tüp bebek deneyimi başarılı olanlar lütfen yardım!!!

canım bende dün sonunda adet oldum bir rahatladım varya :)) bana 3. güne verdi randevumu? 3. günde başlanıormu hep 2. gün die duymuştum ama şaşırdım 3. gün gelin dedi diye
Bende 3. Gün başladım tedaviye 19 yumurtam oldu onunla alakası yok bence.

Bende 3. Gün başladım tedaviye 19 yumurtam oldu onunla alakası yok bence.
ilaca başladığında 5 gün sonra kontrole çağırıor o ilk kontrolde 19 yumurtanıda gördü mü doktor? yoksa ilerleyen zamanlarda mı meydana cıkıyor bu yumurtalar ilk kontrolde belli oluyormu kaç tane olduğu

Yok canım bana söylemedi bu kadar yumurtan var diye sadece konturolde çok iyi yumurtaların var diyordu, topladıgında söyledi 19 yumurtan var diye,bizim doktor çok konuşmayan biri o yüzden söylememiştir ama belli oluyor kaç tane hangi büyüklükte.

anladım canım tesekkur ederm benmde pazartesı bellı olcak ınns senınkı kadar cok olur

anladım canım tesekkur ederm benmde pazartesı bellı olcak ınns senınkı kadar cok olur
İnş canım bana 2 tane tranfer etti 3 tanede dondurduk. Kısmet artık çok yumurta önemli degil bence saglıklı bi şekilde tutunsun yeter.

Kızlar merhaba bende aralıkta antalya da 3 . Tupbebek yapi cam geçen yıl şubat ta gittim kilom dan dolayı yapmadı 12 kilo verdim 98 kiloyum şu an kilolu olan varmı

Merhaba kızlar bende dün regli oldum aşılamam tutmadı bugün dr um 1 ay dinlenelim adet olunca gel tüp bebeğe adım atalım dedi...bianda heyecanlandım inşallah hepimizinki tutar ve gebe kalırız Can'lar, bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…