önerin ve güzel dileklerin icin tesekkür ederim canim.bende ufacikda olsa bir umut arayisi icindeyim.sanada tedavin hayirli olsun insallah ilk denemende tutar ve hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini iyi haberlerini bekliyorum.allah yardimcin ,yardimicimiz olsun.:Saruboceq:
tşkler canım cevabın icin benimm işlemm olduu yanii yumrtalıklarımm alındı tıransver de yapıldı bu ayın 18 de gidecem hamillelik varmi diye işallah olur ne diyeyimm cokkk ineler yedimm. işallah cabalrımıza karşı 1 tane olsun ama herşey allahdan duva ediyorum allah olmayanlara versin 18 de belli olcak hamile olup olmdıhım yazarım buraya arkaşlarr...Canım ben de PCOS hastasıyım ben de de yumurta gelişmiyordu.Ben de adet düzenleyici kullandım 6 ay olmadı.Ameliyat oldum.Kistlerin üzerini çertdiler.bu ameliyatın ismi umurtalık kuaterizasionu dur.Ameliyatdan hemen sonra adetim düzene girdi.Yumurtam da gelişmeye başladı.Ama çatlamadı.Çatlatıcı iyneyle bile çatlamıyor.O yüzden artık tüp bebek tedavisine karar verdim canım.Bir de biz yumurtalıklarımıza yardımcı olmamız için kilo vermemiz gerekli biliyorsundur muhakkak..
Ne ise allah yardımcın olsun inşallah.Morelini yüksek tut..
Rica ederim, İnşallah hepimizin iyi haberlerini duyarız çok yakında. Ben yarın başlayacağım tedaviye kısmetse, eğer karar verip İstanbul'a gelirsen, merak ettiğin her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum. İnşallah Cem Bey senin için de son deneme olur ve bebeğine kavuşursun. Görüşmek üzere... ben 6.ayda geliyorum kismet olursa görüsmeye gidecegim.tekrar tesekkürler sevgilera.s.
Yaklaşık olarak 4000-5000 TL sanırım. Ama kişiye, protokollere göre değişiyor.
çokk teşekkürlerrr....ya bide özür....sana teşkür edecektim yazıyı değerlendireyim derken yanlişlıkla bu yazıya katılmıyorumu işaretlemişimm...aslında yazına katılıyorumm..kaydirigubbakcemile5 inşallah sende en yakın zamanda meleğine kavuşursunn:Saruboceq:
slm kizlar, sizlere bisey soracaktim belki aranizda bilen vardir
ben 4asilama(hepsi negatif)
ve 5kezde tup bebek trasnferi oldum(2 kez taze embriyo 3kez dondurulmus)
dondurulmuslardan bikere +sonuc aldim ama dusukle sonuclandi!
su an 5. transferimdeyim(dondurulmus)sali gunu sonucum belli olacak, ancak aklima takilan bisey var benim bu kadar basarisiz denemelerim oldu ama hiç arastirma yapilmadi, sizce normalmi?
bende pko esimdeyse morfolojik sorun var...
ve eger bu denememde basarisiz olursa daha 8tane dondurulmus embriyom var, korukorune devam etmek istemiyorum ama doktorda arastirmaya gerek yok en azindan dondurulmuslar bitene kadar dedi!!!
boyle deneyimi olan varmi?(ben belçikada yasiyorum)
senağlama senağlama senağlama senağlamaBaşarı hikayelerinde bende yazayım ve yazılarım sondan başa doğru olacaktır.
Emir doğduğu gün annesi ve oğlum hastanedeydi eve geldim tek başımayım yatağa sırt üstü uzandım ve "Allah'ım şimdi canımı alabilirsin" dedim. Böyle bir duyguymuş babalık. Kısacık bir anı ama dediğim gibi sondan başa doğru diğer süreçleride zaman zaman anlatacağım.
Bu duyguyu bu konuda tedavi gören herkesin tadması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum, neler yaşayacağınızı az çok biliyorum. Aynı süreçlerden bizde geçtik. Bir çok hastane ile yazıştım memorial hastanesi biraz ışık yaktı ama ışık bir kez daha yanmadı. İmkan olursa şu reklam anlaşmasını yapabilirsem her ay 1 üyeye ücretsiz tüp bebek denemesi için çalışmalarım devam etmektedir. Bu sonuçlanmadan yazmak istemiyordum ama içimde kalsın da istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?