• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek embriyo sayısı

Benim 10 yumurta toplandı perşembe günü cuma doktor aradı 3 tane olustu dedi 5.günü beklicez dedi ve daha aramadı bende endişemden aramadım hiç yarın5.gün ne oldu ne dicek cok korkuyorum umarım saglıkla ulaşmıştır5.güne 3’de🤲🏻

Bir de kızlar yumurta toplama işleminden sonra çok fazla ağrı çektim yumurtalar çok büyüdüğü için dendi ama nefes bile aldırmadı yürüyemeyecek hale geldim yürüdükçe batıyordu sanki ayrıca hiç bir şey yiyemiyorum sadece çorba o halde aşırı aşırı şişkinliğim var bugün toplama işleminin 5.günü yine ağrılarım var bu denli ağrı doğal mı yani yapan doktor vs kaynaklı mı oluyor ki

Benimde 20 adet toplandı, 10 tanesi kalitesiz çıktı 6 tanesi döllendi ve embryo oldu fakat 5. Güne kadar her aradıklarında bölünmelerinden hücre sayılarından bahsettiler.. Mesela 3. Günde 6 embryonun 1 tanesi 12 hücreli geri kalanı 8 hücreliydi ve arayan embryolog 8 ve üzeri olmasını isteriz hepsinin kalitesi 5AA diye anlatmıştı. Belki hücre sayıları istedikleri gibi bölünmemiş olabilir.
İşlemleriniz nerde oluyor

Back
X