- 9 Ağustos 2021
- 423
- 115
- 53
- Konu Sahibi candy_crush
70 binden 5 bin iade oldu. Yarısına yakın bile değilMiktar az oluyor tabi yarısını bile alamıyorsun malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
70 binden 5 bin iade oldu. Yarısına yakın bile değilMiktar az oluyor tabi yarısını bile alamıyorsun malesef
Nerede tedavi oldun 5 binde şaka gibiymiş ya70 binden 5 bin iade oldu. Yarısına yakın bile değil
PembemaviNerede tedavi oldun 5 binde şaka gibiymiş ya
İlkkez duydum canım bence itiraz et ya transfer ücreti bu 70 binin içindeyse 5 bin olamaz bence yazık günah ya iyice ticarethane olmuş bunlar üzüldüm vallaPembemavi
yani şöyle embriyo oluştu diyelim ilki tutmadı ikinci deneme transferde ücret 25 binİlkkez duydum canım bence itiraz et ya transfer ücreti bu 70 binin içindeyse 5 bin olamaz bence yazık günah ya iyice ticarethane olmuş bunlar üzüldüm valla
bahçeci de iade olmuyor diye duymuştum.Bana verdikleri kağıtta %20 iade olur transfer gerçekleşmezse diyor (bahçeci)
Kendi verdikleri kağıtta yazıyordu canım ama bilmiyorum, senin geri iade çok az olmuş zaten psikolojik zor süreç birde klinikler zorluyorbahçeci de iade olmuyor diye duymuştum.
ya yazık günah ya![]()
evet canımKendi verdikleri kağıtta yazıyordu canım ama bilmiyorum, senin geri iade çok az olmuş zaten psikolojik zor süreç birde klinikler zorluyor
Yok kuzum veriyorlar bende bahcecide yapdirdim ilk opu sonrasi yumurta gelisimleri durdu transfer iptal oldu bize iade edilen para 20 bindi ordan ayni merkezden baska doktora gecdik para hesapda kaldi ordan dusuldu odeme ama senin merkezin yapdi cok sacma gunah gercekden itiraz et bence uzerinde dur bilmiyorum 5 bin ne yabahçeci de iade olmuyor diye duymuştum.
ya yazık günah ya![]()
ne zaman olmuştu ?Yok kuzum veriyorlar bende bahcecide yapdirdim ilk opu sonrasi yumurta gelisimleri durdu transfer iptal oldu bize iade edilen para 20 bindi ordan ayni merkezden baska doktora gecdik para hesapda kaldi ordan dusuldu odeme ama senin merkezin yapdi cok sacma gunah gercekden itiraz et bence uzerinde dur bilmiyorum 5 bin ne ya
Benim 2. Denememde embriyo oluştu ancak 5. Güne gitmeden hepsinin gelişimi durdu. 55 bin toplu ödeme yapmıştık 10 bin iade aldık. Normalde transfer 15 bindi. Geriye kalan kısmı da laboratuvarda yapılan işlemler için kestiklerini söylemişlerdi. Hep bi kesinti yapıyolar ama sizinki çok fazla kesmiş gerçekten. Üçüncü denememde merkez değiştirdim daha başlamadan şu olmazsa %10 iade, bu olmazsa %20 iade vs diye yazılı kağıt verdiler. Her merkezin öyle olması lazım aslındaevet canım![]()
![]()
ne zamandı canım senin bu süreç ?Benim 2. Denememde embriyo oluştu ancak 5. Güne gitmeden hepsinin gelişimi durdu. 55 bin toplu ödeme yapmıştık 10 bin iade aldık. Normalde transfer 15 bindi. Geriye kalan kısmı da laboratuvarda yapılan işlemler için kestiklerini söylemişlerdi. Hep bi kesinti yapıyolar ama sizinki çok fazla kesmiş gerçekten. Üçüncü denememde merkez değiştirdim daha başlamadan şu olmazsa %10 iade, bu olmazsa %20 iade vs diye yazılı kağıt verdiler. Her merkezin öyle olması lazım aslında
Aralik ayinda cnmne zaman olmuştu ?
toplam rakam neydi ? iade olan 20 bin değil miAralik ayinda cnm
Evet iade 20 bindi toplam verdimiz para 73bindi cnmtoplam rakam neydi ? iade olan 20 bin değil mi
embriyo dondurma da dahil mi bu ücretin içindeEvet iade 20 bindi toplam verdimiz para 73bindi cnm
Geçen sene. Farklı bir merkez izmirdeyim ben. Ama genel olarak süreç böyle sanırımne zamandı canım senin bu süreç ?
hastane miydi klinik mi ? embriyo dondurma dahil miydi toplam ve iadeye ?Geçen sene. Farklı bir merkez izmirdeyim ben. Ama genel olarak süreç böyle sanırım
Tüp bebek tedavisi yarıda kalan, iade alan var mı ? Embriyo oluşmayıp. Ne kadar ödeyip ne kadar iade aldınız ?