Benim anlamadığım zaten en baştan üroloğa gidip tedavi oluyormuşsunuz uzun zamandır. Neyin pişmanlığını yaşadığını anlayamadım canım şu anki doktorunızmsize ne önerdi tam olarak. Biz de Bakorcıoğlunun sözünden çıkmıyoruz ondan önce öylesine göründüğümüz doktor choriomon önerdin1ay kullandık sonra Bakırcıoğloyla tanıştık o kullanmayın dedi hormonlar zatenn normal gerek yok dedi mikroyeseyle sperm ararız dedi tamam dedik bıraktık. Hiç sperm yoktu geçen Bakorcıoğlunun yanına gittik verdiğimiz analizler 100bin sperm çıktı dondurdular. Başlayalım tüp bebeğe dediler biz de yaza inşallah dedik. Ben sordum yani şimdi sperm çıktıysa normal yolla olması için bi tedavi önermez misiniz diye yok dedi zaten bu hormon değerleri de normal değil spermler de çok Yetersiz bu sayıyla hamile kalmanız zormdedi. Yani hormonlara önce normal demişti şimdi de normaldeğil dedi biz de anlamadık. Burada choriomon veren doktor da sonradan sperm çıkmasının balla polenle ilgisi yok muhtemelen aylar önce kullandığınız 1 aylık choriomon etkisini yeni gösterdi dedi. Ama biz işte en uzman Bakorcıoğlu diye ona güveniyoruz yine. Yeni yaptırdığı analizde de 1 adet sperm bulundu şimdi. Yani bir tek Bakorcıoğlunun yanındayken verdiğimiz yıkamayı semen analizinde yüz bin çıktı daha çıkmadı sperm utandılar heralde