Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Mrb arkadaslar ben33 yasindayim erkek faktorlu kisirlik var 28 ekimde ilk denememizi yaptik malesef sonuc negatif simdi tekrar denicez fakat bize neden tutmadi diye bir arastirma yapilmadi zeytin burnu semiha sakirde tup bebek yaptiran varmi ben orda yaptirdim ikincisinide orda denicez raporum var fakat icime pek sinmiyo cok ilgisiz davraniyorlar yoksa banami oyle geliyor yardimci olursaniz sevinirim

merhaba kızlar, tüp bebeğe yönlendirdi doktorumuz kime nereye gideceğim konusunda lütfen bana yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BEN EURO FERTİL ALTUNİZADE/ÜSKÜDÜR/İSTANBUL DA TEDAVİ OLUYORUM... BAŞTA MİNE ÖNCÜ, DR. HURİ CEYHAN, HEMŞİRE NALAN TOPUZ'A GÜLER YÜZLERİNDEN SAMİMİYETLERİNDEN VE İNSANLIKLARINDAN DOLAYI ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM... ÖZELLİKLE MİNE HANIMDAN; ORANIN HEM MÜDÜRÜ, KOORDİNATÖRÜ, PSİKOLOGU, ENERJİSİ, OLMAZSA OLMAZI ÇOK ŞEKER BİR İNSAN... GÜLER YÜZLÜ EKİBİYLE SİZİ İLK ÖNCE PSİKOLOJİK HAZIRLIYORLAR OLUMSUZLUKLARDA BİLE ELİNİZDEN TUTUP AYAĞI KALDIRIYORLAR ELLERİNDEN GELEN ÖZENİ VE YARDIMI GÖSTERİYORLAR. O AŞAMADA MERHAMETLİ VE SEVECEN YÜREKLER ARIYORSUNUZ, İLGİLİ İNSANLAR GÖRMEK İSTİYORSUNUZ... MÜCADELENİZİN TEK TARAFLI OLMADIĞINI HİSSEDİYORSUNUZ. RABBİM BU YOLDA EMEK HARCAYAN MADDİ MANEVİ YORULAN KULLARININ YARDIMCISI OLSUN. SELAMETE KAVUŞMAK DİLEĞİYLE DOSTLAR...
MUHAKKAK YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜN. ÖZELLİKLE DE MİNE ÖNCÜ İLE UMUDUNUZUN GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE. 2014 BEBEKLİ YILLAR OLSUN.

Ben de denedim tuttu. Şu anda 2 yaşında oğlum var maşallah. Hikayemi paylaştığım sitemi arayıp bulan bebek sahibi olmak isteyen anneler beni çok duygulandırdı. Bu yüzden siteyi sizlerle de paylaşmak istedim. ( Tüp Bebekle Hamile Kaldım: Tüp Bebek) Ne yaşadığımı neredeyse gün gün yazdım. Yaşadım biliyorum. Zor bir süreç. Herkese iyi şanslar, iyi kocalar ve iyi bir aile diliyorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba arkadaşım ben de orda yaptırıyorum.

merhaba,
ben 42 yaşındayım. 2 çocuğum var. şu anda tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum.1 tüp bebek 1 aşılama denedim ama olmadı. Şimdi tekrar tüp bebek deniycem. Bu durumda olup tüp bebekle hamile kalan var mı acaba?

benimde tüp bebekte ilk denememdi ve negatif sonuç aldım. burada yazan arkadaşlarımın tecrübelerini özellikle transfer sonrası vakit geçiremediğim için neredeyse her gün okudum. bende de kasık ağrısı bel ağrısı olmuştu transfer sonrası ve burada yazan arkadaşlarımın çoğu bu belirtilerin tutunma belirtisi olduğunu yazıyordu. birazda o yüzden umutlandım şahsen ama sonuç hüsran. diliyorum ki ve dua ediyorum ki Rabbim kimseye bunu yaşatmasın. negatif sonucunu gördüğüm andaki ızdırabımı inanın anlatamaya kelimeler resmen kifayetsiz kalıyor. arabaya giderken bacaklarımı hissetmediğimi hatırlıyorum sadece. bide evde geçirdiğim ağlama krizi anınında soluğumun kesildiğini. o anda çaresiz bir boşluk oldu içimde ALLAH'ım dedim iyi ki sen varsın. tanımıyorum kimseyi ama inanın bütün bebek isteyen kardeşlerime dua ediyorum Allah'ım çooookk büyük hepimizin yar ve yardımcısı olsun. ben 1 ay sonra tekrar denicem tüp bebeği inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip etsin O ol derse olacak inşallah dualarınızda bu kardeşinizide unutmayın emin olun bütün kardeşlerim hepiniz dualarımdasınız.

merhaba kızlar, tüp bebeğe yönlendirdi doktorumuz kime nereye gideceğim konusunda lütfen bana yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hangi şehirdesin bilemiyorum ama ankarada gürgan klinik var ben oraya gidiyorum tavsiyede ederim gerçekten Rabbim yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın gönlünün muradını versin inşallah

Merhaba herkese. Bana c.ertesi(08.01)de transfer islemi yapıldı. Simdi dinleniyorum fakat cok merakediyorum ne olacagini. Bu donemi atlatmis olanlrdan oneri bekliyorum. Ne yapsam acaba zaman cabuk geçse?

Son düzenleme:
Merhaba herkese. Bana c.ertesi(08.01)de transfer islemi yapıldı. Simdi dinleniyorum fakat cok merakediyorum ne olacagini. Bu donemi atlatmis olanlrdan oneri bekliyorum. Ne yapsam acaba zaman cabuk geçse?

Allah yardımcın olsun ben daha yeni o dönemden geçmiş biri olarak sana tavsiyem sakın kendini dinleme birde son günlere gelmeye yakın yani 9. günden sonra zaman daha yavaş işliyo sanki ben o dönemde dayanamayıp evdegebelik testi yaptım sonuç negatifti kan testide negatif çıktı burada biçok arkadaştan okudum keşke yapmasaydın falan diyolar yapanlara ama ben yapmasaydım kan testinin sonucunu aldığımda oracıkta bayılabilirdim. sanada asla yap veya yapma demiyorum sadece hissettiklerimi yazıyorum. ALLAH'ım inşallah pozitif sonuç almanı ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı ve sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip eder. ben çok üzüldüm ama Rabbim inşallah senin yüzünü güldürsün dua edip beklemekten başka yapılacak bişey yok. ne yapmaya çalışsam ben başarılı olamadım o dönemde çünkü aklım hep ondaydı. ALLAH'ım senin için saatleri vızır vızır geçirsin inşallah

benim eşimin sperm sayısı hareketleri herşeyi mükemmel dedi doktor bi sorun yok yani ama bende pko var onun dışında rahim kalınlığı iyi kist falaan yok elhamdürillah ama ilk tüp bebek denemem tutmadı Rabbim nasip etmedi işte inşallah 1 ay dinlenelim 2. kez denicem bide ilk denememin kilodan tutmadığını düşünüyorum 118 kiloyum kilo versem şansım yükselirmi sizcede

arkadaşlar liv hospital d tüp bebek yaptıracağım şubat ayında başlanacak tedaviye sizce nasıl bir yer ayrıca pco hastasıyım.Bundan daha önce gittiğim doktorlar gonal f vermişlerdi 75 ml lik vurunuyodum iğneleri ama sadece 1 adet yumurtam gelişmişti o da olmadı zaten .tüp bebektede yumurtam gelişmezse diye korkuyorum

Hanımlar konu başlığı gereği tüp bebek deneyimleri ve başarı hikayeleri üzerine paylaşımda bulunursanız konu amacına ulaşır.
Diğer paylaşım ve sorularınız için lütfen tüp bebek özel bölümünde açılmış konulara bakınız.

Tesekkürler iyi dileklerin için bugun gordum cevabını bugun 5.gundeyim ve lekelenmem var sabah bi aglama krizi geçirdim zaten bilmiyorum ne olacagını ama bu surec çok yıpratıcı bi surec onu anladım malasef. Sanırım bizim sınavımızda bu biraz ağır ama ne yapalım allahtan gelene bişey diyemeyiz. Bugünümüzede hamd olsun en azından umudum var.

sebepsiz infertilete
arkadaslar 4 yıl sonra yaptırmam gerekn bi test daha varmıs ancak öğrenebildik malesef
4 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım teshisimizde sebepsiz infertiliteydi en çaresiz durumlardan biri yani.eşimin 150milyon civarı sipermi var %11 morfoloji ve ileri hareketli sayısı %60 her dr süper deyip gönderdi
taki kaan aydosa kadar dna hasara bakılması gerektiğini söyledi ve souc çıktı orta derecede hasarlı sipermler.hoca diyorki sebepsiz diye bişey yok .lütfen sebepsiz olanlar bu testi yaptırsın.normal testlerde çıkmıyor bu sonuç türkiyede 2 labaratuvar yapıyor bu testi .ben bu yazıyı elimden geldiğince paylaşıcamki.kimse sebepsiz infertilite yüzünden çaresiz kalmasın siperm dna hasar testine baktırsın bu hastalar lütfen ciddiye alın bizde yoktur demeyin.olmasa bizde olmazdı %11 morfoloji harika bişey

canım ben 12 yıldır sebepsiz infertiliteyle savaşıyorum çok uğraştım hiç bir doktor bu testten bahsetmedi nerede yapılıyor söylermisin çok yoruldum vazgeçmek üzereyim ve ve tedavi şansı varmı sorun çıkınca bu yazıyı okuyunca doktorlara çok kızdım insan bilmiyosa yapmamalı bu işi

Merhaba arkadaşlar ben 8 yıl önce sizler gibi bebek özlemi ile yanıyordum.sorunum pco.3 aşılama sonrası tup bebek yaptırmayakarar verdik tetedaviye başladık.ama oğlum tedavini ortasında kendiiginden dogal yolla dünyaya gelmeye karar verdi.simdi 8 yaşında. Rabbim sizleride bebeklerinize kavusturmayı nasipetsin.....

sevgigili sevser arkadaşım lütfen dna hasar testini hangi labaratuarların yaptığını yazarmısın senin yaşadığını ben 12 yıldır yaşıyorum ve kimse bu testten bahsetmedi umudumu yitirdim artık son sanş bunu yaparız belki

Biz ankara genartta yaptirdik testi bide hocanin bulunduğu üniversitede yapiliyormus..bi arkadaş %100 hasar cikmisti yani tüp bebekle bile sansi yok denmiş ama tüp bebekten sonra doğal hamile kaldi. O yüzden bu testin tam olarak mantigini anlamadim bizimde hasar %47 cikti

arkadaşlar elimde tedavimden kalma puregon 300 lük 3 kutu toplam 900 ünite,
pregnyl 5000 lik 2 kutu,
merional ise 75 lik 10 kutu vardır elimde satın almak isteyenler özelden bana ulaşabilir.
ben rapor çıkarttığım halde puregona 350 tl fark ödelim şimdi ise 150 den vereceğim amacım bu yolda yürüyenlere yardımcı olmak son kullanma tarihi 2016 dır.
pregnyl de kutu başına 10 tlden veririm,son kullanma tarihi 2017
merionalide kutusunu 10 tl den veririm ki ben 50 tl den almıştım.skt 2015
hepsi bozdolabında muhafaza edildi.
puregona da kartuşu ve kalemi ile vereceğim.

belki aranızda ihtiyaç sahibi vardır arkadaşlar.isteyen olursa bana özelden ulaşabilirler.

Arkadaslar sizlerle basimizdan gecenleri anlatmayi deneyimleri paylasmayi düsünüyorum.
bizim ikinci evliligimiz esimin birinci evlilikten bir oglu var benim yok. esimde vorikosel cikti öncelikle. siradan bir hastanede amaliyat olduk sonuc iyi dediler ama istanbulda bir merkezde mikrocerrahi yapan bir doktor var dediler onada gittik bir daha cift tarafli amaliyat oldu 2000 tl aldi. esimin a+b hareketlilik %35 hareketsizlik var dediler iki yil boyunca proxced kullandi kutusu 130 tl sayi artti harekette yine oynama yok. dogal yollarla aktardan aldigi caylar inanin daha faydali oldu. bende ise ilacli rahim filmi cektiler yumurta takibi yaptilar iki defa asilama yaptilar sonuc negativ. en son tüp bebek merkezinde historoskopi yaptilar 1. tüpbebek tedavisi denediler sonuc negativ. allah kerimdir. bahceci yada memoriali düsünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…