- 9 Ekim 2017
- 265
- 37
- 98
- Konu Sahibi Berfinberfin24
-
Benim tüp Bebek tedavisi için verdiler bulantı yaptı bende çok sürekli midem bulanıyor bişey yiyesim gelmiyor. Size neden verdiler ilacıAyyy kendimi yalnız sanıyordum bende kullanıyorum kusmaktan kendime gelemiyorum sade soda içiyorum. Neden verdi doktor
Benim de tüp bebek öncesi adetin 4. Günü başladım yarın lucrin vurulacam. Hala midem ağrıyor boş mideyle kusmaya gidiyorum sürekliBenim tüp Bebek tedavisi için verdiler bulantı yaptı bende çok sürekli midem bulanıyor bişey yiyesim gelmiyor. Size neden verdiler ilacı
Ben adetin 2. Günü basladm desolett ilaca bulantı devam ediyor işte . Siz hangi hastanede basladnz acaba tedavi içinBenim de tüp bebek öncesi adetin 4. Günü başladım yarın lucrin vurulacam. Hala midem ağrıyor boş mideyle kusmaya gidiyorum sürekli
KTÜ farabi deBen adetin 2. Günü basladm desolett ilaca bulantı devam ediyor işte . Siz hangi hastanede basladnz acaba tedavi için
Anladm çok geçmiş olsunAmeliyat durumum olduğu için
Siz hangi hastanedesiniz teşekkür ederimAnladm çok geçmiş olsun
İzmir şehir hastanesiSiz hangi hastanedesiniz teşekkür ederim
Merhabalar peki adetinizde azalma oldu mu benim adetim kesildi ilacı içmeye başladım günden itibarenBen adetin 2. Günü basladm desolett ilaca bulantı devam ediyor işte . Siz hangi hastanede basladnz acaba tedavi için
Evet adet daha erken bitti benimdeMerhabalar peki adetinizde azalma oldu mu benim adetim kesildi ilacı içmeye başladım günden itibaren
Ben de dün ikinci günüydü doktor bana onu verdi anlamadım zaten niye verdi hormonlarım istediği gibi değilmiş başladım bugün kesildimEvet adet daha erken bitti benimde
Tüp bebek tedavisi için miBen de dün ikinci günüydü doktor bana onu verdi anlamadım zaten niye verdi hormonlarım istediği gibi değilmiş başladım bugün kesildim
Evet ben tüp bebek tedavisi görüyorum benim yumurtalarım toplandı bir ay rahim dnledrne yapalım ikinci ay gel dedi ikinci ay gittim tahlillerime baktı bu ilacı verdi diğer aya adet olduğunda bana gel dediTüp bebek tedavisi için mi
Hayırlısı olsun inşallah hangi hastaneEvet ben tüp bebek tedavisi görüyorum benim yumurtalarım toplandı bir ay rahim dnledrne yapalım ikinci ay gel dedi ikinci ay gittim tahlillerime baktı bu ilacı verdi diğer aya adet olduğunda bana gel dedi
Ben Şehir hastanesine yaptırıyorum bulunduğum bölgedeHayırlısı olsun inşallah hangi hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?