- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Çok haklısın doğal yollarlami gebelik elde ettin düşükler nasıl oldu genetik baktır eşinin sperm DNA hasarı baktirCnm insalh olur ya benimde 3 dusugum var cok yprandik artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın doğal yollarlami gebelik elde ettin düşükler nasıl oldu genetik baktır eşinin sperm DNA hasarı baktirCnm insalh olur ya benimde 3 dusugum var cok yprandik artik
Esime alcamde bende maxigo tozmus sanirim supralife kapsul deglmi nasil iccekki acaba supralife sabah maxigo aksam olurmukiCnm insalh olur ya benimde 3 dusugum var cok yprandik artik
Cnm sayi 700 bin bakldi 6 ay once hasara %23 du hasar doktorumuz dediki ahmet hoca sayi az oldugu icin hasarin pek bi onemi yok dedi kafam alak bulak artk.cnm biz 2018 dede kaan hcya gttk oda igne ilac vermsdi sperra artmed baya artdi ama sonuc gene 0 tuttu dusdu 1 kere normal.kaldm hamile dgerrri tup bebek bahcecyle grsdk en son wmbrylara gnetik istediÇok haklısın doğal yollarlami gebelik elde ettin düşükler nasıl oldu genetik baktır eşinin sperm DNA hasarı baktir
Hasar tekrar etmemesi için sürekli antioksidan tedavisi şart zaten bu pahalı vitaminlerden kullanmak gerek sayı neden azmis sizin genetik karyotip pıhtılaşma baktirdinizmi hasarın 15 altı olmasi Gerek Kaan bey bize tüpe bile gerek yok kendiliğinden olur dedi tüp bebekle bile olmadı malesef dusuklerin sebebi araştırıldımi?hangi bahceciyle konustunCnm sayi 700 bin bakldi 6 ay once hasara %23 du hasar doktorumuz dediki ahmet hoca sayi az oldugu icin hasarin pek bi onemi yok dedi kafam alak bulak artk.cnm biz 2018 dede kaan hcya gttk oda igne ilac vermsdi sperra artmed baya artdi ama sonuc gene 0 tuttu dusdu 1 kere normal.kaldm hamile dgerrri tup bebek bahcecyle grsdk en son wmbrylara gnetik istedi
Cnm ankara bahceci ya her doktr baska bsy soluyo kafayi ycem ahmt.hca dio sayi az hasara bakilmya gerek yok diyor kromozim phtlasma hepsi temiz bahcecdki selen hoca cd56 testi bana katil hucre bidr embryolar genetge gtcek dediHasar tekrar etmemesi için sürekli antioksidan tedavisi şart zaten bu pahalı vitaminlerden kullanmak gerek sayı neden azmis sizin genetik karyotip pıhtılaşma baktirdinizmi hasarın 15 altı olmasi Gerek Kaan bey bize tüpe bile gerek yok kendiliğinden olur dedi tüp bebekle bile olmadı malesef dusuklerin sebebi araştırıldımi?hangi bahceciyle konustun
Düşük olduğu için genetik mantıklı birde histeroskobi ile senin rahme bakildimi?cd56 fiyatı neymisCnm ankara bahceci ya her doktr baska bsy soluyo kafayi ycem ahmt.hca dio sayi az hasara bakilmya gerek yok diyor kromozim phtlasma hepsi temiz bahcecdki selen hoca cd56 testi bana katil hucre bidr embryolar genetge gtcek dedi
Cd 56 1800 dedi 2016 da rahm flmi cekldm 2018 ofis histreroskobi oldum hep temizDüşük olduğu için genetik mantıklı birde histeroskobi ile senin rahme bakildimi?cd56 fiyatı neymis
E tekrardan hsg istemedimi çok uzun zaman geçmiş aslında seni üzmek istemem ama benim fikrim bence dusuklerin çoğu sebebi sperm kaynaklı diye dusunuyorumCd 56 1800 dedi 2016 da rahm flmi cekldm 2018 ofis histreroskobi oldum hep temiz
Tatlm ztn sperm.kaynakli ole dio doktorlar bnu bliyorz ama napcgmzi sasrdk arti.bende sasdm.ilac alsam mi almasam mi cok kararsizim yaaa napcm.blmiom yok bi da istemdi hsgE tekrardan hsg istemedimi çok uzun zaman geçmiş aslında seni üzmek istemem ama benim fikrim bence dusuklerin çoğu sebebi sperm kaynaklı diye dusunuyorum
3 tüp bebek denememiz oldu . Bana kalirsa rahim filmi Histereskopi genetik test ne gerekiyorsa yapin çünkü bunlara bakilmadan cogu yerde tup bebek tedavisine baslaniyor ve gercekten umut ediyorsun olumsuz sonucta gercekten insani yıpratıyorTatlm ztn sperm.kaynakli ole dio doktorlar bnu bliyorz ama napcgmzi sasrdk arti.bende sasdm.ilac alsam mi almasam mi cok kararsizim yaaa napcm.blmiom yok bi da istemdi hsg
Cnm hpsne bakldi benimmmm3 tüp bebek denememiz oldu . Bana kalirsa rahim filmi Histereskopi genetik test ne gerekiyorsa yapin çünkü bunlara bakilmadan cogu yerde tup bebek tedavisine baslaniyor ve gercekten umut ediyorsun olumsuz sonucta gercekten insani yıpratıyor
Merhabaİstanbul imkanınız varsa eğer bezmialem vakıf hastanesi doç. Dok. Pınar özcan tavsiye ederim ilk transferimde tuttu çok şükür 3 yıllık tedavi sonucunda doktoruma ocak ayında gittim şubat ayında tedaviye başladık şuan kızım 1 yaşında![]()