Tüp bebek doktor önerisi arıyorum lütfen yardım edin

Benim kızdığım nokta şu önce tedavilik birşey varsa onu olalım hemen tüp bebek dediler yaptırdık 10 yumurta toplandı geriye 5 kaldı 5 taneden 1i dollendi dediler sadece açıklama bu ya diyorum yumurtami sorun spermmi bilemeyiz embriyologun falan bu konuda bilgisi olmadı lazım sonuçta azda olsa insan fikir yürütür sonuçta eğitimini almış kesin olmamakla birlikte surda sıkıntı var diyebilir ben tatmin olmadım açıkçası

Bnm doktorum fuat aliydi hic memnun kalmadim aradığımda ulasabiliyordum ama surekli gecistiren bi tavri vardi 2. Yi dondurulmuslarim orda oldugu icin yaprirdim pisman oldum bn . Rabbim sizin bebeklerinize saglik sihhat versin insâllah bu guzel duyguyu bnde yasarim bir gün inşallah

Berfu hanım Ankara'da aslında İstanbul cem bey istiyorum ama mesafe çok uzak çok zor olacak git gel Ankara bize daha yakın olduğu için Ankara labaratuvar aynı dediler
Berfu hanim ilk defa duydum bnde recai papuçcu hakan yarali ve esra çabuk cömerti duydum bnde

Berfu hanim ilk defa duydum bnde recai papuçcu hakan yarali ve esra çabuk cömerti duydum bnde
2018 de Ankara şubesi açıldı bahçeci in berfu ve Selen hanım var benim içime sinen orası diğerlerini araştırmadım

Bnm ilkinde 14 yumurta toplandi 4 u kaldi digerinde 10 toplandi 2 tane kaldi .bnde acikcasi anlamıyorum niye dollenemiyor dollenememe sebebi ne.sizin problem neydi bnde pkos ve ufak bi kist var doktorun dedigine göre normal yolla zor olur bu kist tuplerin onunde sperm gecisini éngeller ama tüp bebekte direk emriyoyu yerlestirdik tutmasi gerekiyordu niye olmadi bilmiyorum dedi

2018 de Ankara şubesi açıldı bahçeci in berfu ve Selen hanım var benim içime sinen orası diğerlerini araştırmadım
Şuan icin bn biraz dinlenmek istiyorum acikcasi ilac tedavisi 2 asilama 3 tüp bebek gercekten vücudum cok yoruldu bi de bnde bi kaynana var ikide bir hadi bi daha gidin doktora ikidebir aglama sizlama o bni daha cok strese koyuyo. Bn cocuk icin ne acılar cekiyorum kadin sadece ogluna acıyor ilk tup bebegim tutmadiginda onlara düşük yaptim dedik gecmis olsun bile demedi kadin simdi bi daha gidin diyo baski yapiyo bnde hazir degilim dinlenecegim biraz dedim

Yaşınız kaç daha onceden evladınız varmı?kafaya takmayın siz tedavinize odaklanın dinlenmek istiyorsanız dinlenin kimseyi ilgilendirmez kişinin özeli akıl veren çok para veren yok bu tüp bebek parayla oluyo anlamıyorlar bir negatiften sonra toparlanması kaç senemizi aliyo

Ali Sami beyde yaptık biz tedaviyi bende anlamadım çok büyük şanssızlık dedi yasin 30 pcos dendi adetlerim düzenli gayet eşimde sperm ileri hareket sorunu var varikosel vardı ameliyat gerek yok biz bu şekilde başarı sağlarız dendi öncesinde gerekirse ameliyat olsun dedik yok yeterli bizim için dediler labaratuvardan memnun degilim

27 yaşındayım canım beden yaşım 50 60 falan hele bi de koca karı seyleri yapmami istiyorlar yok kirk çıkarma kasik cekme hicbirini yapmam dedim doktor bisey demiyo saglam insani hasta edecekler

Bnm de adetlerim duzenli sanirim pkosun da asamalari varmis adet gorememe ileri derecesi oluyormuş bnm esimdede sayi ve hareket sorunu var ama doktor ipac kullanmaya gerek yok 1 tane canli bile olsa yeterli demisti birde madem hareket sorunu var eslerimizde birseyler kullansın ona da yok diyolar. Bn şuan hafize sultan macunu aldim adetim bitince onu kullanacagim esimede bal polen propolis karisimi aldim bakalim birde onu deneyelim ara verdigimiz surecte

27 yaşındayım canım beden yaşım 50 60 falan hele bi de koca karı seyleri yapmami istiyorlar yok kirk çıkarma kasik cekme hicbirini yapmam dedim doktor bisey demiyo saglam insani hasta edecekler
Ben bilimsel olan işlerden yanayım onun için doktor mantıklı olan daha yaşınız genç kafaya takmayın once sorunu çözün biz mesela 6 aydır eşim 1 aydirda vitamin kullanıyoruz herşeyi yapalım gerisi takdir ilahi

Doktorlara kalsan gerek yok 1 tane oldun yeter ama onemli olan kalite kalitesiz sperm dollemez bence valla ben kendim araştırıyor zaten devlet ödemiyor parayla alip kullanıyoruz Kaan Aydos verdi eşime 6 aydır vitamin onun hastasıyız babada bahçeci cem bey bende onu kullanıyorum

Ne vitamini kullaniyorsunuz

Sonuclara baktirdiniz mi peki spermde artma falan oldu mu

Sonuclara baktirdiniz mi peki spermde artma falan oldu mu
Kaan beye muayene gittik DNA hasarinkstedi 93 ve çıktı hemen varikosel ameliyatı olsun dedi Kaan bey diyince kesindir dedik güvendik carikosel ameliyatı oldu 3 ay önce hemen vitaminler başladık hasar 15 e düştü ileri hareket 0 di arttı eskiye nazaran çok olumlu oldu

Bu kaan bey nerde canim hangi sehirde

Maxijuno ve stromega kullanıyorum ben eşim imprly teatrio aynı anda sirf birine bı faydam olsun ve bilgileneyim diye üye oldum bu siteye
Biz eşim icin sadece devlet hastaganesine sperm tahlili yaptirdik bisey yok dendi tüp bebek merkezindeki doktor sayi ve ileri hareket morfoloji kötü dedi ama hic bi ürologa gidin demedi bizde gitmedik açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…