Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebek Doktoru Hakkında Bilgi

hemsireozgesahan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
5
0
1
31
Merhaba arkadaşlar, salı günü İstanbul Bahçeci Tüp Bebek Merkezine muayeneye gideceğim. Doktorum Mehmet Reşit Asoğlu. Merkeze veya doktora faha önce gidenlerden bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler

aaa ne güzel benimle aynı doktora giden biriyle tanışmak :) canım bende mehmet beyde tedavideyim çok iyi bir insan kendisi işinde de gayet başarılı ben biraz fazlaca soru soruyorum her detayımla ilgileniyor valla

KIZLAR SİZİ BU DR A SANTRAL Mİ YONLENDİR Dİ . Mustafa bahceci Lale hn dr yarında birkaç bana girdi kendimi denek zannettim ona gösteriyordu soyle bakıyoruz diye .ilgili olması cok iyi AZ HASTASI VAR OLABİLİR

Canim lale hanım doktor tüp bebek doktoru sadece mustafa hoca çok yoğun olduğu için lale hanımda onunla birlikte hasta bakıyor mustafa hoca ilk muayeneleri yapio tedaviyi planlıyor lale hanıma anlatıyor sonraki süreci yumurta toplamaya kadar lale hanım takip ediyor. Merak etme yani önceden de.kubra hanım vardı mesela şimdi docent oldu

KIZLAR SİZİ BU DR A SANTRAL Mİ YONLENDİR Dİ . Mustafa bahceci Lale hn dr yarında birkaç bana girdi kendimi denek zannettim ona gösteriyordu soyle bakıyoruz diye .ilgili olması cok iyi AZ HASTASI VAR OLABİLİR
İnanın cevabınızı daha şimdi görüyorum hayır santral yönlendirmedi ben kendim araştırıp arayıp randevu aldım fakat şimdi değiştirdim Dr Remzi Abalıya gidiyorum

Daha şimdi görüyorum ilk Mehmet Beye sıra almıştık ama sonradan değiştirdik şimdi Remzi Abalıya gidiyoruz, inşallaj hayırlısı olur

aaa ne güzel benimle aynı doktora giden biriyle tanışmak :) canım bende mehmet beyde tedavideyim çok iyi bir insan kendisi işinde de gayet başarılı ben biraz fazlaca soru soruyorum her detayımla ilgileniyor valla
Öylemiiii inşallaah çok güzel sonuçlar alırsınızzz , inanın daha şimdi görüyorum verilen cevapları bizde daha sonradan doktorumuzu değiştirdik şimdi Dr Remzi Abalıya devam ediyoruz. İnşşalah hepimiz emeklerimizin fedakarlıklarımızın mükafatını alırız Rabbimin izniyle

amin canım benim şimdilik herşey yolunda gidiyor tedavim valla zaten bahçecinin doktorları falan hepsi iyi önemli olan lab. oranın lab. da türkiyenin en iyisi diye duydum inşallah bize şifa olur

mehmet beyde tedaviye başlamayı mı düşünüyorsun canım ben çok memnunum kendisinden zaten bahçecide iyi merkez

mehmet beyde tedaviye başlamayı mı düşünüyorsun canım ben çok memnunum kendisinden zaten bahçecide iyi merkez
Bende mehmet beyi düşünüyorum sizin sorunuz ne acaba. Bnm amh düşük. Birde ön görüşme yapmadan direk tüp bebege başlayabiliyoR muyuz, siz nasıl bir yol izlediniz.

Bende mehmet beyi düşünüyorum sizin sorunuz ne acaba. Bnm amh düşük. Birde ön görüşme yapmadan direk tüp bebege başlayabiliyoR muyuz, siz nasıl bir yol izlediniz.
Bende sizinle aynı durumdayım Mehmet Beyle görüştünüz mü acaba tedaviye başladınız mı

canım benim rezervim az teşhidim bu rahim dinlendirme falanda uygulanacakmış doktorum mehmet bey öyle dedi.

şimdiden hayırlı olsun canım doğru seçim mehmet bey gerçekten. bende önce vitamin falan verdi ilk toplamada elde edeceğimiz embriyoloarı görelim ona göre havuza dönüp dönmeyeceğimize karar verelim dedi. iyi embriyo bulursak transfer edecek sanırım

Ay hadi inşallah hayırlısıyla bol bol kaliteli embriyoların olsun. Amh ın kaç? İlk tüp bebek denemen mi canım ? Daha önce denediysen kaç yumurta toplanıyordu

Merhaba Mehmet Reşit asoğlu ndan memnun kaldıniz mi acaba. Yardım rica ederim. Bebeginiz oldu mu tedavi olumlu sonuçlandı mi acaba

canım selam ben ilk toplamamı yaptırdım 2. yumurta toplamam olacak herşey çok yolunda gidiyor mehmet beyi tercih ettiğim için çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…