seni okadar iyi anlıyorum ki, çok benzer süreçlerden geçmişiz. Esasında Rabbim bizi çok bekletmedi ama azospermi yazısını görünce verdiğiniz tepki falan okadar tanıdık geldi ki bana. eşim de bana sonuç kağıdını alınca telefonda 'burda canlı yada ölü hiç sperm hücresine rastlanmadı yazıyor' deyince olur mu canım öyle şey başka birşeydir o demiştim hemen :) insan kendisine konduramıyor ki, sonra sonra hastalıkta uzman olduk o ayrı konu ama. Aynen senin gibi düşündüm hep bir taraftan acaba anne olamayacak mıyım derken diğer taraftan hep eşimi düşündüm, ona okadar aşığım ki gözündeki hüzüne hiç dayanamadım. o yumuşak huylu, iyi insan bu olayla iyice masumlaştı. ama bu hastalık bizi birbirimize çok daha iyi bağladı. severek evlenmiştik, hayatımız her bakımdan huzurlu, heyecanlı, eğlenceli ve son derece uyumlu geçiyordu, ikimizde inançlı insanlarız Rabbim bizi sınıyor bu devran böyle gitmez demek istiyor bakalım isyan edecek miyiz diye bizi deniyor diye düşündük hep. ve isyan etmedik, çok şükür O da bizi çok bekletmedi bereketini gösterdi. çok ağladık çok dua ettik gerçekten zor günlerdi. normalde herkes için kabus gibi görülen tüp bebek aşamasına geçebilmek bile mucizeydi ilk zamanlar, her iğneyi yaptıkça şükrediyordum seviniyordum. bir kez başarısız denememiz oldu iyi bilirim o yıkılmışlığı, sırf o yıkılmışlık yüzünde ikinciye başlamayı hiç istememiştim, hatta transfer sonrasında da kendimizi kaptırmamak için hiç konuşmuyorduk eşimle, birinci de o kadar üzülmüştük ki kendimizi kaptırmamak için transfer olmamış gibi davranıyorduk. gebeliğimiz 3 ayına kadar da tedirginlik gerginlik devam etti. hep geçmek zorunda olduğum zorlu level lar vardı önümüzde. Önce embriyolar tutundu mu, dur bakalım beta hcg değeri iki kat artacak mı, bekleyelim dış gebelik mi, boş gebelik mi, kimyasal mı, kese görünecek mi kalp atışı var mı... daha bir sürü şeyle girdik hep doktor randevularına, bebişleri kucağımıza alana kadar da tam sevinemedik hiç. Rabbime çok şükür ki geçti o günler, şuan yanımda yatan iki meleğim var artık. Rabbim tüm yavruları korusun tüm bekleyenlerin de dualarına tez zamanda icabet etsin inşallah