- 5 Ağustos 2023
- 6
- 2
- 16
- 33
- Konu Sahibi kivircik3534
-
Aynı bende sizin gibi son kalan early blast emriyomumu kullansam yoksa her şeye daha iyi bir merkezle yeniden mi başlasam diye düşünürken emriyoma sanş vermeye karar verdim Ona güvendim onu orada bırakmak istemedimMerhabalar Tüp bebek sürecine yeni başladım. Gerçekten maddi manevi zor bir süreç. 06 ekimde 15 tane yumurtam toplandı ancak 5. Güne sadece 2 tane early blast ulaştı onu da dondurdular. Doktor ikisini birden transfer etsek bile şansın düşük %30 dedi. Ancak yeniden iğne yumurta toplama gözümü korkutuyor maddi manevi yıpratıcı sizce ne yapayım. Yaş 32, Amh 1.71
Ayy ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAynı bende sizin gibi son kalan early blast emriyomumu kullansam yoksa her şeye daha iyi bir merkezle yeniden mi başlasam diye düşünürken emriyoma sanş vermeye karar verdim Ona güvendim onu orada bırakmak istemedimo da beni bırakmadı içimde büyüyor canım oğlum 17. Haftaya girdik inşallah saglıklada kucağıma almak nasip olur siz de ne karar verirseniz her şeyden önce versiginiz karara güvenin. İnsallah hakkınızda hayırlısı olur
Tek embriyom var doktorum havuz yapalım dedi ben olanı transfer ettirdim belki tutacak olan zaten bu neden kendimi hırpalayayım ki olmazsa o zaman bakacağızMerhabalar Tüp bebek sürecine yeni başladım. Gerçekten maddi manevi zor bir süreç. 06 ekimde 15 tane yumurtam toplandı ancak 5. Güne sadece 2 tane early blast ulaştı onu da dondurdular. Doktor ikisini birden transfer etsek bile şansın düşük %30 dedi. Ancak yeniden iğne yumurta toplama gözümü korkutuyor maddi manevi yıpratıcı sizce ne yapayım. Yaş 32, Amh 1.71
Haklısınız ben de 3 gündür düşünüyorum ihtimal düşük de olsa early blasta şans vereceğim sanırım, ikisini birden koyabilirse onu da isteyeceğim. Çok umudum yok ama bakalım nasipTek embriyom var doktorum havuz yapalım dedi ben olanı transfer ettirdim belki tutacak olan zaten bu neden kendimi hırpalayayım ki olmazsa o zaman bakacağız
Amh kaçBenimde dün 7 tane yumurtam toplandı .bu gün aradılar 4 tanesi canlı döllendi dediler .ne olur bilmiyorum 4 çok mu az bilemedim ? Sizce 4 yeterli mi ? 5 gün daha bakılacak sanırım .ilk denemem ama çok korkuyorum
2.12Amh kaç
Yaşınız kaç tabiki 4 yeterli olabilir. Arkadaşımdan 20 tane topladılar bir tane döllendi orta kalite
33 yaşındayım benYaşınız kaç tabiki 4 yeterli olabilir. Arkadaşımdan 20 tane topladılar bir tane döllendi orta kalite
İdeal bence bunları düşünmeyin nasipte varsa bir tanesi elbet tutuyor33 yaşındayım ben
İnş lah ya Allah isteyen herkese nasip etsinİdeal bence bunları düşünmeyin nasipte varsa bir tanesi elbet tutuyor
Merhaba son durum ne oldu acaba benim de 14 tane toplandı 10 u döllenmeye uygunmuş ama 4 ü döllenmiş sadeceBenimde dün 7 tane yumurtam toplandı .bu gün aradılar 4 tanesi canlı döllendi dediler .ne olur bilmiyorum 4 çok mu az bilemedim ? Sizce 4 yeterli mi ? 5 gün daha bakılacak sanırım .ilk denemem ama çok korkuyorum
Benim transfer olmadı daha bekliyoruz.histeroskopi ameliyatı olmuştum bu yüzden kasım sonu gibi transfer görünüyorMerhaba son durum ne oldu acaba benim de 14 tane toplandı 10 u döllenmeye uygunmuş ama 4 ü döllenmiş sadece
4 yumurtam döllendi demişsiniz 5. Güne hepsi kaldı mı acaba ? Güzel sonuçlanır inşallah müjdeli haberinizi bekliyorumBenim transfer olmadı daha bekliyoruz.histeroskopi ameliyatı olmuştum bu yüzden kasım sonu gibi transfer görünüyor
3.cü günde donduruldu benim .neden 5 ci gün beklenmedi bilmiyorum .acaba neden diyorum kendi kendime4 yumurtam döllendi demişsiniz 5. Güne hepsi kaldı mı acaba ? Güzel sonuçlanır inşallah müjdeli haberinizi bekliyorum
Doktorunuza danışın isterseniz özel hastanede mi tedaviniz ? Benimde bugün 3. Günüm ama dondurmadılar 5. Güne gitmesini istiyorlar3.cü günde donduruldu benim .neden 5 ci gün beklenmedi bilmiyorum .acaba neden diyorum kendi kendime
Evet özel klinik .daha doktorla görüşmeye gitmedim .ben Elazığ da yaşıyorum doktorum Malatya da .sizin kaç tane embirio oluştu ?Doktorunuza danışın isterseniz özel hastanede mi tedaviniz ? Benimde bugün 3. Günüm ama dondurmadılar 5. Güne gitmesini istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?