Insallah işe yarar canimBiz eczanede satılan vitaminlerden kullanıyoruz sanki ise yaradi gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah işe yarar canimBiz eczanede satılan vitaminlerden kullanıyoruz sanki ise yaradi gibi
İnşallah canım hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlat versinInsallah işe yarar canim
Kız sen mehmet reşit beye git ama İstanbul'da işte sende çocukla zor diyorsun düşük rezervde iyi diye duydum sankiMerhaba hamile kaldınız mı kac yumurta toplandı ilerlemeleri nasil oldu...yaşınız kaç..ileri yaşlarda iyisidir acaba benim 38 yas..
Labratuvari nasil..fiyatları nedir![]()
Dur kiz bi de Mehmet reşit cikarmaKız sen mehmet reşit beye git ama İstanbul'da işte sende çocukla zor diyorsun düşük rezervde iyi diye duydum sanki
Senin içinde çözüm dusunuyorumDur kiz bi de Mehmet reşit cikarma![]()
Canim benim cok teşekkür ederim bizi bizden başka kimse anlamaz zaten ❤Senin içinde çözüm dusunuyorumzaten benim kafam karışık seninkide karışsın dedim
![]()
Aynen öyleCanim benim cok teşekkür ederim bizi bizden başka kimse anlamaz zaten ❤
Simdi sen ne zaman nereye gidiyorsun
Cok sevindim canim müjdeli haberini almak nasip olurninsallah cok cok sevineceğim ben deAynen öyleben Kasım 12 si 13u gibi cem çeliğe gideceğim adet günüm o zaman aramalarını bekliyorum iste
İnşallah canım benim rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin çok zor cevrendekiler çocuğunu severken onları buruk şekilde izlemekCok sevindim canim müjdeli haberini almak nasip olurninsallah cok cok sevineceğim ben de
Birbirimizden haberimiz olsa gelişmelerini merak ederim hangi başlık altında toplansak![]()
Acayim ne diyeyim başlığa.. ekimde negatif alan arkadaşlar da cok oldu tedaviye yeniden karar veren de insallah herkes guzel haber verir...İnşallah canım benim rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin çok zor cevrendekiler çocuğunu severken onları buruk şekilde izlemekhaberleselim sende memoriala karar vermişsin heralde şimdiden pozitif alman dilegiyle bilmemki nasıl yapsak ben daha yeni üye oldum pek anlamam sen aç bir başlık toplanak
![]()
İnşallah canım (yeniden deneyelim) de bilmemkiAcayim ne diyeyim başlığa.. ekimde negatif alan arkadaşlar da cok oldu tedaviye yeniden karar veren de insallah herkes guzel haber verir...
E ama açtım gelmedinİnşallah canım (yeniden deneyelim) de bilmemki
Merhaba bizde sperm hasar testi yaptırdık benimde 1 olumsuz tüp bebek geçmişim var 7 tane yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi acaba bizdede olabilir mi ya sonuç cikmadi daha biraz bilgi edinmek istiyorumBen artık kenfim araştırıp yapıyorum bazı şeyleri ne olsa tahliller falan hep özel labaratuvar yaptırılıyor parayı verdikten sonra inceletebiliyorsun sperm DNA hasarı bence çok önemli biz ilk tüp bebekte baktirmadan yapmistik sonrasında yaptırdık ankarada 93 hasarlı çıktı demekki döllenme ondan olmamis
Merhaba. Bu fiyatlari suze hangi tarihte verdiler acabaMerhaba, negatif sonuç almanıza üzüldüm inşallah tüp bebek ile ilk denemede bebeğinize kavuşursunuz.Ben kendi gittiğim dönemin fiyat listesini atayım buraya ama değişmiş olabilir fiyatlar haberiniz olsun. Mesela vem beyin muayene ücreti 750 tl şuan.. Attigim liste raporlu fiyatlar yani raporlu da tedavi 7300 raporsuz 10500 tl oluyor + ilaçlar Eki Görüntüle 2708152
Bu yılın başında ocak ayında muhtemelen fiyatlar değişmiştir yada değişecektirMerhaba. Bu fiyatlari suze hangi tarihte verdiler acaba
Cnm.hangi vitaminleri verdi hocaKaan beye muayene gittik DNA hasarinkstedi 93 ve çıktı hemen varikosel ameliyatı olsun dedi Kaan bey diyince kesindir dedik güvendik carikosel ameliyatı oldu 3 ay önce hemen vitaminler başladık hasar 15 e düştü ileri hareket 0 di arttı eskiye nazaran çok olumlu oldu
Teatrio imrly supralife verdikleriCnm.hangi vitaminleri verdi hoca
Faydasi oldumu cnm sayi ve hiza kac ay kulandiTeatrio imrly supralife verdikleri
6ay kullandı ama bu arada varikosel ameliyatı oldu testlerde faydası olmuş gorundu ama halen gebelik yok tüp bebekle bileFaydasi oldumu cnm sayi ve hiza kac ay kulandi
Cnm insalh olur ya benimde 3 dusugum var cok yprandik artik6ay kullandı ama bu arada varikosel ameliyatı oldu testlerde faydası olmuş gorundu ama halen gebelik yok tüp bebekle bile