Progestan iğne kullanmıyorsan dr unla görüş iste kullan mutlaka devam ediyorsaKizlar benim de çok şükür pozitif çıktı. 10. Gün yerlesme kanama geldi. Dün 15 . Gün gece yatmadan yine kahverengi lekelenme oldu sabah da vardı. Çok korkuyorum. Bel im önceden beri ağrıyor zaten. Söylemek korkuyorum ama düşük olur mu lütfen chp yazar misiniz. Doktorum geri aramadı.
Progestan iğne kullanmıyorsan dr unla görüş iste kullan mutlaka devam ediyorsa
Ay ne güzel :) kaçıncı ayindasin, nasıl gidiyor hamilelik ?Benimde doktorum selen hanımdı. 12 hafta 3 günlük olana kadar kendisine devam ettim. Allah razı olsun ondan emeği çok :)
Allah razı olsun canım ben selen hanıma bol bol dua ediyorum. İnşallah hepinize de en kısa zamanda nasip olur.Ay ne güzel :) kaçıncı ayindasin, nasıl gidiyor hamilelik ?
Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin :) Selen Hn.ı ben tamamen tesadüfen seçtim ama çok harika birisi.Allah razı olsun canım ben selen hanıma bol bol dua ediyorum. İnşallah hepinize de en kısa zamanda nasip olur.
17 hafta 5 günlük olduk bugün. :) çok şükür iyi gidiyor.
Benim deneme sayım çok olunca bu sefer çok fazla araştırma yaptım ama bahçeci gerçekten doğru adresMaşallah Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin :) Selen Hn.ı ben tamamen tesadüfen seçtim ama çok harika birisi.
Canım genel kanaat bahceci kliniği aslında bende gidip deneyimleyen birisi olarak çok memnunum son zamanlarda sayfadan gelen hamiş sesleri de bunu onaylıyor aslında :)Selam kzlar bende 2 defa tüp yaptrdm ilki tuttu düştü ikincisi dondurulmslardi hiç tutmadı şimdi bu 3.cü deneyeceğim bugün adet oldm kendime iyi bir hastne ve doktr arym varmı bana tavsiye edeceğiz hastne iyi bir doktr
Evet kesinlikle bende tavsiye ederim özellikle dr selen sezginsoyCanım genel kanaat bahceci kliniği aslında bende gidip deneyimleyen birisi olarak çok memnunum son zamanlarda sayfadan gelen hamiş sesleri de bunu onaylıyor aslında :)
Gayet güzel canım.ortalama olarak iki günde bir ikiye katlaması olumlu görülüyor.senin de gayet güzel yükselmiş değerlerin.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin.Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim 4.tüp bebeğim yapıldı 14.martda transfer oldum 10.gün 27.72 12.gün 55.5 15.gün 77.97 18.gün 193.47 22.gün 941 çıktı baştan düşük sonra yükselme böyle olan ve sonucu güzel olan varmı kafam çok karışık
Bir de grip oldum transfer sonrasi . Stres yapti haliyle. Inşallah 16 sinda pozitif sinuc alicaz...Yok canım hiç belirti olmuyor boşuna kendinde bişeyler arayıp strese girme
Ben de aynen senin durumundaydım 2 si de tuttu çok şükür. Bende sadece adet olacakmisim gibi ağrılar oluyordu kasiklarimda birde kahve rengi akintim oldu çok fazla başka hiç birşey olmadı. Sabırla bekledim Dr.umun söylediği test gününü gittim o gün testimi yaptırdım.Ben ilk tup bebek transferimi 5 nisanda yaptim 5. Gun embriyosu 2 adet... cok heyecanliyim erken belirti olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?