merhaba kızlar, tüp bebeğe yönlendirdi doktorumuz kime nereye gideceğim konusunda lütfen bana yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin rabbim hepimize yaşatsın yolun başındayız bizde.şürrediyorum ve rabbime emanet diyorum. Ben 28 yaşındayım izmirde oturuyorum. Izmir tepecik kadın hst. De tüp bebek bölümünde yaptırdım. çok ama çok memnun kaldım ordan. Bizim problemimiz kistlerimdi.tüplerim kapalıydı ameliyat oldum kanallarım açıldı.kendiliğinden yine olmadı. Aşılama denedik olmadı 2 kere. Sonra tüp bebek denedik. Tuttu. Benm vücufum kist üretiyo. Onlarda bu durumu zorlaştırıyo tabi. Rabbim tez ve hayırlı zmanda hepimize bebeklerimizi kucagımıza almamızı nasip etsin. Herkese bol bol dua ediyorum..
merhaba kızlar, tüp bebeğe yönlendirdi doktorumuz kime nereye gideceğim konusunda lütfen bana yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Merhaba herkese. Bana c.ertesi(08.01)de transfer islemi yapıldı. Simdi dinleniyorum fakat cok merakediyorum ne olacagini. Bu donemi atlatmis olanlrdan oneri bekliyorum. Ne yapsam acaba zaman cabuk geçse?
Allah yardımcın olsun ben daha yeni o dönemden geçmiş biri olarak sana tavsiyem sakın kendini dinleme birde son günlere gelmeye yakın yani 9. günden sonra zaman daha yavaş işliyo sanki ben o dönemde dayanamayıp evdegebelik testi yaptım sonuç negatifti kan testide negatif çıktı burada biçok arkadaştan okudum keşke yapmasaydın falan diyolar yapanlara ama ben yapmasaydım kan testinin sonucunu aldığımda oracıkta bayılabilirdim. sanada asla yap veya yapma demiyorum sadece hissettiklerimi yazıyorum. ALLAH'ım inşallah pozitif sonuç almanı ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı ve sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip eder. ben çok üzüldüm ama Rabbim inşallah senin yüzünü güldürsün dua edip beklemekten başka yapılacak bişey yok. ne yapmaya çalışsam ben başarılı olamadım o dönemde çünkü aklım hep ondaydı. ALLAH'ım senin için saatleri vızır vızır geçirsin inşallah
sebepsiz infertilete
arkadaslar 4 yıl sonra yaptırmam gerekn bi test daha varmıs ancak öğrenebildik malesef
4 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım teshisimizde sebepsiz infertiliteydi en çaresiz durumlardan biri yani.eşimin 150milyon civarı sipermi var %11 morfoloji ve ileri hareketli sayısı %60 her dr süper deyip gönderdi
taki kaan aydosa kadar dna hasara bakılması gerektiğini söyledi ve souc çıktı orta derecede hasarlı sipermler.hoca diyorki sebepsiz diye bişey yok .lütfen sebepsiz olanlar bu testi yaptırsın.normal testlerde çıkmıyor bu sonuç türkiyede 2 labaratuvar yapıyor bu testi .ben bu yazıyı elimden geldiğince paylaşıcamki.kimse sebepsiz infertilite yüzünden çaresiz kalmasın siperm dna hasar testine baktırsın bu hastalar lütfen ciddiye alın bizde yoktur demeyin.olmasa bizde olmazdı %11 morfoloji harika bişey
sebepsiz infertilete
arkadaslar 4 yıl sonra yaptırmam gerekn bi test daha varmıs ancak öğrenebildik malesef
4 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım teshisimizde sebepsiz infertiliteydi en çaresiz durumlardan biri yani.eşimin 150milyon civarı sipermi var %11 morfoloji ve ileri hareketli sayısı %60 her dr süper deyip gönderdi
taki kaan aydosa kadar dna hasara bakılması gerektiğini söyledi ve souc çıktı orta derecede hasarlı sipermler.hoca diyorki sebepsiz diye bişey yok .lütfen sebepsiz olanlar bu testi yaptırsın.normal testlerde çıkmıyor bu sonuç türkiyede 2 labaratuvar yapıyor bu testi .ben bu yazıyı elimden geldiğince paylaşıcamki.kimse sebepsiz infertilite yüzünden çaresiz kalmasın siperm dna hasar testine baktırsın bu hastalar lütfen ciddiye alın bizde yoktur demeyin.olmasa bizde olmazdı %11 morfoloji harika bişey
sevgigili sevser arkadaşım lütfen dna hasar testini hangi labaratuarların yaptığını yazarmısın senin yaşadığını ben 12 yıldır yaşıyorum ve kimse bu testten bahsetmedi umudumu yitirdim artık son sanş bunu yaparız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?