ne güzel yazmışsın ellerine sağlık a.s.kızlar kızlar ne bu ya hepiniz bi panik ve olumsuzluk endişe havasındasınız.Şimdi bu işi iki defa denemiş birinde hiç bi sonuç alamamış ikincisinde 5+2 güne kadar devam edebilmiş ,üçüncesinde ise tecrübelerinden ve çıkarımlarından ve de allahın izniyle başaracak biri olarak sizlerle paylaşmak istediklerim var.Şimdi şunu baştan kabul edelim.Ben şuan da çok mutluyum ben sağlıklıyım eşim sağlıklı Allah'ın bize verdiği bir sürü nimetler var ve bunlar için Allahıma teşekkür ediyorum.Şu an dada mutluyum ama bir bebek mutluluğumu daha da çok artıracak bu yüzden bebeğim olmasını çok istiyorum ama bebek hayatımın merkezi değil.Bunu bi kabul ettirin kendinize.Bebek için elimden geleni yapıyorum,ya olmazsa düşüncesini aklımıza getirmeyelim.Bi sürecimiz var bu süreçte sakin sukunetli olalım ve hücrelerimizi germeyelim.Olumsuz hiç bi şeyi aklımıza getirmeyelim ve kendimize meşgaleler bulalım hiç bi şeye vaktinden evvel üzülmeyelim.Olumsuz en ufak bi şey yok hemen zihnimizden uzaklaştıralım.Bebek hücremizede kendimizede ne kadar güçlü olduğumuzu ve bu işi birlikte başaracağımızı Tabi allahın izniyle başaracağımız telkinini verelim.İşte gerisi o büyük güce kalmış ve kendimizi ona teslim etmekten başka çaremiz yok ama biz bize düşeni en iyi şekilde gerçekleştirmeliyiz.Merak etmeyin her şey güzel olacak
merhaba kizlar ben bisey sormak istiyorum benim embriyo transfer edileli bes gun oldu ikinci gununden itibaren adet agerim gibi bel agrim basladi bugunde cok siddetli vardi normalde gunume uc gun var onlarin verdigi test gunune sekiz gun kaldi cunku ondortgun sonrasina test yazdilar cok korkuyorum bu agrilar adet olcam diyemi oluyor yoksa sizinde boyle beliniz agridimi lutfen cevap yazin cok bunaldim
ya bende size bişey sorucam arkadaşlar biz ön tedaviyi antep de görüyoruz transfer içinde istanbula gidicektik amerikan hastanesine bugün doktorumuz ankara anatolia gidiceksiniz dedi oranın başarı oranı daha yüksek dedi bizde kararsız kaldık acaba napmalıyız yaa yardımcı olurmusunuz
Dup Ne Demek Bilmiyorum Ama Cok Tesekkurler Bugun Az Bi Kirmizi Cok Sanki Bi Leke Geldi Gibi Oldu Korktum Cok Agladim Aama Hemen Eczaneden Test Aldim Ama Vuruldugum Pregnly Ignesi Bu Testleri Pozitif Cikariyo Cunku Icinde Hamilelik Hormonu Var Neyse Cizgi Varla Yok Arasi Biseydi Peki Ben Suan Hamile Olsam Bile Transfer Edileli Besgun Oldu Idrar Testinde Gozukmeyebilir Dimi Daha Besgunluk Tranfer Cunku Cok Korkuyorum Sizin Orda Aileniz Var Arkadaslariniz Ben Cok Uzaklardayim Cok Annem Babam Kimsem Yok
canım hiç merak etme böyle o kadar çok başarıya ulaşmış vakalar varki vakti saati geldimi sizinde gayretinizle olacaktır bu moralinizi bozmasın hele sen öyle moralli sağlam ol ki eşin ezilmesin hep yüreklendir yürekli ol eşlerimizin bize bizimde onlara ihtiyacımız var ve öncelikle onlar çok önemliMerhaba arkadaslar.Öncelikle Allah hepimize kolaylıklar versin diyeyim.a.s.
Ben 4 gün öncesine kadar gebelik bölümünde erken hamilelik belirtileri sayfalarında geziniyordum.Bunun bosuna olduğunu yeni öğrendik.Çünkü normal yolla bebek sahibi olmamız mümkün değilmiş.senağlama
Eşimde azospermi cıktı.Cok üzgünüz. :çok üzgünüm: Tüp bebek deneme sansımız olacakmbile bilmiyoruz. :sm_confused: Ama allahtan ümit kesilmez.Carsamba günü istanbula gidiyoruz.Biyopsi yapılacak ve deneme sansımız olup olmadığını görücez.
Benim uygularımı cok iyi anlıyacağınızı tahmin ederek buraya yazdım.Lütfen bizede duadin cok ihtiyacımız var. :teselli: Allah hayırlı olacaksa hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin
hiç üzülme tatlım olmadımı sperm olsada olmuyor azospermli hastalarda testislerden alınan bir hücreden bile sperm üretilebiliyor herşey yoluna girecekMerhaba arkadaslar.Öncelikle Allah hepimize kolaylıklar versin diyeyim.a.s.
Ben 4 gün öncesine kadar gebelik bölümünde erken hamilelik belirtileri sayfalarında geziniyordum.Bunun bosuna olduğunu yeni öğrendik.Çünkü normal yolla bebek sahibi olmamız mümkün değilmiş.senağlama
Eşimde azospermi cıktı.Cok üzgünüz. :çok üzgünüm: Tüp bebek deneme sansımız olacakmbile bilmiyoruz. :sm_confused: Ama allahtan ümit kesilmez.Carsamba günü istanbula gidiyoruz.Biyopsi yapılacak ve deneme sansımız olup olmadığını görücez.
Benim uygularımı cok iyi anlıyacağınızı tahmin ederek buraya yazdım.Lütfen bizede duadin cok ihtiyacımız var. :teselli: Allah hayırlı olacaksa hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin
hiç üzülme tatlım olmadımı sperm olsada olmuyor azospermli hastalarda testislerden alınan bir hücreden bile sperm üretilebiliyor herşey yoluna girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?