günaydın arkadaşlar
benim durumumu bilen var mı aranızda bilmiorum kısaca anlatıyım ben yinede 2düşüğüm hamile kalasıya kadarda biraz problemlerle uğraştık neyseki kaldım ama 2side düştü şimdi nerdeyse bütün testlerim bitmek üzere tsh yoksek çıktı biraz endokrin uzmanına gidicem bu hafta bide dr histeroskopi yapıcak rahmim ters normalde senin durumunda olanlar hamile kalıp doğum yapabilir ama senin 2düşüğün olduğu için en küçük şeyi incelemeliyiz dedi onuda bu ay sonunda yapıcaz adetimin bitişinde
bu işlemler senin düzelmen 1ayı bulur dedi kasımda istersen tüp bebek yaparız istersen normal yollardan hamile kalmayı denersin bu senin sabrına kalmış bişey tüp bebek yaparsak %60 hamile kalırsın ama normal yolla denersen her bayan gibi her ay %20hamile kalma şansın olur dedi arada 3kat fark var ben tüp bebek yaptırma taraftarıyım açıkçası daha fazla beklemek istemiyorum hem şansı daha fazla çevremdekilerden bazılarıda tüp bebek yaptır dio ama bazı kısmıda daha küçüksün biraz daha diyorlar 24yaşındayım bu arada
napsam karar veremedim daha zamanım var ama şimdiden fikrimi netleştirmek istiyorum
Canim oncelikle cok gecmis olsun.
Dusklern sebebi arastirildi mi.
Acaba pihtilasma problrmin olabikir mi.
Bende tup bebek yontiyle hamile kaldim ancak bn dogal yolla hamile kalamiyordum.sen kalabiliyorsun
Bence pihtilasma dgerlerine d baktir dusuklerin ondan kaynakli olabilir.
Yasin cok genc ve hsmile kalabiliyorsun ben olsam doğal yolla biraz daha denerim.
teşekkür ederim canım cvp verdiğin için biz ikimizde tüp bebek yapmayı istiyoruz ama kararsızda daha doğrusu yine düşücek die aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz sanırım Allahım daha fazla aratmadan sağlıklısı hayırlısı olucaksa verir bebişlerimizi
senin troid yüzünden mi tutmuyo dediler ben hamile kalabiliyorum ama tutunamıyo
canım eğer tüp bebek yaptırmak istiyorsan yaptır bence derim ama yaptırmadan önce ilk kromozom ve kanda pıhtılaşma testini yaptır onları üniversite ve araştırma hastaneleri yapıyor belki sende pıhtılaşma sorunu vardır çünkü ben 2.tüp de düşük yaptım doktor benden bu testleri istedi çok şükür bir şey çıkmadı benim tiroidim son 2 aydır çıktı önceden öyle bir şey yoktu tüp bebek yaptırdıktan 3 ay sonra çıktı bizde eşimin spermlerde hız ve morfoloji sorunu var biz ona bağlıyoruz tutmamalarının nedeni yoksa bu zamana kadar bende hiç bir sorun çıkmadı çok şükür senin tiroid hipo mu yoksa hiper mi ben çok merak ediyorum benim ki hiper de bu hastalıkla hamile kalınır mı diye çok merak ediyorum
günaydın arkadaşlar
benim durumumu bilen var mı aranızda bilmiorum kısaca anlatıyım ben yinede 2düşüğüm hamile kalasıya kadarda biraz problemlerle uğraştık neyseki kaldım ama 2side düştü şimdi nerdeyse bütün testlerim bitmek üzere tsh yoksek çıktı biraz endokrin uzmanına gidicem bu hafta bide dr histeroskopi yapıcak rahmim ters normalde senin durumunda olanlar hamile kalıp doğum yapabilir ama senin 2düşüğün olduğu için en küçük şeyi incelemeliyiz dedi onuda bu ay sonunda yapıcaz adetimin bitişinde
bu işlemler senin düzelmen 1ayı bulur dedi kasımda istersen tüp bebek yaparız istersen normal yollardan hamile kalmayı denersin bu senin sabrına kalmış bişey tüp bebek yaparsak %60 hamile kalırsın ama normal yolla denersen her bayan gibi her ay %20hamile kalma şansın olur dedi arada 3kat fark var ben tüp bebek yaptırma taraftarıyım açıkçası daha fazla beklemek istemiyorum hem şansı daha fazla çevremdekilerden bazılarıda tüp bebek yaptır dio ama bazı kısmıda daha küçüksün biraz daha diyorlar 24yaşındayım bu arada
napsam karar veremedim daha zamanım var ama şimdiden fikrimi netleştirmek istiyorum
bana dr yükse dedi canım tam olarak hangisi oluo bilmiorum yüksek olunca kromozon taraması hem bana hem eşime yapıldı yapılıcak test kalmadı dedi artık dr en sona triodle histeroskopi kaldı işte normalde senin durumunda olup hamile kalan doğum yapan çok var ama senin 2düşüğün olduğu için en ufak şeye bakmalıyız dedi
troid yumurtalıkları etkilediği için hamile kalmayı düşüğü tetiklio die biliorum ben hamile kalsanda kullanıosun sanırım ilaç bırak doğru düzgün endokrin dr bile bulamadım çoğu hastanede yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?