Tüp bebek Ekim 2020 transfer olacaklar burada toplanalım

Aysibo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
55
22
18
43
İatanbul
Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denememi yapıyorum iki aşılamadan sonra inşllah tutar ve benimle birlikte Ekim ayı transfer olacaklar varsa lütfen burada buluşalım konuşalım hangi aşamalardan geçtik ve Rabbim isteyen herkezi bebek sahibi yapsın inşallah

Öncelikle hayırlı olsun şimdiden. Bu başlıkta bir konu var burada sürekli forumda görüyorum baya da aktif bir topik oraya katılabilirsiniz :) Sizin sıkıntınız nedir sebepsiz infertilite mi ?

teşekkür ederim öncelikle ,bizimkisi eşimden dolayı varikosel ,bugün yumurtalarım toplandı inşallah sıkıntı çıkmaz ise 5 gün sonra transferim olucak

teşekkür ederim öncelikle ,bizimkisi eşimden dolayı varikosel ,bugün yumurtalarım toplandı inşallah sıkıntı çıkmaz ise 5 gün sonra transferim olucak
Hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah

Merhabalar bende 20 Ekim'de transfer oldu 5. Gün embriyom.. test günümü bekliuorum heyecanla

Selam bayanlar 41 yaşındayım 2. denemem
29 Ekim 2 adet 3. gün embriyo transferim oldu. Hepimize bol şans

3 gün embiriyosu 6 günüm bugün ovulasyon testinde yada gebelik testinde çıkar mi

yaptınızmı test cıktımı
Yok yapmadım 3 gün embiriyosu geç cikiyomus 9 yada 10 gün yapicam negatif görüp üzülmek istemiyorum aşırı derecede göğüs hassasiyetim var çok açıyorlar öncesinde yoktu ara ara bel ağrısı batma çoğunlukla hiç bi işlem yapmamis gibi sıradan günler geçiriyorum

Sizin kaçıncı gün belirtiniz varmıydı 3 gün embiriyosu mu benim ilk tüp bebek denemem sizin kaçıncı ilk tutmaz diyolar ama benim embiriyo kalitem cokcok iyi
tutar cnm niye tutmasın öyle düşünme dikkat et erken gebelik testinde 8.9. günler cıkıyor bnmde 3.gün embriyosu

inş tutar dua et sıkıntı kimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…