Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu biliyorum canım,tüp bebek ilaçları kullanırken değerler nasıl olması gerekiyor canımAdetinizin 2. günü bakılıyor ve 50 yi geçmemesi bekleniyor.
Benim adetin 2.gunu 75 ti ,bugün iğnelerin 8.günündeyim pers yumurta toplama yapilcak progesteron 0.84 e2 2141 geldi de merak ettimTransfer edilmeden önceki aşamaları soruyorsunuz sanırım ozaman, transfer edildikten sonra E2 bakılmıyor çünkü..
3 ölçüm yapılmış bana, Adetin 2. günü 47 ile başlamış, 157, 257, 301 sonrada toplama.
Tamam normal benden 2 yumurta toplandı. O sebeple E2 300 lerde kaldı. Sizde muhtemelen yumurta sayısı daha fazla o yüzden yüksek görünüyor. Kaç yumurtanız sayıldı?Benim adetin 2.gunu 75 ti ,bugün iğnelerin 8.günündeyim pers yumurta toplama yapilcak progesteron 0.84 e2 2141 geldi de merak ettim
6 yumurta sayıldı bende 2 tanesi küçük 4 tanesi boyut olarak toplamaya uygun şu an Prş günü toplama yapilcak bakalımTamam normal benden 2 yumurta toplandı. O sebeple E2 300 lerde kaldı. Sizde muhtemelen yumurta sayısı daha fazla o yüzden yüksek görünüyor. Kaç yumurtanız sayıldı?
Amin canım insaAllah Rabbim isteyen herkese kolaylıkla sağlıklı hayirlica nasip etsinİnşallah en güzel şekilde atlatırsınız bu aşamayı![]()
Canım toplama anestezili yapılıyor ,transfer anestezisizArkadaşlar yumurtaları nasıl topluyorlar uyutuyorlar mı bizi sonra transfer nasıl oluyor ağrılı işlem mi bunlar
Merhaba ben 12 şubatta iğnelere başladıö. 19 şubatta e2 880ndi. 22 şubattada 2841di. 24ündede toplamam olmuştu6 yumurta sayıldı bende 2 tanesi küçük 4 tanesi boyut olarak toplamaya uygun şu an Prş günü toplama yapilcak bakalım
Uyutuluyorsunuz toplamada. Uyandığımda hiç ağrım yoktu. 30undada transferim var inşallahArkadaşlar yumurtaları nasıl topluyorlar uyutuyorlar mı bizi sonra transfer nasıl oluyor ağrılı işlem mi bunlar
Benimde yarın yumurta toplamam var kalitesi düşük gelirse diye korkuyorumMerhaba ben 12 şubatta iğnelere başladıö. 19 şubatta e2 880ndi. 22 şubattada 2841di. 24ündede toplamam olmuştu
Korkmayın içinizi ferah tutun lütfen bu süreçte çokta bilinçli olmamıza gerek yok doktorunuza güveniyorsanız kendinizi teslim edin :) ben hiç bişey düşünmeden girdim ve 22 yumurta toplandı. 5.güne 7 tane yumurtam donduruldu kalitelerini bilmiyorum bile sormadım ama kalitesiz olsa eminim doktorum birşey söylerdi:) hakkınızda en hayırlısı olsunBenimde yarın yumurta toplamam var kalitesi düşük gelirse diye korkuyorum![]()
AminRabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bana da yaşımdan dolayı tüp bebek denildi. Şuan tahlillerim yapılıyor. Rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmaz![]()
Amin canım saol :) sende baya yumurta çıkmış masaAllahKorkmayın içinizi ferah tutun lütfen bu süreçte çokta bilinçli olmamıza gerek yok doktorunuza güveniyorsanız kendinizi teslim edin :) ben hiç bişey düşünmeden girdim ve 22 yumurta toplandı. 5.güne 7 tane yumurtam donduruldu kalitelerini bilmiyorum bile sormadım ama kalitesiz olsa eminim doktorum birşey söylerdi:) hakkınızda en hayırlısı olsun![]()
Evet canım bakılıyor. İki üç günde bir gittiğin kontrollerde FSH E2 ve LH’a rutin olarak bakılır. E2 değerinin artması güzel bir şey yumurta toplanırken. Çünkü herbir olgun yumurta başına E2 değerinin 150 falan olması lazım. Bunun altı demek yumurtanın enjeksiyona uygun olmaması demek.Kizlar iyi akşamlar ,tüp bebek döneminde gonalf kullanırken e2 bakılıyor.mu.transfer öncesi bakiliyoraa değeri ortalama kaç olmalı yüksek olması mı bekleniyor
Anladım çok saol canımEvet canım bakılıyor. İki üç günde bir gittiğin kontrollerde FSH E2 ve LH’a rutin olarak bakılır. E2 değerinin artması güzel bir şey yumurta toplanırken. Çünkü herbir olgun yumurta başına E2 değerinin 150 falan olması lazım. Bunun altı demek yumurtanın enjeksiyona uygun olmaması demek.