Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba , 3 4 ay sonra tüp bebek denemeyi düşünüyorum neler yapılabilir bu süreçte ne gibi araştırmalar yapmalıyım veya takviyeler almalıyım ? Kendi doktorum var ama şuan uzun bir süre yurt dışında bu yüzden bilgi alamıyorum bu konuda
Merhaba , 3 4 ay sonra tüp bebek denemeyi düşünüyorum neler yapılabilir bu süreçte ne gibi araştırmalar yapmalıyım veya takviyeler almalıyım ? Kendi doktorum var ama şuan uzun bir süre yurt dışında bu yüzden bilgi alamıyorum bu konuda
Beslenmenizi duzenleyebilirsiniz. Akdeniz tipi beslenme genelde çoğu doktor tarafından öneriliyor. Fazla kilonuz varsa verebilirsiniz. OMEGA 3 folik asit ve Multi vitamin genelde öneriliyor. Ama önce kan testi yapıp eksik vitaminleriniz için takviye alabilirsiniz. D ve demir özellikle bakılmalı. Ayrıca yumurta sağlığı ve rahim/ yumurtaliklarda kan akışını arttırmak için egzersizler var. Onları yapabilirsiniz.
Merhaba. Hayırlı olsun öncelikle. Ben tüp Bebek tedavisine plansız paldır küldür girdim. Tek pişmanlığım kilo olayını çözmemek oldu. Eğer fazla kilonuz varsa 4-5 kg bile olsa onu verin bence. Ama en önemlisi zihninizi sakin tutun kolaylıkla sağlıkla geçsin süreciniz