- 22 Eylül 2025
- 22
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Berfinberfin24
-
Vallahi helal olsun ne güzel anlattınız güzelce bunu açıkladınızAdet düzeninizi ele almak ve yumurtlamayı engellemek için yapıyorlar.adetin 2.gunu gideceksiniz estrofem başlanacak sonra 14.gu. Progesteron eklenecek arada kontroller olabilir 5.gun embriyosu ise 19. Gün 3.gun embriyosu ise 17.gun civarı transfer oluyor.yani protokolunuz uygun gorunuyor su an
Bende aynı şekildeBen Şehir hastanesine yaptırıyorum bulunduğum bölgede
Siz de mi transfer günü bekliyorsunuz yoksa yeni mi başlayacaksınız tüp bebeğeBende aynı şekilde
Evet insan doktordan açıklama alamayınca boşluğa düşüyor.bende bı çok şeyi araştırıp öğrenmek zorunda kaldım.opudaki kadar sık olmasada birkaç günde bir rahim kalınlığı ve progesteron ölçümü için gideceksiniz her doktor farklı çalışıyor ama genel olarak böyle doğum kontrol hapı kullanılan prosedurVallahi helal olsun ne güzel anlattınız güzelce bunu açıkladınızdoktorum ameliyatta olduğu için asistanlar baktı hiçbir şey söylemedi beşinci gün embriyosu benim ama yine tahlil yapacaklar ikinci günü inşallah hormonların güzel çıkarsa transfer olacağım dimi öyle oluyor
Yok yeni basladm benSiz de mi transfer günü bekliyorsunuz yoksa yeni mi başlayacaksınız tüp bebeğe
Gittiğim hastane bir saatlik uzaklıkta gerçi devlette yaptirdigim için sağ olsunlar çok fazla çağırmıyorlarEvet insan doktordan açıklama alamayınca boşluğa düşüyor.bende bı çok şeyi araştırıp öğrenmek zorunda kaldım.opudaki kadar sık olmasada birkaç günde bir rahim kalınlığı ve progesteron ölçümü için gideceksiniz her doktor farklı çalışıyor ama genel olarak böyle doğum kontrol hapı kullanılan prosedur
Gittiğim hastane bir saatlik uzaklıkta gerçi devlette yaptirdigim için sağ olsunlar çok fazla çağırmıyorlarEvet insan doktordan açıklama alamayınca boşluğa düşüyor.bende bı çok şeyi araştırıp öğrenmek zorunda kaldım.opudaki kadar sık olmasada birkaç günde bir rahim kalınlığı ve progesteron ölçümü için gideceksiniz her doktor farklı çalışıyor ama genel olarak böyle doğum kontrol hapı kullanılan prosedur
hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraberYok yeni basladm ben
İnşallah bende transfer oldum sonuç bekliyorum 1 haftam var zaman gecmiyorGittiğim hastane bir saatlik uzaklıkta gerçi devlette yaptirdigim için sağ olsunlar çok fazla çağırmıyorlar
hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber
Hadi ya inşallah çok güzel sonuçlar alırsın belirti falan var mı benim daha önce bir düşüğüm oldu çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım belirtilerim bayağı göstermişti kendini o zamanİnşallah bende transfer oldum sonuç bekliyorum 1 haftam var zaman gecmiyor
Benimde öyle evime uzak git gel zor oluyor ama sağlık olsunGittiğim hastane bir saatlik uzaklıkta gerçi devlette yaptirdigim için sağ olsunlar çok fazla çağırmıyorlarama inşallah her şey güzel olur hepimiz için kızlar
İnşallah olumlu sonuç alırsınızİnşallah bende transfer oldum sonuç bekliyorum 1 haftam var zaman gecmiyor
Aynen öyle sonucu güzel olsun inşallah Rabbim emeklerimizi görüyor gayretlerimizi görüyor inşallah güzel sonuçlar alırızBenimde öyle evime uzak git gel zor oluyor ama sağlık olsun
Amin inşallahAynen öyle sonucu güzel olsun inşallah Rabbim emeklerimizi görüyor gayretlerimizi görüyor inşallah güzel sonuçlar alırız
Sifir belirti. Ben 3 kez hamile kaldım 1 doğum 2 kürtaj hiç birinde belirtim olmadı. Birde transfer sonrası 10 kalem kadar ilaç var vitamin iğne hap fitil onların yan etkisi oluyor genelde hissedilenlerHadi ya inşallah çok güzel sonuçlar alırsın belirti falan var mı benim daha önce bir düşüğüm oldu çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım belirtilerim bayağı göstermişti kendini o zaman
İnşallah hepimiz için dileğim buİnşallah olumlu sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?