vavelyacım spermden sperm üretmiyorlar testislerdeki bir hücre yeterliymiş tv deki sağlık programında dinlemiştim moralini bozma eşine destek ol çocuk ararken başka şeyler kaybetme herşey iyi olacak dualarım seninle
Iyi Aksamlar Kizlar Bisey Sorcam Aranizda Transferin Sekizinci Gunu Kan Testi Yapanlar Varmi Benim Yarin Sekizinci Gunum Ve Artik Sabredemiyorum Test Yapmak Istiyorum Sizce Eger Gebelik Varsa Kanda Sekizinci Gun Gozukurmu Lutfen Cvp Verin Aciiillllll[/QUOYerinde olsam 10. günü beklerim
Iyi Aksamlar Kizlar Bisey Sorcam Aranizda Transferin Sekizinci Gunu Kan Testi Yapanlar Varmi Benim Yarin Sekizinci Gunum Ve Artik Sabredemiyorum Test Yapmak Istiyorum Sizce Eger Gebelik Varsa Kanda Sekizinci Gun Gozukurmu Lutfen Cvp Verin Aciiillllll
kizlar hamile kalanlar ne olur bisey yazin ya sizinde beliniz boyle regl agrisi gibi agridimi kasiklarinizdan vajinaniza dogru sanciniz oldumu yazin bizide bilgilendirin benim tarnsferimin sekizinci gunu dortgundur dahada siddetlendi ne bu regl belirtisimmi
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende tüp bebek için tedavi görüyorum çok heyecanlıyız . acem kızı nerde yapılacak sizin tüp bebek uygulaması
dup hamişmisin yoksa ben mi öyle anladım inşallah hamilesindir bu arada nerde yaptırdınvalla belgiquecim sana bakinca ayni kendimi goruyorum 25 gun onceki halimi...artik kafayi siyirmak uzereydim devamli internetten arastirmalar yapip burdaki forumlardan ne oluyo ne bitiyo ogrenmeye calisiyodum ve bi yandanda agrilarim oldukca hasta olucam diye aglama krizlerine giriyodum...baktim ruh sagligim elden gidiyo...arkadaslarim ve ailem beni yanliz birakmiyodu devamli birileri gelip gidiyodu ve ben oyalandikca tabi dusunemiyodum
yani sana soyleyecegim dusunme canim benim dusunme artik eger yapamiyosanda kendini oyalayacak baska seyler bul sevdigin insanlari cagir yiyip icip muhabbet edin yada film seyret kitap oku boole ilgini cekecek seylere ver kendini yoksa cok kotu geciyo bu sure bak aynilarini bende yasadim ama bi yerden sonra kendime geldim noolur uzme kendini boole bak eger hamileysen bu streslerin bebeginede hic iyi gelmez daha bir kum tanesi kadar bile olsa o kadar mucizevi biseyki herseyden etkileniyor ondan onu dusunerek kendini oyalamaya calis canim haa ama tabi madalyonun bide obur yuzu var kismet belgiquecim insallah oyle degildir ama oyle olsada ilk denemede tutmayan ilk insan sen degilsin insanlar bunu kac kere deneyip basariya ulasiyolar oyle dusunursun ama bunu dusunmek icin su an cok erken daha olan biten bisey yok sakin simdiden stres yapmak yok emi cnm bi sonucunu al eline ondan sonra dusunursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?