Tüp bebek doktor önerisi arıyorum lütfen yardım edin

Evet kesinlikle doktor ve ekip çok önemli çok çok teskkur ederim cevap verdiğiniz için Allah razı olsun rabbim sağlıklı sihatli hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Muayene ücreti tedaviye başlarken tek sefer veriliyor tedavi boyunca birdaha verilmiyor. Gebe kalınca kontrol oluyor o kontrol için ücret ödeniyor ama
Anladım evet baya ücret yüksek ama önemli olan iyi yer olması güvenmek gerçekten

Anladım evet baya ücret yüksek ama önemli olan iyi yer olması güvenmek gerçekten
Tabiki kuzum sadece tedavi ücreti ile bitmiyor ki vitaminler var ilaçlar var rahim dinlendirme kalan embriyo varsa onları dondurma derken kesin 15.000 tl olacak cepte fazlası olursa daha iyi olur. Kafamızdaki hesabın baya üzerinde olmuştu bizim. Yeterki sonu güzel olsun para bulunur borç ödenir.❤
Evet kesinlikle doktor ve ekip çok önemli çok çok teskkur ederim cevap verdiğiniz için Allah razı olsun rabbim sağlıklı sihatli hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Amiin rica ederim ne demek sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz Allah sizden de razı olsun inşallah tez vakitte siz de anne olursunuz

Evet tabiki yeterki sonu güzel olsun dediğiniz gibi Aminnnn inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sihatli bı evlat nasip etsin inşallah
Kafama bisy takılırsa gene sorarım size tekrar teskkur ederim

Evet tabiki yeterki sonu güzel olsun dediğiniz gibi Aminnnn inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sihatli bı evlat nasip etsin inşallah
Kafama bisy takılırsa gene sorarım size tekrar teskkur ederim
Rica ederim.
Amiin canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Istanbul uzak canim git gel o kadar imkanimiz yok malesef

Siz oraya gittiniz mi doktorun ilgisi labaratuvar iyi mi peki
evet bence başarılılar. samsunda bir negatif deneme sonrası orada ilk denememde hamile kaldım. 4.5yaşında kızım var şubat ayında da dondurulmuş embriyo transferi ile pazartesi oğlumu kucağıma alacağım Allahın izniyle

Şuan bende araştırma içindeyim daha önce Konya'da bir denemem var negatif ankara ve İstanbul arasinda kaldım araştırıyorum sanırsam bahçeci ankarada basliyacagim genel yorumlar iyi

Şuan bende araştırma içindeyim daha önce Konya'da bir denemem var negatif ankara ve İstanbul arasinda kaldım araştırıyorum sanırsam bahçeci ankarada basliyacagim genel yorumlar iyi
Evet oranin yorumlari güzel bnde 3 denememi konyada yaptırdım 3 de olmadı

Evet oranin yorumlari güzel bnde 3 denememi konyada yaptırdım 3 de olmadı
Maddiyat çok önemli bu konuda fakat her imkanı zorlayıp en iyi yerde ve labaratuvar da yapmak gerek sonra dahada maliyetli oluyor hep negatif olunca siz nerde yaptırdınız üç tane

Memnun kaldınız mı hangi hastahane Lee sakıncası yoksa probleminiz nedir
Novafertil de 2 kere yaptırdım memnun kalmadim canim son olarak meram tip da ali acar gittim onda memnundum ama transfer islemini novafertilde yapti belki de bizde doktor iyi ancak labaratuvarı iyi olmadigi icin olmadi o yuzden ankaraya gitmek istiyorum

Aynen öyle doğru tespit bende novafertilde yaptırdım 10 5 kaldı geriye yumurtadan 1 tane dollendi labaratuvarin pek iyi olduğunu düşünmüyorum bogalacsksakta büyük denizde bogulalim dedik daha iyi merkez düşünüyoruz oncekinide özele yaptirmistik herşeyi verip ama olmadi geriye embriyo bile kalmadi evet Ali açarsa novafertil labaratuvar kullanıyor diye biliyorum birdaha asla konya dusunmem

Ankara düşünüyorum bnde ya siz nereye gideceksiniz

Novafertil onerecektim bende tam negatif sonucu almışsınız çok üzüldüm. Benim Ali Acar da bir negatif asilamam oldu çok meşhur anlatilmasina rağmen ben hiç memnun kalmadım.. Novafertil da 2015 tüp Bebek yaptırdık doktorumuz Ali Sami beydi iki embriyo nun ikiside tuttu ama erken doğumla ikizlerimi kaybettim.2017 tekrar denedik aynı merkez aynı doktora bu sefer tek embriyo transferi yapıldı tutundu ve çok şükür oğlum doğdu..Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…