dup cum merhaba yazın beni çok umutlandırdı bizde tüp bebek yaptırdık ve yarın test zamanı inşallah bende senin gibi ppozitif sonuç alırım benimde ilk denemem 10 yumurta döllendi sonra 3 ünün kalitesi düştüğü için iptal oldu bana 2 tane yerleştirdiler 5 ide donduruldu yaşımdan ve embriyoların kalitesinden dolayı 2 tane koymaya karar verdiler merak ediyorum sende test yaptırana kadar herhangibir belirti oldu mu ve eğer biliyorsan tutmazsa regl zamanına kadar bir kanama oluyomu yani teste kadar tutmadığı nasıl anlaşılıyor şimdiden teşekkürler inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alman dileğiyle:)
kizlar size bisey sorcam bazen regl gunu gecikiyomus tup bebekte burda bi arkadas yazmis teste gitmis negatif cikmis bir hafta sonra regl olmus ilaclari kesince iyide ben onbesgundur hic bir ilac kullanmiyorum ki sadece progesteron fitil kullaniyom onunda regl geciktirici bi ilac oldugunu sanmiyorum icime kurt dustu ya benim gunum dortgun gecti hala bisey yok oyuzden korktum bisey bilen varsa lutfen yazsin bekliyorum
yaptirdim canim biraz once telefon geldi negatif olsun hayirlisi iki ay sonra ikinci deneme size bolsans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?