi şehirdesin kuzum?
adet gunumu.beklemem sart mi bir hafta felan var adetecanım yaa acele cevap yazınca yanlış yaZmışım ÇÖREKOTU VE TARÇIN AYNI ORANDA BALDA İSTEDİĞİM KADAR KOYUYORUM CANIMM
-Günaydın canım nasılsın, beni heyecan bastı iyice, korku da, herkesten dua istiyorum yarın için inşallah iyi geçer ve fazla sarsılmadan gelirim kaldığım yere, biliyosun zaten neler hissettiğimi:))Canım aslında tek başıma çıkmadım eşimle çıktım dışarıya ama işte kafa yerinde olmayınca kimle gezersen gez hayat bana pek tat vermiyor artık.
erkeklere gelince al benden de o kadar hep bir heyecan hep bir stres yaparım tedavi süresi boyunca ama onun hiç umrunda bile olmaz inan sonuç alacağımız gün ben hiç uyuyamam o horul horul uyur bende sen gibi söylenirim ne kadar gamsız rahat bir adam bu ya diye,bırak şu erkekleri bizi biz anlarız onlar anca yeme içme ve uyumak için gelmişler dünyaya onların bu dünyada pek fazla işleri yok gibi gelir bana neyse ya seni düşünüyorum ne kadar heyecanlısın ay inşallah bu sefer olacak ama bol bol dua et hiç oluruna bırakma inan duanın gücü o kadar fazla ki anlatam benim öyle oldu 1ve2 denemelerimde hep namaz kıldım kuran okudum okutturdum transfer saati bile 3,denememde ablam beni yatırdı yatırdı kaldırmadı bir türlü ne kuran ne namaz hiç bir şey yaptırmadı bana sonra okursun ALLAH biliyor seni dedi hareket bile ettirmedi ama ne oldu okuduğum zaman küçük te olsa bir sonuç aldım son denememde hiç bir şey yoktu inan buna ben duayı sihirli bir değneğe benzetirim o yüzden diyorum sana bol bol oku bol bol namaz kıl dua et canım ALLAH kolaylık versin sana inşallah bizlerin son sınavı olacak.kendine iyi bak ha bu arada ben sakarya da oturuyorum ama samsunluyum sen nerelisin canım
adet gunumu.beklemem sart mi bir hafta felan var adete(
-Günaydın canım nasılsın, beni heyecan bastı iyice, korku da, herkesten dua istiyorum yarın için inşallah iyi geçer ve fazla sarsılmadan gelirim kaldığım yere, biliyosun zaten neler hissettiğimi:))
Bu arada ben Ankaralıyım canım...
-canııım çok sağol, inşallah bana yapışırlar Casmink çook istiyorum biliyosun işte sende neler hissettiğimi, elimde değil, rahat olayım diyorum bişey çıkıyor. Merkezden aradılar bugün transfer saati falan söylediler, ama benim görüştüğüm hoca haftanın 2 günü yurtdışına çıkıyor ve yarın da o 2 günden biriymiş yurtdışındaymış. Transferi birlikte çalıştığı bir dr. var merkezde o yapacak, ona da iyi dr. diyorlar ama ben çok üzüldümgünaydın canım ben iyi olmaya çalışıyorum eşimi işe yolcu ettim uykum kaçtı normalde kalkmam bu saatte ama bugün öyle oldu.Canım korkma telaşta yapma heyecan hiç yapma rahat ol kendini de bebeklerini de üzme tamam mı ben sana dua ediyorum zaten ama özellikle yarın daha fazla dua edeceğim senin adına inan sen aklıma geldikçe uykularım kaçıyor inşallah bu son olur diyorum herkes için tabi ki ama senin yerin ayrı benim gözümde bir farklılığın var tabiki de ay ay ay sana diyorum ama bende kötü oldum heyecanlandım şimdi sarsılma konusuna gelince ona fazla takılma ben üç defa geçtim o yollardan sana tavsiyem 1.de 2 saat yattım sonuç negatif 2.de 1 dakika bile yatmadım kalktım sadece 10 dakika oturdum sonuç pozitif o yüzden diyorum fazla takılma ama yine de bol bol dinlen özellikle ilk 3 gün ayaklarını yukarıda yat senin için daha iyi olur sonra yavaş yavaş yürümelere başla diyorum bu arada transfer saatini yazmayı unutma tamam mı kendine iyi bak ALLAH a emanet ol kocaman öptüm :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-canııım çok sağol, inşallah bana yapışırlar Casmink çook istiyorum biliyosun işte sende neler hissettiğimi, elimde değil, rahat olayım diyorum bişey çıkıyor. Merkezden aradılar bugün transfer saati falan söylediler, ama benim görüştüğüm hoca haftanın 2 günü yurtdışına çıkıyor ve yarın da o 2 günden biriymiş yurtdışındaymış. Transferi birlikte çalıştığı bir dr. var merkezde o yapacak, ona da iyi dr. diyorlar ama ben çok üzüldüm( gerçi diyorum geçen sefer hoca yaptı da ne oldu, kimyasal gebelik oldu. veren Allah elbet bir sebep verir diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum canım öyle değil mi?
Bu arada sabah 10.00 da orda olucaz 10.30 gibi alıyorlar, inşallah hepsi iyidir, dondurmaya kalır inşallah canım. Allah duaların için, kardeşliğin için senden razı olsun. Kocaman öptüm:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
canım, inşallah bu son tedavin olur sende bende buraya yazarız hamilelik haberlerini ay söylemesi bile beni heyecanlandırıyor birde hamile olsak ne olur sen düşün orasını sen doktora falan kafanı yorma olacaksa doktor falan önemli değil benim görümcem 2 tüp bebeğini özelde yaptırmıştı hemde ne paralar ödeyerek hiçbir sonuç alamadı ama 3.devlet hastanesinde tuttu düşünsene şimdi 9 haftalık hamile o yüzden kafanı yorma doktorlara falan iyi mi kötü mü diye sen kalbini bozma ALLAH a bol bol dua et ALLAH tan ne istersen onu verirmiş.sen öyle şeylere kafanı takma tamam mı canım senin için yarın 10:30 meryem süresini okuyacam bol bol dua edecem birde sen bu akşamdan itibaren şu duayı et RABBİ HEBLİ MİLLEDUNKEN ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA türkçesi Allah ım bana kendi katından temiz nesiller ver bol bol oku bol bol dua et ALLAH IM sana da banada bir gün o duyguyu nasip edecek inşallah senden de ALLAH razı olsun önemli olan birbirin tanımayan insanların birbiri için sevinmeleri birbirleri için dua etmeleri ki kadar güzel bir şey yokmuş bunu da öğrendim ALLAH işini rast getirsin ALLAH hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bu sıkıntılardan hep beraber kurtulacağız benden seni kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkese iyi akşamllarrrr,
-Vallahi canım hamile demesi bile güzel, içimi rahatlattın kuzum yine Allahım ol dediyse gelir yavrum. Hayal etmekten bile korkardım bazen ama düşünüyorum artık onu, kucağıma gelsin canıma can katsın diye. Bigün olacak inşallah sende öyle düşün inan canım. Duayı okumaya başlıyorum birazdan Allah hayırlı evlat versin tüm isteyenlere,görümcen içinde sevindim bi an tüylerim diken diken oldu, insan ilk öğrendiğinde mutluluktan uçar kaybolur heralde bize de nasip etsin yarabbi...bende seni öperiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
-Çooooook sağol bitanem, şu anda içimdeler casmink çok güzel bişey bu. Dualarını hissettik Allah gönlünün muradını versin canım. Transferim çok iyi geçti geçen sefere göre içime bıraktıkları anı izledim. test gününü düşünmek istemiyorum yatıyorum şimdi. Çooook öptümmmm seni....kader arkadaşım benim şu anda tam operasyondasın ve ben meraktan çatlıyorum ama bilki saat tam 10:30 da sana bol bol dua ettim okudum ve etmeyede devam edecem ALLAH işini rast getirsin seni kocamannnnnn öptümmmmmmmmmmmmmmmmm haberleri yaz bekliyorum
-Çooooook sağol bitanem, şu anda içimdeler casmink çok güzel bişey bu. Dualarını hissettik Allah gönlünün muradını versin canım. Transferim çok iyi geçti geçen sefere göre içime bıraktıkları anı izledim. test gününü düşünmek istemiyorum yatıyorum şimdi. Çooook öptümmmm seni....
-canım desteğini unutamam hiçbir zaman, arada yemek için kaldığımız yerin restoranına iniyorum ondan bişey olmaz inşallah. Hislerin nasıldır çıkar mı? İnşallah canım Allah bilir bundan sonrasını, bu arada dondurulmuş kalmadı hiç. Kalan 4 tane 5. güne gelmişler, onları donduralım dedim, bu verdiğimiz 2 embriyo ile hamile kalamazsanız eğer, onlarla hiç kalamazsınız dedi. Aklım karıştı düşünmemeye çalışıyorum...canım senin adına çok sevindim inan bana kaç saattir haber bekliyorum senden iyi olduğuna sevindim ay inşallah yarabbim bu kez tutacak göreceksin bak hislerime göre söylüyorum bak ay çok sevindim sanki ben transfer olmuş gibiyim kendine çok iyi bak dinlen 3 gün boyunca kalkma yerinden tamam mı canım ALLAH a emanet ol hayırlı haberlerini bekliyorum:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99
-canım desteğini unutamam hiçbir zaman, arada yemek için kaldığımız yerin restoranına iniyorum ondan bişey olmaz inşallah. Hislerin nasıldır çıkar mı? İnşallah canım Allah bilir bundan sonrasını, bu arada dondurulmuş kalmadı hiç. Kalan 4 tane 5. güne gelmişler, onları donduralım dedim, bu verdiğimiz 2 embriyo ile hamile kalamazsanız eğer, onlarla hiç kalamazsınız dedi. Aklım karıştı düşünmemeye çalışıyorum...
-canııım maşallah değerlerinin düzelmesine çok sevindim, hadi hayırlısı, vardır buda da bi hayır. İnşalllaaaaah anne olma yolundaki ilk adımlarını attın, bi süreci aştın sonunda...Duaya gelince, her an okuyorum, geçen sabah erkenden uyandım, inan içimden duayı okurken buldum kendimi, o kadar yani. Ayın 25 ine uçak biletlerimizi de aldık, transfer günü de dahil 9 gün yatmış olacağım, Allah inşallah nasib etmiştir. Kuşum, 7. gün gibi idrarda bakmayı düşünüyorum, yanımda test bile var hani o derece hazırlıklıyım bu kez, ne dersin? Senin fikirlerini almadan olmuyo bak...dün yokluğunu hissettim biliyomusun, merak ettim seni, alışmışım hergün yazmana, kendine dikkat et canım öptüüüüümmmmmmm:))canım kusura bakma biraz geç olacak ama dün doktora gittim tiroid için bütün gün ordaydım sonuçlar geç çıktı sabah 9 akşam 5 te geldim düşün yani çok yorgun düştüm nete giremedim değerlerim normale döndü arkadaşım ilacı kesti bir ay sonra kontorele gel öyle konuşalım tedaviyi dedi yani tüp bebek tedavisini canım hiç üzülme dondurulmuş kalmadıysa kalmasın sen içindekilerle anne olacaksın inşallah onlara gerek kalmayacak hislerime gelince ben kendimle ilgili olanların tersi çıkar o yüzden senin olacak inşalah sana yazdığım duayı bol bol oku çünkü kuran da geçiyor unutma yer gök duanın üzerine kurulu bunu sakın unutma ALLAH bu yolda yar ve yardımcımız olsun
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-canııım maşallah değerlerinin düzelmesine çok sevindim, hadi hayırlısı, vardır buda da bi hayır. İnşalllaaaaah anne olma yolundaki ilk adımlarını attın, bi süreci aştın sonunda...Duaya gelince, her an okuyorum, geçen sabah erkenden uyandım, inan içimden duayı okurken buldum kendimi, o kadar yani. Ayın 25 ine uçak biletlerimizi de aldık, transfer günü de dahil 9 gün yatmış olacağım, Allah inşallah nasib etmiştir. Kuşum, 7. gün gibi idrarda bakmayı düşünüyorum, yanımda test bile var hani o derece hazırlıklıyım bu kez, ne dersin? Senin fikirlerini almadan olmuyo bak...dün yokluğunu hissettim biliyomusun, merak ettim seni, alışmışım hergün yazmana, kendine dikkat et canım öptüüüüümmmmmmm:))
-canım desteğini unutamam hiçbir zaman, arada yemek için kaldığımız yerin restoranına iniyorum ondan bişey olmaz inşallah. Hislerin nasıldır çıkar mı? İnşallah canım Allah bilir bundan sonrasını, bu arada dondurulmuş kalmadı hiç. Kalan 4 tane 5. güne gelmişler, onları donduralım dedim, bu verdiğimiz 2 embriyo ile hamile kalamazsanız eğer, onlarla hiç kalamazsınız dedi. Aklım karıştı düşünmemeye çalışıyorum...
Meral baslamissin insallah sonu hayirli olur guzel haberi alirsin.. ben neden dondurmadiklarini anlamadim kalitelerimi kotuydu sonucta 5. Gune gelmisler 4 tane, tazeyle olmayip donmusla olan cok kisi merak ettim sebepleri ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?