Aslinda bizde ankaraya gidince esimin sonuclarini oraya gostersek iyi olur cunku bn o kadar doktora gittim esim baska bi doktora gitm3di hiçAnkara'da özel muayenehanesi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda bizde ankaraya gidince esimin sonuclarini oraya gostersek iyi olur cunku bn o kadar doktora gittim esim baska bi doktora gitm3di hiçAnkara'da özel muayenehanesi var
Ben artık kenfim araştırıp yapıyorum bazı şeyleri ne olsa tahliller falan hep özel labaratuvar yaptırılıyor parayı verdikten sonra inceletebiliyorsun sperm DNA hasarı bence çok önemli biz ilk tüp bebekte baktirmadan yapmistik sonrasında yaptırdık ankarada 93 hasarlı çıktı demekki döllenme ondan olmamisBiz eşim icin sadece devlet hastaganesine sperm tahlili yaptirdik bisey yok dendi tüp bebek merkezindeki doktor sayi ve ileri hareket morfoloji kötü dedi ama hic bi ürologa gidin demedi bizde gitmedik açıkçası
Sadece kadın odaklı düşünmemek gerek erkek ve kadın aynı snda incelenmeli bence kaç yıllık evlisiniz çocuk varmı hicAslinda bizde ankaraya gidince esimin sonuclarini oraya gostersek iyi olur cunku bn o kadar doktora gittim esim baska bi doktora gitm3di hiç
Biz genetik test yaptirdik sadeceBen artık kenfim araştırıp yapıyorum bazı şeyleri ne olsa tahliller falan hep özel labaratuvar yaptırılıyor parayı verdikten sonra inceletebiliyorsun sperm DNA hasarı bence çok önemli biz ilk tüp bebekte baktirmadan yapmistik sonrasında yaptırdık ankarada 93 hasarlı çıktı demekki döllenme ondan olmamis
Bizde yaptırdık onu eşinizin sonuçları nasilBiz genetik test yaptirdik sadece
Hiç cocuk yok canim 3 yillik evliyiz hic sperm dna testi yaptirmadik canim esimle bi konusayim ama nasil ikna olacak bilmiyorum simdiye kadarki kadin dogum doktorlari hep 1 tane canli sperm olmasi yeterli deyince bn gidelim desemde gitmek istemediSadece kadın odaklı düşünmemek gerek erkek ve kadın aynı snda incelenmeli bence kaç yıllık evlisiniz çocuk varmı hic
Genetik sonucunda hersey normal cikti bnde kan pihtilasmasi çıktıBizde yaptırdık onu eşinizin sonuçları nasil
Hep öyle diyorlar ama sperm kaliteli olmassada dollemiyor işte bizim 10 yumurta oldu 5 tanesi olgundu 5 taneden sadece 1i dollendi sperm kaynaklı diye düşündüm ben şimdi spermi tedavi ettik bakalım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahHiç cocuk yok canim 3 yillik evliyiz hic sperm dna testi yaptirmadik canim esimle bi konusayim ama nasil ikna olacak bilmiyorum simdiye kadarki kadin dogum doktorlari hep 1 tane canli sperm olmasi yeterli deyince bn gidelim desemde gitmek istemedi
Aynen bizimde genetik normal heterezigot çıktı bendeGenetik sonucunda hersey normal cikti bnde kan pihtilasmasi çıktı
Hadi bakalim canim insallah ya bizim de 10 taneden 2 tane tek kalmıştıHep öyle diyorlar ama sperm kaliteli olmassada dollemiyor işte bizim 10 yumurta oldu 5 tanesi olgundu 5 taneden sadece 1i dollendi sperm kaynaklı diye düşündüm ben şimdi spermi tedavi ettik bakalım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
O ne oluyor ki canimAynen bizimde genetik normal heterezigot çıktı bende
Merhaba sorununuz neydi acabaGerçekten pahalı bir klinik o konuda birşey diyemeyeceğim doktoru sende araştırıp gördün çok çok talep edilen çok yoğun bir doktor ona rağmen ben ilgide eksiklik doktoru görememe gibi birşey yaşamadım saatlerce konuşacak değiliz sorunu güzelce dinliyor aklında soru kalmayacak şekilde herşeye cevap veriyor bütün kontrolleri işlemleri kendisi yapıyor ben çok memnun kaldım. Aklımda birşey olunca gerek kendisine yazdım gerek asistana hemen cevap aldım bilmiyorum elbette sorun yaşayan vardır imkansız herkesin memnun kalması, fakat ben çok memnunum negatif olsaydı bile Cem hocam ile devam edecektim.Her kontrolde gergin olduğumu görüp beni motive edip rahatlatlatırdı
tüp bebekte doktor da labaratuvar ekibi de çok önemli bence
![]()
Hep öyle diyorlar ama sperm kaliteli olmassada dollemiyor işte bizim 10 yumurta oldu 5 tanesi olgundu 5 taneden sadece 1i dollendi sperm kaynaklı diye düşündüm ben şimdi spermi tedavi ettik bakalım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Kan pihtilasmasina eğilimO ne oluyor ki canim
Benim şahsi fikrim tüp bebeğe başlamadan önce eşini kendini destekle vitaminle olmazsa yapacak birşey yok rabbim vermezse ne yapsak boş ama biz önlem alalım ben pişmanım onceki tedavimde eşimde bende vitamin falan kullanmadık hemen oldu bitti ama bu kez iyi hazirlsniyoruzHadi bakalim canim insallah ya bizim de 10 taneden 2 tane tek kalmıştı
Allah yardimciniz olsun bi yakinim ucret almadan bitki hazirliyor isminize ozel dua okuyup bi denesin isterseniz ben gozumle gordum sahit oldum bir cok kisiye yardimci olduguna (ucret almiyor)Merhaba kizlar 2 asilama 3 tüp bebek denememiz oldu malesef hepsi hüsranla sonuçlandı . Bnde pkos var ileri derece değil ama tum tahliller yapildi baska sorun cikmadi biraz ara verdik bu süreçte bana güzel bir merkez onerebilecek var mi gercekten bi çıkmazın icindeyim psikolojim bozuldu artik
Erkek faktörü. Sayı hız ve morfoloji sorunu vardıMerhaba sorununuz neydi acaba
Bu ay esime bal polen karışımı keçiboynuzuözü kullanacagim bakalim canim artik hayirlisi insallah ise yararBenim şahsi fikrim tüp bebeğe başlamadan önce eşini kendini destekle vitaminle olmazsa yapacak birşey yok rabbim vermezse ne yapsak boş ama biz önlem alalım ben pişmanım onceki tedavimde eşimde bende vitamin falan kullanmadık hemen oldu bitti ama bu kez iyi hazirlsniyoruz
Olur valla canim cok sevinirm nasil yapılacak pekiAllah yardimciniz olsun bi yakinim ucret almadan bitki hazirliyor isminize ozel dua okuyup bi denesin isterseniz ben gozumle gordum sahit oldum bir cok kisiye yardimci olduguna (ucret almiyor)
Biz eczanede satılan vitaminlerden kullanıyoruz sanki ise yaradi gibiBu ay esime bal polen karışımı keçiboynuzuözü kullanacagim bakalim canim artik hayirlisi insallah ise yarar
Merhaba hamile kaldınız mı kac yumurta toplandı ilerlemeleri nasil oldu...yaşınız kaç..ileri yaşlarda iyisidir acaba benim 38 yas..ankara anatolia tüp bebek merkezi-hakan yaralı hocayı tavsiye ederim. çok başarılı bir merkez