Burcuosman inşallah senin hikayen de benim gibi biter, bir doktur çocuğum olmazsa ne yapacağım deyince sen asıl olunca ne yapacaksın onu düşün, yaramaz bunlar, demişti... DoğruymuşAmin cok guzel yazmıssın Allah bagıslasın evladını cok guzel bı duygudur emınım bende cok ıstıyorum gunler gecmek bılmıyo gecelerı uyuyamıyorum 2 gundur aglama krızlerıne gırıyorum olmucak gıbı hıssedıyorum adet agrılarım oluyo hergun ama normal dıyolar genede kafama cok takıyorum elımde degıl yasımda kucuk uzuluyorum daha uzun seneler var onumuzde ama degerım cok dusuk malesef
Cok tesekkur ederım inşallah dayanamadım sabah evde test yaptım negatıf gozuktu dünde yapmıstım meraktanuzulmucem dıodum ama tek cızgıyı gorunce ıster ıstemez erkende yapsa uzuluo ınsan etrafımda hamıle haberlerını duyunca bıle aglıyorum ben sabırsızım hemen olsun bıtsın ıstıyorum hersey Allah tan belkıde benım sınavım böyle dıyorum boyle sınıyo Allah bizi demekkı persembe gunu hamıleyım yazmayı cok ama cok istıyorumm.. 👼
Normalde rahim filmi cekılmesı lazım tup bebekten once ama bana cekmedıler zaten amelıyat oldugum ıcın doktor ıcımı gordugu ıcın bı sorun yok dedı benım tek sorunum yumurtalıklarım yasım 21 ama yumurtalıklarm 40 yaslardakı gıbı cevap verıo tedavıye esımdede bı sorun yok Allaha şükür bide bebek gelısımı ıcın folikasitle omega3 kullanman lazm ben 3 aydır kullanıyorum şuandada vajınal jel verdı sabah aksam sıkıyorum tutunması içinmiş bazı kişilere iğne verıyolar kalcadan
Yarın sabah kan vercem canm
Mrb arkadaşlar bende tüp bebek yaptiranlardanım salı günü kan testi yaptıracagim çok heyecanlıyım ümitsizlikte
var allak bullak oldum tüp bebek yaptiranlar neler yaşadığını belirti hissedip hissetmedim lerini paylasirlarsa çok memnun olurum..şimdiden teşekkür ederim
bende çarşamba yaptırcam canım... heyecanımdan ölcemm bende hayırlısı olur inşallah herkes için... transferden beridir sürekli adet sancısı çekiyomuşum gibi ağrılarım oldu.. şimdide ara ara kramp gibi giriyoo..göğüslerimde öyle ceyran çarpmış gibi oluyo.. birde çokk şişti karnım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?