19 mayısta ilk transferim yapıldı.bugün kanda belli oldu.değerim 456 çıktı.çok mutluyum.ALLAHIM herkesin kucağını boş bırakmaz inşallah
merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza bende tüpbebek yaptırıcam ama daha önce hiç bir bilgim yok sizden yardım istiyorum ankarada önerebiliceğiniz doktor varmı bende iyi bir doktor arayışındayım neolur aydınlatırsanız sevinirim
eee azmı tülin çok pahalı.ilkinde tutmadı diyelim.üçkere deniyorsun,18,000 ytl.çok.vallahide çok.bunun yanında ilaçlarda var.zaten öyle bir strese girersinki,oda cabası.kızlar allah yardımcımız olsunda biran evvel duysun bizi.
19 mayısta ilk transferim yapıldı.bugün kanda belli oldu.değerim 456 çıktı.çok mutluyum.ALLAHIM herkesin kucağını boş bırakmaz inşallah
İnşallah tatlım, sadece bana değil isteyen herkese muradını versin rabbim:)
Merhabalar. 7 yıllık evliyim. ilk tüp bebek tedavımı sanırım 2002 yılında sakaryada yaptırdım. biyokimyasal gebelik oldu ve bebeğim tam tutunamadan gitti. 2. tüp bebeğimide sakaryada yaptırdık sonuc negatıve oldu. 3. tüp bebeği ise memorial tüp bebek merkezınde dnedik ve sonuç yine negatıvdi. 4. tüp bebek tedavimi yıne memorial de yaptık ve sonunda hamile kaldım. kanamam oldu, hamile iken bebegımı kaybetme korkusu ıle cok rahatsız oldum psikolojık olarak ama yavrumu hayırlısı ile dünyaya getirdim. kızım 18 aylık şuan. yine bı bebek istiyorum Mevlam herkeze versin.. Yılmamal sabırlı olmak lazım. Allah bizi duyuyor ve sevındırıyor sonunda....
MERHABA ARKADAŞLAR
7 yıllık evliyim ben çalışıyorum eylül gibi tedaviye başlamak istiyoruz.bende polikistik over, eşimde azosperm.umarım sperm bulunur mikro tese ile .emre beyi yada tansel beyi düşünüyoruz.
ama merkeze karar vermedik hala.
şunu öğrenmek istiyorum.diyelimki adetin 3. günü iğnelere başlandı.bundan sonraki dönemlerde gün ve gün ne yaşanıyor.ne zaman hastaneye gidiliyo.kaç gün sonra tranfer olunuyo.yaşayan arkadaşlarım anlatırsa çok sevinirim.
çalıştığım için zorlanıcam biliyorum.napıcam .çalışma hayatı etkilermi peki.
benim durumumda olan arkadaşlarımdan cevap bekliyorum.teşekkürler
Arkadaşım reglimin 3.gününde hormol tahlilleri yapılıp, yumurtalarının büyümesini sağlayan iğneleri kullanmaya başladım. 6 gün sonra kontrole gittim yumurtaların büyüklükleri ultrasonla bakıldı. Aynı iğnelere 3 gün daha devam ettim ve yine kontrol edildi yumurtalar, ardından bu iğneden 2 tane daha vuruldum. Peşine önce yumurtaların çatlamasını öğleyen iğne, 1 gün sonra sonra yumurtaların çatlamasını sağlayan iğneden oldum. 1 sonraki gün yumurtalarım toplandı ve eşimden aynı gün spermler alınıp mikroenjeksiyon uygulandı. 1 gün sonra telefonla kaç tane yumurtanın döllendiği haberi geldi. 2 gün sonra da transferim gerçekleşti.Transferden 14 gün sonrada gebelik testi yapıldı.
Reglin 3.gününden kan testine kadar folik asit günde 1 tane, tarnsferden kan testine kadar vajinadan günde 3 defa progestron kapsül kullandım. Benim yaşadığım süreç böyleydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?