Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

vavelyacım spermden sperm üretmiyorlar testislerdeki bir hücre yeterliymiş tv deki sağlık programında dinlemiştim moralini bozma eşine destek ol çocuk ararken başka şeyler kaybetme herşey iyi olacak dualarım seninle

Iyi Aksamlar Kizlar Bisey Sorcam Aranizda Transferin Sekizinci Gunu Kan Testi Yapanlar Varmi Benim Yarin Sekizinci Gunum Ve Artik Sabredemiyorum Test Yapmak Istiyorum Sizce Eger Gebelik Varsa Kanda Sekizinci Gun Gozukurmu Lutfen Cvp Verin Aciiillllll

Çok tesekkür ederim narin cadi.a.s. İnsallah hersey umut ettiğimizden cok daha iyi sonuclanır.
Benim için su an en önemlisi eşim.Onun üzülmesini hiç istemiyorum.Çünkü Onu cok seviyorum..

CAnım beklemek ne kadar zor gelir bilirirm.Ama 8. gün çok erken yanlış çıkan bir sonuç ile boşu boşuna üzülme.Az kalmış bir kaç gün daha sabret inşallah bu sabrının karşılığı güzel olur.İyi haberlerini paylaşırız.

herkese selam arkadaslar...vavelya hic umuzsuzluga kapilma cnm hep olumlu dusun pozitif enerjileri ustune cek emi ne olumsuz ne imkansiz vakalardan guzel haberler aliniyor hic endisen olmasin.Narin Cadininda dedigi gibi hucreden bile spern uretiyorlar yeterki moralinizi yuksek tutun kismetse hicbirseyin onune gecilemez

Belgique sana gelince cnm dayan biraz daha sIk disini gercekten olurda bisi cikmazsa bosuna uzulmek isin ucunda bu bekleme isi cok illet biliyorum hele benim gibi sabirsiz biri icin cehennem azabiydi ama bak ben bile catlaya patlaya 13.gunde yaptirdim cunku dr.'um 13.gune verdi garanti olsun diye
insallah bu sabrin sonunda once sen sonra bizler mutlu haberini aliriz cnm

dup aslinda haklisin canim benim yapmak istedigimin ne oldugunu cok iyi biliyorum icimdeki ha adet oldum ha olcam korkusu cunku adetimin ilk gunu nasil agrirsa kasiklarimla belim ayni agriyi cekiyorum ve kan gelmesini gormeden biseyler yapmak istiyorum icimdeki bu korkuyu bastirmaya calisiyorum tabiki hayirlisi ama okadar psikolojimi alt ust ettiki dun bi fenalastim ssebebi sikinti ve stres artik ne olcaksa olsun sagligimi kaybetmektense rabbim suphesiz herseyin hayirlisini bilir

kizlar hamile kalanlar ne olur bisey yazin ya sizinde beliniz boyle regl agrisi gibi agridimi kasiklarinizdan vajinaniza dogru sanciniz oldumu yazin bizide bilgilendirin benim tarnsferimin sekizinci gunu dortgundur dahada siddetlendi ne bu regl belirtisimmi

esracim selam cnm nasilsin??? yaa walla darisi basiniza ilk asilamamdan sonra tutmayinca 2.asilamayi es gecip direk tup'e karar verdik ve sukurler olsun ilk denememde tuttu. Darisi bir an once hepinizin basina cnm iste 6 hafta 2 gunluk bebisim su an ama hala icimdeki korkuyu atamadim su 3 ayi sag saglim anlimin akiyla bi gecirsem baya rahatliyacam... bu arada kisaca tup bebek macerami ozetliyim sana esracim 8 kaliteli yumurta toplandi ama 3 gunun sonunda bunlardan 3 tanesi dollendi, aslinda dr,umda bizde 2 tane transfer etmeyi dusunuyoduk ama elimizde 3 tane kalinca 1,ini dondurmanin bi anlami yok dedi 3unude transfer ettiler ve 1'i tuttu zaten 1 olsun bizim olsun :) zaten bizde 1 dusunuyoduk neyse maceram boole oldu esracim iste simdi de buradan sizlerin mujdeli haberlerini duymak icin sabirsizlaniyorum...

ee senin nasil gidiyo ne yaptin ne ettin?? ben baya uzun suredir yoktum cunku 1 ay'a yakin hep istirahat ettim evde daha yeni ise geldim 2 gun once

valla belgiquecim sana bakinca ayni kendimi goruyorum 25 gun onceki halimi...artik kafayi siyirmak uzereydim devamli internetten arastirmalar yapip burdaki forumlardan ne oluyo ne bitiyo ogrenmeye calisiyodum ve bi yandanda agrilarim oldukca hasta olucam diye aglama krizlerine giriyodum...baktim ruh sagligim elden gidiyo...arkadaslarim ve ailem beni yanliz birakmiyodu devamli birileri gelip gidiyodu ve ben oyalandikca tabi dusunemiyodum

yani sana soyleyecegim dusunme canim benim dusunme artik eger yapamiyosanda kendini oyalayacak baska seyler bul sevdigin insanlari cagir yiyip icip muhabbet edin yada film seyret kitap oku boole ilgini cekecek seylere ver kendini yoksa cok kotu geciyo bu sure bak aynilarini bende yasadim ama bi yerden sonra kendime geldim noolur uzme kendini boole bak eger hamileysen bu streslerin bebeginede hic iyi gelmez daha bir kum tanesi kadar bile olsa o kadar mucizevi biseyki herseyden etkileniyor ondan onu dusunerek kendini oyalamaya calis canim haa ama tabi madalyonun bide obur yuzu var kismet belgiquecim insallah oyle degildir ama oyle olsada ilk denemede tutmayan ilk insan sen degilsin insanlar bunu kac kere deneyip basariya ulasiyolar oyle dusunursun ama bunu dusunmek icin su an cok erken daha olan biten bisey yok sakin simdiden stres yapmak yok emi cnm bi sonucunu al eline ondan sonra dusunursun

dup cok sagol canim allahim bebegini kucagina almayi nasip etsin merak etme alacaksinda senle konusunca rahatliyorum gercekten cok panik bir insanim

amin canim amin tanri hepimizin bebeklerini saglikli bir sekilde kucaklarimiza almasini nasip etsin...ama once senin su testin insallah haftaya guzel haberlerini alicaz ve bak bu heyecanda gecti bitti diyeceksin insallah

amin canim amin tanri hepimizin bebeklerini saglikli bir sekilde kucaklarimiza almasini nasip etsin...ama once senin su testin insallah haftaya guzel haberlerini alicaz ve bak bu heyecanda gecti bitti diyeceksin insallah

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende tüp bebek için tedavi görüyorum çok heyecanlıyız . acem kızı nerde yapılacak sizin tüp bebek uygulaması

ben bursada yaşıyorum ve bursada yaptırcam uluyol bursa tüp bebek merkezi canım dr özer kutlu ve cok memenunum dr dan bu arada bursada tüp bebekte ilk dr bu kadar yeterli bence :dance:

dup hamişmisin yoksa ben mi öyle anladım inşallah hamilesindir bu arada nerde yaptırdın

sagol acem kizi evet sukurler olsunki hamisim darisi basiniza canim...ben istanbuldayim amerikan hastanesinde yaptirdim 1 kere asilama denedik olmayinca 2.yi pas gecip tup yapalim dedik

belgiquecim bu arada sesin sedan cikmiyo haftasonu oyalaniyosundur umarim bak sunun surasinda bi kac gunun kaldi hafta basi iyi haberlerini dort gozle bekliyorum cnm

Dup Yarin Benim Onbirinci Gunum Ama Doktor Bana Randevuyu Ondortgun Sonraya Verdi Cuma Sabah Testim Daha Regl Olmadim Insallah Olmam Da Hayirli Haberler Veririm Size Evet Hafat Sonu Geziyorum Vakit Gecsin Diye Ama Varya Beynim Bi Yoruldu Artik Dusunmeye Kendimde Guc Bulamiyorum Naysse Herseyin Hayirlisi Rabbim Neyi Taktir Ettiyse Onun Onune Gecilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…