Tüp bebek embriyo oluşmadı iade hakkında

Embriyo oluşmadığı için geri ödeme yapmazlar.
Çünkü bu bir ihtimal. Göze aldığımız birşey başlarken.
Transfer yapılmadığı için onun ücretini geri öderler sadece.
evet zaten toplam ücretin geri ödenmesini beklemiyorum.
benim gibi bu durumu yaşayanların iade oranlarını merak ediyorum

hastane miydi klinik mi ? embriyo dondurma dahil miydi toplam ve iadeye ?
Klinik. İrenbe tüp bebek merkezi. Normalde dahildi, ilkinde verdiğim tüm ücretin içinde opu, dondurma transfer hepsi içindeydi. Sonuç negatif oldu. Başka embriyom olmadığı için tüm süreç baştan başladı. İkincide Dondurma ve transfer yapmadıkları halde 10 bin iade etmişlerdi. Normalde sadece transfer 25 bindi. Kesiyorlar yani her türlü

Klinik. İrenbe tüp bebek merkezi. Normalde dahildi, ilkinde verdiğim tüm ücretin içinde opu, dondurma transfer hepsi içindeydi. Sonuç negatif oldu. Başka embriyom olmadığı için tüm süreç baştan başladı. İkincide Dondurma ve transfer yapmadıkları halde 10 bin iade etmişlerdi. Normalde sadece transfer 25 bindi. Kesiyorlar yani her türlü
benim dondurma artı 300 dolar. komple o iade oldu.
tüp bebek toplam 70 bin. ondan 5 bin iade oldu. transfer ücreti 5 bin mi yani :(

şimdi sürecin nasıl ?
umarım bebiş yoldadır
Sukur cnm ocakda baska bi doktora gecdim bir ay bekledik vitamin felan kullandik cift olarak subatda basladim suan hamileyim 5aylik kuzum darisi sana olsun inslh rabbim isdeyen herkese nasip etsin tezgunde sag saglim kucagimiza alalim bebislerimizi

Sukur cnm ocakda baska bi doktora gecdim bir ay bekledik vitamin felan kullandik cift olarak subatda basladim suan hamileyim 5aylik kuzum darisi sana olsun inslh rabbim isdeyen herkese nasip etsin tezgunde sag saglim kucagimiza alalim bebislerimizi
Yaa çok sevindim 🙏☺️
Hangi vitamin kullandın canım

benim dondurma artı 300 dolar. komple o iade oldu.
tüp bebek toplam 70 bin. ondan 5 bin iade oldu. transfer ücreti 5 bin mi yani :KK43:
Mümkün değil, yazılı bir evrak verdiler mi size? Benim gittiğim yerde mesela yarısı yumurta toplanırken, kalan yarısı transfer esnasında ödeniyor. Saçmalık… rahim dinlenirken hamile kalanlar var, ee mesela onlardan da mı transfer ücreti alınıyor, transfer olmadan transfer ücretini almaları cok saçma. Transfer ücreti nerden baksanız ödediginizin yarısıdır, üzerine yatmışlar resmen.Bence yasal yollara basvurcagınızı söyleyin zaten zor bir süreç iyice zorlaştırmasınlar

Mümkün değil, yazılı bir evrak verdiler mi size? Benim gittiğim yerde mesela yarısı yumurta toplanırken, kalan yarısı transfer esnasında ödeniyor. Saçmalık… rahim dinlenirken hamile kalanlar var, ee mesela onlardan da mı transfer ücreti alınıyor, transfer olmadan transfer ücretini almaları cok saçma. Transfer ücreti nerden baksanız ödediginizin yarısıdır, üzerine yatmışlar resmen.Bence yasal yollara basvurcagınızı söyleyin zaten zor bir süreç iyice zorlaştırmasınlar
Valla bilmiyorum ya
Biz dondurma dahil hepsini baştan verdik. Alıyorlar çünkü. Bi sürü evrak imzaladıkta hepsine bakmak mümkün değil
Dondurma ücreti direk iade oldu ama 70 bin tüp bebek ücretinden 5 bin iade oldu
Eğer embriyo olsaydı. Diyelim ilki tutmadı ikinci yani transfer ücreti 25 bin
Bunu dediğimde onun içinde hastane oda ücreti vs falan varmış ☹️

Back
X