- 5 Ekim 2012
- 326
- 88
- 118
Evet canim o cep noyu ariyosun.armagan hanim cikiyo.anlat ona o yonlndirir seni.sorar hocaya naapsin diye ona gore gidrrsin.ben gittim bu aksam.muayene etti.basladik bakalim ilk ignemi vurundumbgn 37 günüm canm. şoktayım ya of moralim bozuldumuayenehanenin cep teli var yani kadını arıyorum iletişime geçmek için. sende mi öyle? napsam ki
hadi hayırlı olsun canım son olsun inşallah.. benimde kasık ağrılarım geliyo gidiyo sızlıyo ha geldi diyorum gelmiyo 2 gün daha beklicem sonra gelmezse arıcamEvet canim o cep noyu ariyosun.armagan hanim cikiyo.anlat ona o yonlndirir seni.sorar hocaya naapsin diye ona gore gidrrsin.ben gittim bu aksam.muayene etti.basladik bakalim ilk ignemi vurundum
ucreti ilk günden mi vericez bide muayene ücreti ödeniyomu tüp bebekteEvet canim o cep noyu ariyosun.armagan hanim cikiyo.anlat ona o yonlndirir seni.sorar hocaya naapsin diye ona gore gidrrsin.ben gittim bu aksam.muayene etti.basladik bakalim ilk ignemi vurundum
Yok canim ucret odemiyosun ilk gittiginde.butun muayeneler tup bebek ucretinin icinde.onuda yanlis hatirlamiyosam yumurta toplamada aliyolardi galiba.ama yanlisimda olabilir ya yumurta toplamada yada transfer gunu aliyolar.raporun var mi senin tup bebek raporu.yoksa kac para dedi tup bebegiucreti ilk günden mi vericez bide muayene ücreti ödeniyomu tüp bebekte
raporum yok canım nasıl oluyor ki o rapor .bana 4 buçuk milyar dediYok canim ucret odemiyosun ilk gittiginde.butun muayeneler tup bebek ucretinin icinde.onuda yanlis hatirlamiyosam yumurta toplamada aliyolardi galiba.ama yanlisimda olabilir ya yumurta toplamada yada transfer gunu aliyolar.raporun var mi senin tup bebek raporu.yoksa kac para dedi tup bebegi
canm bu rahim flmi yaptıranlarn yormları okudum herkeste bi gecikme olmuş bazı yerlerdede gecikme olmaz diyo ama kminisde 10 gün bile gecikmiş kafama taktıkça bu gidişle olmucam galiba benYok canim ucret odemiyosun ilk gittiginde.butun muayeneler tup bebek ucretinin icinde.onuda yanlis hatirlamiyosam yumurta toplamada aliyolardi galiba.ama yanlisimda olabilir ya yumurta toplamada yada transfer gunu aliyolar.raporun var mi senin tup bebek raporu.yoksa kac para dedi tup bebegi
Umuttepeden aldim ben raporu canim.biraz ugrastiriyolar ama aldim sonunda.esimden iki kere sperm tahlili istediler.arada 15gun olmasi gerekiyomus.bir ay falan suruyo tahlilleri tamamlamak.bana raporlu 2500 dedi.ilaclar haric.ilaclarida raporlu 940tuttu.raporsuz hali 2000 tutuyomus ilaclar.sana 4500 demis ilaclar icindemi.haricse toplam 6500 tutacak senin.benim ilk tup bebekte yoktu raporum.o civarda tuttu.6500 bide embriyo dondurma git gel falan 7500u bulduydu.raporum yok canım nasıl oluyor ki o rapor .bana 4 buçuk milyar dedi
Ben rahim filmini 3yil once cekinmistim.olmadiydi bende de gecikme.gunumde olmustum canim.canm bu rahim flmi yaptıranlarn yormları okudum herkeste bi gecikme olmuş bazı yerlerdede gecikme olmaz diyo ama kminisde 10 gün bile gecikmiş kafama taktıkça bu gidişle olmucam galiba ben((((((((
bu gecikme neden oldu bilmiyorm tüplerm olsaydı hamıleyım derdim kesinlkle. inşallah bi sıkıntı olmazda daha fazla ertelenmez tüp bebekBen rahim filmini 3yil once cekinmistim.olmadiydi bende de gecikme.gunumde olmustum canim.
bende alabliyo muyum bu raporu_? bide doğal yolla hamıle kalamayacağım için verirlermiş banada. ama 3 4 ay sürüor demişlerdiUmuttepeden aldim ben raporu canim.biraz ugrastiriyolar ama aldim sonunda.esimden iki kere sperm tahlili istediler.arada 15gun olmasi gerekiyomus.bir ay falan suruyo tahlilleri tamamlamak.bana raporlu 2500 dedi.ilaclar haric.ilaclarida raporlu 940tuttu.raporsuz hali 2000 tutuyomus ilaclar.sana 4500 demis ilaclar icindemi.haricse toplam 6500 tutacak senin.benim ilk tup bebekte yoktu raporum.o civarda tuttu.6500 bide embriyo dondurma git gel falan 7500u bulduydu.
Alabilirsin tabikide.ama once tup bebek unitesinden randevu alacaksin umuttepeden.randevularda sıkıntı.cok kalabalik orasi.ilk orayla gorusup onlar yonlendiriyolar sonrasini.benim 1ay falan surdu canimbende alabliyo muyum bu raporu_? bide doğal yolla hamıle kalamayacağım için verirlermiş banada. ama 3 4 ay sürüor demişlerdi
Alabilirsin tabiki de.bizim 1ay kadar sürdü canim almamiz.tabi biraz yorucu ve orda kosturmaca oluyobende alabliyo muyum bu raporu_? bide doğal yolla hamıle kalamayacağım için verirlermiş banada. ama 3 4 ay sürüor demişlerdi
canım yattınmı transfer sonrası nelere dikkat ettin cnmCanim öncelikle tedavin hayırlı olsun
Benim 10 Eylulde transfer yapıldı şimdi hamileyim şükürler olsun
Ben transferden sonra 6_7 gün ananas yedim günde 1-2 dilim
Kabak Çekirdeği yedim
Bol su tükettim ve bol istirahat
Ciğer ve et yedim bir gün ara ile
Ben ankara da oturuyorum etlik araştırma hastanesinde olacağımAmin canim insallahh.hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rabbim.sen nerde yaptiriyosun tup bebek
canım bende dün sonunda adet oldum bir rahatladım varya :)) bana 3. güne verdi randevumu? 3. günde başlanıormu hep 2. gün die duymuştum ama şaşırdım 3. gün gelin dedi diyeAlabilirsin tabiki de.bizim 1ay kadar sürdü canim almamiz.tabi biraz yorucu ve orda kosturmaca oluyo
Farketmez 2. 3. Gün onlar gerekli yumurta takibini yapiyircanım bende dün sonunda adet oldum bir rahatladım varya :)) bana 3. güne verdi randevumu? 3. günde başlanıormu hep 2. gün die duymuştum ama şaşırdım 3. gün gelin dedi diye
yani 2. günü ilaca başlamakla 3. günü ilaca başlamak fakettirmiyo. bir gün önceden başlansa sanki daha çok yumurta oluşurmuş gibi geldi bana da ondan 3. gün geç gibi geldiFarketmez 2. 3. Gün onlar gerekli yumurta takibini yapiyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?