Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

evet zor biliyorum ama yapılacak bi şey yok bu stresi güzel haber alacağını düşünerek yenmeye çalış

ne güzel yazmışsın ellerine sağlık a.s.

merhaba kizlar ben bisey sormak istiyorum benim embriyo transfer edileli bes gun oldu ikinci gununden itibaren adet agerim gibi bel agrim basladi bugunde cok siddetli vardi normalde gunume uc gun var onlarin verdigi test gunune sekiz gun kaldi cunku ondortgun sonrasina test yazdilar cok korkuyorum bu agrilar adet olcam diyemi oluyor yoksa sizinde boyle beliniz agridimi lutfen cevap yazin cok bunaldim

belgique sana soyleyebilecegim sey cok fazla endise etmemen...biliyorum imkansiz bisi ama benimde transferimden 4-5 gun sonra korkunc agrilarim vardi ve 1'e 1 regl agrisiydi hani o agri her geldiginde 2-3 saat sonra hasta olurdum. Agrilar neredeyse gun asiri oluyodu ve ben paranoyak olmustum devamli tuvalete gidip regl oldummu diye bakiyodum megerse onlar tutunma agrilariymis a.s

insallah seninkilerde tutunma agrisidir canim bunun tek caresi beklemek maalesef cunku agrinin cinsi ayni ya tutunuyo yada regl oluyosun ama ben 2.olasiligi hic dusunmuyorum sende dusunme emi

bu arada arkadaslar ilk tup bebek denemem ve su an 5 hafta 6 gunluk hamileyim :teytey: ama hala inanamiyorum cunku hicbir belirti yok...yani ultrasonda gormesem inanmiyacagim, aslinda bu cok iyi bisey herkes oyle diyor umarim bulantilarim baslamaz ve tanri bizler gibi isteyen herkese bebislerini saglikli bir sekilde dunyaya getirmeyi nasip eder.

ya bende size bişey sorucam arkadaşlar biz ön tedaviyi antep de görüyoruz transfer içinde istanbula gidicektik amerikan hastanesine bugün doktorumuz ankara anatolia gidiceksiniz dedi oranın başarı oranı daha yüksek dedi bizde kararsız kaldık acaba napmalıyız yaa yardımcı olurmusunuz

valla sudelicim ben amerikan hastanesinde yaptirdim ve cok memnunum. Benim dr.um Cengiz Alagoz ayrica Bulent Urman, Alper Mumcu ve Alp Nuhoglu var bunlarin hepsi tup bebek unitesi bas dr'lari hepsi birbirimden iyi yani. Zaten kime sorsam once Amerikan Hastanesi sonra Memorial diyor tup bebek konusunda ama dedigim gibi benimde duyduklarim tabiki baska sehirlerimizdeki hastanelerde de cok degerli dr'lar vardir ve basarilari da iidir ama bunlar soylenenler...yani sonucta karar sizin neresi icinize siniyorsa oraya gidin bu isler kader kismet meselesi boyle cok fazlada kafaya takmaya gerek yok canim olacagi varsa nasilsa olur sonucta iyi bir hastane ve iyi dr olsun yeter gerisini oluruna birakicaksin

Dup Ne Demek Bilmiyorum Ama Cok Tesekkurler Bugun Az Bi Kirmizi Cok Sanki Bi Leke Geldi Gibi Oldu Korktum Cok Agladim Aama Hemen Eczaneden Test Aldim Ama Vuruldugum Pregnly Ignesi Bu Testleri Pozitif Cikariyo Cunku Icinde Hamilelik Hormonu Var Neyse Cizgi Varla Yok Arasi Biseydi Peki Ben Suan Hamile Olsam Bile Transfer Edileli Besgun Oldu Idrar Testinde Gozukmeyebilir Dimi Daha Besgunluk Tranfer Cunku Cok Korkuyorum Sizin Orda Aileniz Var Arkadaslariniz Ben Cok Uzaklardayim Cok Annem Babam Kimsem Yok

Sevgili Dup Kusura Bakma Okadar Kafam Dalginki Verdigin Guzel Haberi Bile Kutlamayi Unutmusum Rabbim Bebegini Eline Almayida Nasip Etsin Hatyirli Bi Evlat Olsun Insallah Cok Mutlu Oldum Benimde Ilk Tup Bebk Denemem Insallah Bende Senin Gibi Mutlu Bi Haber Alirim

Sevgili Sudeli Anatoliada Tup Bebk Orani Basarilimi Bilmiyorum Ama Turkiyede Yasadiginiz Icin Her Yonden Sanslisiniz Ben Burdaki Herkesin Nasil Tup Bebek Denedigini Doktorlarin Neler Onerdigini Okudum Okadar Sasirdimki Benim Doktorum Embriyoyu Koyar Koymaz Kalkabilirsin Dedi Ne Banyonu Su Gun Yap Ne Cinsel Iliskiye Girme Ne Yat Hic Bise Demedi Farketmezmis Burda Boyle Yapiyolar Yatirmiyiolar On Dakika Bile Ben Eve Geldimde Oyle Yattim Oyuzden Diyorum Her Yonden Sanslisin Senin Dilinden Insanlar Rahatlatiyolar Doktorlar Sizi Konusup Guler Yuzlu O Yuzden Merak Etme Yaptir Onun Omru Varsa Olacaktir Zaten Merak Etme Insallah Tutar Canim Bebegine Kavusursun

yok canim 5 gunde idrarda gozukmez sakin sakin bekle bende cok sabirsizdim ama kendimi baska seylerle oyaliyodum aklima getirmemek icin. Ha bide kan testini yaptirana kadar yatmani ve cok fazla hareket etmemeni tavsiye ediyorum bunu butun tup bebek deneyiminden gecmis kisilerden duydum ve gercekten ise yariyor. Cunku dr.lar 2-3 gun yatin sonra normal hayatiniza donun diyolar ama oyle degil iste en azindan teste kadar gercekten hicbisey yapmadan yatin cok zor ama bu tutunabilmesi acisindan gercekten cok onemli

ha belgiquecim bide cok hafif kan geldiyse sakin endise etme (tabi bu cok zor bisey ama...) bana dr.um leke halinde kan gelebilir demisti bunada tutunma kanamasi deniyormus gerci bende olmadi bende 20.gun falan kahverengi parcaciklar olmustu ama eger olmadiysa baya baya saril saril regl kanamasi olurmus oole leke meke olmazmis. Umarim tutuyodur canim dedigim gibi artik kafana takmamaya calis ve hep olumlu dusun kendini baska seylerle oyala bide emi

ayy bende bana verdigin vevap sayfasini okudum gerisini okumadan heyecandan yazmisim belgique :) Cok tesekkur ederim canim darisi basina, darisi hepinizin basina once hamilelik sonrada bu hamileligi saglikli bir sekilde surdurebilmek insallah

sağol belgique inşll hayırlısıyla olurda allah herkese nasip etsin herkesin kucağı boş kalmasın bakalım yarın yada çarşamba günü gidicez bol bol dua edin benim için ve tüm bekleyen herkes için arkadaşlar

ay bu belim catlatti beni heralde regl olcam kasiklarimda sancilaniyo ayni adet oncesi sancilarim cok korkuyorum

Sudeli Gittinmi Doktora Ne Oldu Ne Zaman Basliyosun Tedaviye Allah Yardimcin Olsun Insallah Hersey Yolunda Gider Canim Dualrim Seninle

Merhaba arkadaslar.Öncelikle Allah hepimize kolaylıklar versin diyeyim.a.s.

Ben 4 gün öncesine kadar gebelik bölümünde erken hamilelik belirtileri sayfalarında geziniyordum.Bunun bosuna olduğunu yeni öğrendik.Çünkü normal yolla bebek sahibi olmamız mümkün değilmiş.senağlama
Eşimde azospermi cıktı.Cok üzgünüz. :çok üzgünüm: Tüp bebek deneme sansımız olacakmbile bilmiyoruz. :sm_confused: Ama allahtan ümit kesilmez.Carsamba günü istanbula gidiyoruz.Biyopsi yapılacak ve deneme sansımız olup olmadığını görücez.
Benim uygularımı cok iyi anlıyacağınızı tahmin ederek buraya yazdım.Lütfen bizede duadin cok ihtiyacımız var. :teselli: Allah hayırlı olacaksa hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin

canım hiç merak etme böyle o kadar çok başarıya ulaşmış vakalar varki vakti saati geldimi sizinde gayretinizle olacaktır bu moralinizi bozmasın hele sen öyle moralli sağlam ol ki eşin ezilmesin hep yüreklendir yürekli ol eşlerimizin bize bizimde onlara ihtiyacımız var ve öncelikle onlar çok önemli

hiç üzülme tatlım olmadımı sperm olsada olmuyor azospermli hastalarda testislerden alınan bir hücreden bile sperm üretilebiliyor herşey yoluna girecek

hiç üzülme tatlım olmadımı sperm olsada olmuyor azospermli hastalarda testislerden alınan bir hücreden bile sperm üretilebiliyor herşey yoluna girecek

İşte önemli olan o bir spermin olması.Hersey Allahtan.Bakalım sonuc ne olacak.Su an sanki bir boslukta savruluyor gibiyiz.En azından kesin bir sey söyleseler...

arkadaşlar bu arada kendimi tanıtayım ben 7 yıllık evliyim tahlil sonuçlarımız normal ama 6 aşılama deneyimim negatif ve ensonunda tüp bebeğe karar verdim bu yolculuğa smyrnada başladım doğum kontrol hapının 14. günü lukrıne başladım adetimin 3.günü kan verdim dağerler güzel akşamı ultrasyona girdim kist göründü 2gün sonra tekrar ultrasyona girdim ve kistin biri yok olmuş diğeride yok olursa inşallah pzts purogana başlayacağım yumuş geliştireceğiz ve sonrası malum zaman ne gösterecek.allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…