- 20 Temmuz 2019
- 5
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi hemsireozgesahan
-
İnanın cevabınızı daha şimdi görüyorumKIZLAR SİZİ BU DR A SANTRAL Mİ YONLENDİR Dİ . Mustafa bahceci Lale hn dr yarında birkaç bana girdi kendimi denek zannettim ona gösteriyordu soyle bakıyoruz diye .ilgili olması cok iyi AZ HASTASI VAR OLABİLİR
Daha şimdi görüyorumCanim lale hanım doktor tüp bebek doktoru sadece mustafa hoca çok yoğun olduğu için lale hanımda onunla birlikte hasta bakıyor mustafa hoca ilk muayeneleri yapio tedaviyi planlıyor lale hanıma anlatıyor sonraki süreci yumurta toplamaya kadar lale hanım takip ediyor. Merak etme yani önceden de.kubra hanım vardı mesela şimdi docent oldu
Öylemiiii inşallaah çok güzel sonuçlar alırsınızzz , inanın daha şimdi görüyorum verilen cevaplarıaaa ne güzel benimle aynı doktora giden biriyle tanışmak :) canım bende mehmet beyde tedavideyim çok iyi bir insan kendisi işinde de gayet başarılı ben biraz fazlaca soru soruyorum her detayımla ilgileniyor valla
Merhaba Mehmet beyle görüşmeniz ve tedaviniz nasıl geçtiMerhaba arkadaşlar, salı günü İstanbul Bahçeci Tüp Bebek Merkezine muayeneye gideceğim. Doktorum Mehmet Reşit Asoğlu. Merkeze veya doktora faha önce gidenlerden bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler
Bende mehmet beyi düşünüyorum sizin sorunuz ne acaba. Bnm amh düşük. Birde ön görüşme yapmadan direk tüp bebege başlayabiliyoR muyuz, siz nasıl bir yol izlediniz.mehmet beyde tedaviye başlamayı mı düşünüyorsun canım ben çok memnunum kendisinden zaten bahçecide iyi merkez
Bende sizinle aynı durumdayım Mehmet Beyle görüştünüz mü acaba tedaviye başladınız mıBende mehmet beyi düşünüyorum sizin sorunuz ne acaba. Bnm amh düşük. Birde ön görüşme yapmadan direk tüp bebege başlayabiliyoR muyuz, siz nasıl bir yol izlediniz.
Şu an tedavinin hangi aşamasındasınız acaba ? Bir aksilik çıkmazsa inşallah bizde Haziran da Mehmet beyle başlamayı düşğnüyoruz. Sizin sorununuz neydi bir de ?canım ben mehmet beyde tedavideyim hatta randevu aldım gideceğim muayeneyee
Benimde aynı rezerv çok az. Yaşınız kaç acaba ? Havuz mı yapacak Mehmet bey ? Haziranda inşallah bende başlayacağım Mehmet beydecanım benim rezervim az teşhidim bu rahim dinlendirme falanda uygulanacakmış doktorum mehmet bey öyle dedi.
Ay hadi inşallah hayırlısıyla bol bol kaliteli embriyoların olsun. Amh ın kaç? İlk tüp bebek denemen mi canım ? Daha önce denediysen kaç yumurta toplanıyorduşimdiden hayırlı olsun canım doğru seçim mehmet bey gerçekten. bende önce vitamin falan verdi ilk toplamada elde edeceğimiz embriyoloarı görelim ona göre havuza dönüp dönmeyeceğimize karar verelim dedi. iyi embriyo bulursak transfer edecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?