Evet kesinlikle doktor ve ekip çok önemli çok çok teskkur ederim cevap verdiğiniz için Allah razı olsun rabbim sağlıklı sihatli hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin insallahGerçekten pahalı bir klinik o konuda birşey diyemeyeceğim doktoru sende araştırıp gördün çok çok talep edilen çok yoğun bir doktor ona rağmen ben ilgide eksiklik doktoru görememe gibi birşey yaşamadım saatlerce konuşacak değiliz sorunu güzelce dinliyor aklında soru kalmayacak şekilde herşeye cevap veriyor bütün kontrolleri işlemleri kendisi yapıyor ben çok memnun kaldım. Aklımda birşey olunca gerek kendisine yazdım gerek asistana hemen cevap aldım bilmiyorum elbette sorun yaşayan vardır imkansız herkesin memnun kalması, fakat ben çok memnunum negatif olsaydı bile Cem hocam ile devam edecektim.Her kontrolde gergin olduğumu görüp beni motive edip rahatlatlatırdı tüp bebekte doktor da labaratuvar ekibi de çok önemli bence
Anladım evet baya ücret yüksek ama önemli olan iyi yer olması güvenmek gerçektenMuayene ücreti tedaviye başlarken tek sefer veriliyor tedavi boyunca birdaha verilmiyor. Gebe kalınca kontrol oluyor o kontrol için ücret ödeniyor ama
Tabiki kuzum sadece tedavi ücreti ile bitmiyor ki vitaminler var ilaçlar var rahim dinlendirme kalan embriyo varsa onları dondurma derken kesin 15.000 tl olacak cepte fazlası olursa daha iyi olur.Anladım evet baya ücret yüksek ama önemli olan iyi yer olması güvenmek gerçekten
Amiin rica ederim ne demek sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz Allah sizden de razı olsun inşallah tez vakitte siz de anne olursunuzEvet kesinlikle doktor ve ekip çok önemli çok çok teskkur ederim cevap verdiğiniz için Allah razı olsun rabbim sağlıklı sihatli hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Tabiki kuzum sadece tedavi ücreti ile bitmiyor ki vitaminler var ilaçlar var rahim dinlendirme kalan embriyo varsa onları dondurma derken kesin 15.000 tl olacak cepte fazlası olursa daha iyi olur.Kafamızdaki hesabın baya üzerinde olmuştu bizim. Yeterki sonu güzel olsun para bulunur borç ödenir.❤
Amiin rica ederim ne demek sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz Allah sizden de razı olsun inşallah tez vakitte siz de anne olurs
Evet tabiki yeterki sonu güzel olsun dediğiniz gibi Aminnnn inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sihatli bı evlat nasip etsin inşallahTabiki kuzum sadece tedavi ücreti ile bitmiyor ki vitaminler var ilaçlar var rahim dinlendirme kalan embriyo varsa onları dondurma derken kesin 15.000 tl olacak cepte fazlası olursa daha iyi olur.Kafamızdaki hesabın baya üzerinde olmuştu bizim. Yeterki sonu güzel olsun para bulunur borç ödenir.❤
Amiin rica ederim ne demek sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz Allah sizden de razı olsun inşallah tez vakitte siz de anne olursunuz❤
Rica ederim.Evet tabiki yeterki sonu güzel olsun dediğiniz gibi Aminnnn inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sihatli bı evlat nasip etsin inşallah
Kafama bisy takılırsa gene sorarım size tekrar teskkur ederim
Istanbul uzak canim git gel o kadar imkanimiz yok malesefİstanbul imkanınız varsa eğer bezmialem vakıf hastanesi doç. Dok. Pınar özcan tavsiye ederim ilk transferimde tuttu çok şükür 3 yıllık tedavi sonucunda doktoruma ocak ayında gittim şubat ayında tedaviye başladık şuan kızım 1 yaşında
Siz oraya gittiniz mi doktorun ilgisi labaratuvar iyi mi pekiankara anatolia tüp bebek merkezi-hakan yaralı hocayı tavsiye ederim. çok başarılı bir merkez
evet bence başarılılar. samsunda bir negatif deneme sonrası orada ilk denememde hamile kaldım. 4.5yaşında kızım var şubat ayında da dondurulmuş embriyo transferi ile pazartesi oğlumu kucağıma alacağım Allahın izniyleSiz oraya gittiniz mi doktorun ilgisi labaratuvar iyi mi peki
Şuan bende araştırma içindeyim daha önce Konya'da bir denemem var negatif ankara ve İstanbul arasinda kaldım araştırıyorum sanırsam bahçeci ankarada basliyacagim genel yorumlar iyiMerhaba kizlar 2 asilama 3 tüp bebek denememiz oldu malesef hepsi hüsranla sonuçlandı . Bnde pkos var ileri derece değil ama tum tahliller yapildi baska sorun cikmadi biraz ara verdik bu süreçte bana güzel bir merkez onerebilecek var mi gercekten bi çıkmazın icindeyim psikolojim bozuldu artik
Evet oranin yorumlari güzel bnde 3 denememi konyada yaptırdım 3 de olmadıŞuan bende araştırma içindeyim daha önce Konya'da bir denemem var negatif ankara ve İstanbul arasinda kaldım araştırıyorum sanırsam bahçeci ankarada basliyacagim genel yorumlar iyi
Maddiyat çok önemli bu konuda fakat her imkanı zorlayıp en iyi yerde ve labaratuvar da yapmak gerek sonra dahada maliyetli oluyor hep negatif olunca siz nerde yaptırdınız üç taneEvet oranin yorumlari güzel bnde 3 denememi konyada yaptırdım 3 de olmadı
Konyada yaptirdim canimMaddiyat çok önemli bu konuda fakat her imkanı zorlayıp en iyi yerde ve labaratuvar da yapmak gerek sonra dahada maliyetli oluyor hep negatif olunca siz nerde yaptırdınız üç tane
Memnun kaldınız mı hangi hastahane Lee sakıncası yoksa probleminiz nedirKonyada yaptirdim canim
Novafertil de 2 kere yaptırdım memnun kalmadim canim son olarak meram tip da ali acar gittim onda memnundum ama transfer islemini novafertilde yapti belki de bizde doktor iyi ancak labaratuvarı iyi olmadigi icin olmadi o yuzden ankaraya gitmek istiyorumMemnun kaldınız mı hangi hastahane Lee sakıncası yoksa probleminiz nedir
Aynen öyle doğru tespit bende novafertilde yaptırdım 10 5 kaldı geriye yumurtadan 1 tane dollendi labaratuvarin pek iyi olduğunu düşünmüyorum bogalacsksakta büyük denizde bogulalim dedik daha iyi merkez düşünüyoruz oncekinide özele yaptirmistik herşeyi verip ama olmadi geriye embriyo bile kalmadi evet Ali açarsa novafertil labaratuvar kullanıyor diye biliyorum birdaha asla konya dusunmemNovafertil de 2 kere yaptırdım memnun kalmadim canim son olarak meram tip da ali acar gittim onda memnundum ama transfer islemini novafertilde yapti belki de bizde doktor iyi ancak labaratuvarı iyi olmadigi icin olmadi o yuzden ankaraya gitmek istiyorum
Ankara düşünüyorum bnde ya siz nereye gideceksinizAynen öyle doğru tespit bende novafertilde yaptırdım 10 5 kaldı geriye yumurtadan 1 tane dollendi labaratuvarin pek iyi olduğunu düşünmüyorum bogalacsksakta büyük denizde bogulalim dedik daha iyi merkez düşünüyoruz oncekinide özele yaptirmistik herşeyi verip ama olmadi geriye embriyo bile kalmadi evet Ali açarsa novafertil labaratuvar kullanıyor diye biliyorum birdaha asla konya dusunmem
Bahçeci berfu hanım düşünüyorumAnkara düşünüyorum bnde ya siz nereye gideceksiniz
Istanbul da mi ankarada mi canımBahçeci berfu hanım düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?