Tüp bebek doktor önerisi arıyorum lütfen yardım edin

Merhaba hamile kaldınız mı kac yumurta toplandı ilerlemeleri nasil oldu...yaşınız kaç..ileri yaşlarda iyisidir acaba benim 38 yas..
Labratuvari nasil..fiyatları nedir 🙈
Kız sen mehmet reşit beye git ama İstanbul'da işte sende çocukla zor diyorsun düşük rezervde iyi diye duydum sanki

Canim benim cok teşekkür ederim bizi bizden başka kimse anlamaz zaten ❤
Simdi sen ne zaman nereye gidiyorsun
Aynen öyle ♥️ben Kasım 12 si 13u gibi cem çeliğe gideceğim adet günüm o zaman aramalarını bekliyorum iste

Aynen öyle ♥️ben Kasım 12 si 13u gibi cem çeliğe gideceğim adet günüm o zaman aramalarını bekliyorum iste
Cok sevindim canim müjdeli haberini almak nasip olurninsallah cok cok sevineceğim ben de :KK36:

Birbirimizden haberimiz olsa gelişmelerini merak ederim hangi başlık altında toplansak :KK70:

Cok sevindim canim müjdeli haberini almak nasip olurninsallah cok cok sevineceğim ben de :KK36:

Birbirimizden haberimiz olsa gelişmelerini merak ederim hangi başlık altında toplansak :KK70:
İnşallah canım benim rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin çok zor cevrendekiler çocuğunu severken onları buruk şekilde izlemek 😢😢😢haberleselim sende memoriala karar vermişsin heralde şimdiden pozitif alman dilegiyle bilmemki nasıl yapsak ben daha yeni üye oldum pek anlamam sen aç bir başlık toplanak🥰

İnşallah canım benim rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin çok zor cevrendekiler çocuğunu severken onları buruk şekilde izlemek 😢😢😢haberleselim sende memoriala karar vermişsin heralde şimdiden pozitif alman dilegiyle bilmemki nasıl yapsak ben daha yeni üye oldum pek anlamam sen aç bir başlık toplanak🥰
Acayim ne diyeyim başlığa.. ekimde negatif alan arkadaşlar da cok oldu tedaviye yeniden karar veren de insallah herkes guzel haber verir...

Ben artık kenfim araştırıp yapıyorum bazı şeyleri ne olsa tahliller falan hep özel labaratuvar yaptırılıyor parayı verdikten sonra inceletebiliyorsun sperm DNA hasarı bence çok önemli biz ilk tüp bebekte baktirmadan yapmistik sonrasında yaptırdık ankarada 93 hasarlı çıktı demekki döllenme ondan olmamis
Merhaba bizde sperm hasar testi yaptırdık benimde 1 olumsuz tüp bebek geçmişim var 7 tane yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi acaba bizdede olabilir mi ya sonuç cikmadi daha biraz bilgi edinmek istiyorum

Merhaba, negatif sonuç almanıza üzüldüm inşallah tüp bebek ile ilk denemede bebeğinize kavuşursunuz.🙏 Ben kendi gittiğim dönemin fiyat listesini atayım buraya ama değişmiş olabilir fiyatlar haberiniz olsun. Mesela vem beyin muayene ücreti 750 tl şuan.. Attigim liste raporlu fiyatlar yani raporlu da tedavi 7300 raporsuz 10500 tl oluyor + ilaçlar Eki Görüntüle 2708152
Merhaba. Bu fiyatlari suze hangi tarihte verdiler acaba

Kaan beye muayene gittik DNA hasarinkstedi 93 ve çıktı hemen varikosel ameliyatı olsun dedi Kaan bey diyince kesindir dedik güvendik carikosel ameliyatı oldu 3 ay önce hemen vitaminler başladık hasar 15 e düştü ileri hareket 0 di arttı eskiye nazaran çok olumlu oldu
Cnm.hangi vitaminleri verdi hoca

Back
X