Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

oh oh iyi bari aman yorulsun beyninde dusunecek gucun kalmasin :) eh su 4 gunde guzel guzel gez toz sevdiklerinle wakit gecir bizede cuma gunu guzel haberleri ver insallah cnm.

dup cum merhaba yazın beni çok umutlandırdı bizde tüp bebek yaptırdık ve yarın test zamanı inşallah bende senin gibi ppozitif sonuç alırım benimde ilk denemem 10 yumurta döllendi sonra 3 ünün kalitesi düştüğü için iptal oldu bana 2 tane yerleştirdiler 5 ide donduruldu yaşımdan ve embriyoların kalitesinden dolayı 2 tane koymaya karar verdiler merak ediyorum sende test yaptırana kadar herhangibir belirti oldu mu ve eğer biliyorsan tutmazsa regl zamanına kadar bir kanama oluyomu yani teste kadar tutmadığı nasıl anlaşılıyor şimdiden teşekkürler inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alman dileğiyle:)

Semincim cok sevindim hadi hayirlisi ayy ne guzel arka arkaya insallah guzel haberler aliriz. Benim dr testimi transferden sonra 14.gun istedi, o zamana kadar gecen sure icinde sadece regl agrisinin aynisi olan o korkunc agrilarim oldu yaklasik 6.gun falan basladi ve ara ara teste kadar hep surdu...onun disinda baska hicbir belirti olmadi ve su an bile hala yok zaten ne bulanti ne gogus agrisi, sisligi falan. Ama dr'um kisiden kisiye degisir bu belirtiler dedi yani bende olmadi ama sizlerde olabilir belki bende sadece agri oldu bene hop oturup hop kalktim tabi hehe ama sakin korkmayin onlar tutunma agrisiymis iste

haa bide bu teste kadar gecen sure icinde sakin ama sakin kendinizi yormayin mumkunse 2 hafta hep yatin dr'lar gerek yok diyor ama etrafimdan duydugum ve tecrubeler yatarak dinlenmenin sansi gercekten arttirdigini kanitliyor benden soylemesi yerimseniben
insallah guzel haberlerini aliriz canim dualarim hepiniz icin...

dupcum cewabın için teşekkürler benimde son 5-6 gündür kasık ağrılarım var ve ara ara göğüslerim çok acıyo bazende uyku hali inşallah bunlar olumlu belirtilerdir bide bişey daha sorucam sende çok ilaç kullandın mı iğne falan

kizlar bu sonucu negatif alanlarin cogu teste gitmeden regl oluyolar dimi cunku bi kadinda yumurtalar catladiktan ondort gun sonra adet baslar hala regl olmadimda heyecanlandim

e vet semin bende tup bebek yaptirdim bekliyorum bugun onbirgun oldu bakalim hala regl olmadim insan umutlaniyo rabbim herkesin gonlune gore versin canim ortalik bebis kaynasin

evet semin kullandim cnm gonal-f kullandim hormon ignesi olarak bide hormonlari bastirmak icin burun spreyi kullandim suprecur diye ama zaten transferden sonra ilac olayi bitiyo sadece crinone jel di sanirim ismini yanlis yazmis olabikirim ona devam ediyorum hatta hala kullaniyorum 1 ay daha kullanicakmisim yani hamileligin 2.5.ayinda kesicem dr oyle dedi

evet belgiquecim regl olmadiysan cok ii gidiyosun aman hayirlisi yani normal sartlar altinda 14 gun icinde olman gerek cunku ama diyorumya sen sakin ay olucakmiyim olursam falan diye kafana takma hic o olumsuz dusunceyi aklina getirme emi bak surda 3 guncuk kaldi

kizlar size bisey sorcam bazen regl gunu gecikiyomus tup bebekte burda bi arkadas yazmis teste gitmis negatif cikmis bir hafta sonra regl olmus ilaclari kesince iyide ben onbesgundur hic bir ilac kullanmiyorum ki sadece progesteron fitil kullaniyom onunda regl geciktirici bi ilac oldugunu sanmiyorum icime kurt dustu ya benim gunum dortgun gecti hala bisey yok oyuzden korktum bisey bilen varsa lutfen yazsin bekliyorum

kizlar arastirdim progesteron adeti geciktirebilirmis ama burdaki moralim ne kadar bozuldu cunku kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ozaman burda sonuclari negatif cikan arkadaslar nasil oluyoda progesteron kullandiklari halde adet oldular onu anlamdim cok kotu oldum ya

Mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı.23 tane.bugün aradılar 18 döllenmiş.Bebişlerimin bensiz 2.günleri.Kısmetse perşembe annesi ve babası onlarak onları almaya gideceğiz.Onların ait oldukları yerde olmalarını çok istiyoruuuuuz.Bizim şafak sayımı başladı lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

ya niye kanda baktırmıyorsun ne kadar da sabırlısın baktır kurtul meraktan hem biz de merak ediyoruz

mrb öncelikle hayırlı olsun bende pozitif sonucumu dün öğrendim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bnmde 23 yumurtam olmuştu 19 u döllendi ama yaşımın genç olması ve embriyoların çok kaliteli olması nedeniyle 2 tane transfer edildi ve çoooooooook şükür sonuç pozitif cuma günüde garanti için bi test daha istediler gelişiminin nasıl olduğunu anlamak için ama 10 gün sonra tek mi çift mi belli olucak inşallah ikiz olur hayırlısıyla sizde bnm için dua edin bi sorun yaşamıyım darısı sana inşallah :)

slm arkadaşlar bende transferim oldu bugün 4.günüm inşll tutar çok heyecanlıyım vede biraz endişeliyim ama yinede allah hayırlısını versin benim hiç ağrım olmadı şimdiye kadar bu olmadımı demek acaba okuduğuma göre ağrı olunca tuttu anlamına geliyormuş

selam arkadaslar...ben seyahatteydim ee hic haber havadis yok ama semin? belgigue? digerleri nooldu arkadaslar bu zaman kadar test sonuclarini almaniz gerekiyordu ??? cok merak ettim yahu insallah guzel sonuclar almissinizdirda buraya yazacak vakit bulamamissinizdir

sudeli cnm bu arada hayirli olsun ins tutucak hep olumlu dusun emi. Yok tutmus olmasi icin ille agri olmasi sart degil kendini sartlama oole hicbisi olmadan da tutuyo ama agri olunca insan panik oluyoya ondan yani sonucta agri olsada bi belirti olsada olmasada tutacagi varsa tutuyo bunun tek caresi sabretmek maalesef...bak benim 2 gun sonra 8.haftam bitecek hala bende bi belirti yok :) sadece bugun biraz midem bulandi o kadar yani herkesde farkli belirtiler oluyo canim ondan kalbini ferah tut olumsuz dusunme emi

tşkr ederim dup inşll tutar senin bebeğin hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin inşll bizimde sonuçlarımız senin gibi olumlu olur inşll senin ilk denemenmiydi ayrıca hiç bi ağrım olmadı bugün 6.günüm ama tuttuğuna inanıyorum tabi yinede hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…