Ben 8.gunde silik görmüştümArkadaşlar merhaba 30 mayısta 14.30 da 2 adet iyi kalitede 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün 5. Gün tam saat olarak 5. Günde olmadı ama sabah idrarda erken gebelik testi yaptım yarım saat sonra ikinci silik çizgi çıktı çok mu erken yaptım sizce sizler hangi gün yaptınız testlerinizi idrar da ve kanda .?
Öncesinde yapmış mıydınız test erken gebelik miydi normal miydi kasetBen 8.gunde silik görmüştüm
Öncesi bence çok erken. 8.gunde bile çıkmama ihtimali var. Moralim bozulur diye korka korka yapmıştımÖncesinde yapmış mıydınız test erken gebelik miydi normal miydi kaset
Galiba dayanamadım erken yaptım bende erken gebelik testi olunca bir umut belki çıkar diye düşündüm yorumunuz için teşekkür ederimÖncesi bence çok erken. 8.gunde bile çıkmama ihtimali var. Moralim bozulur diye korka korka yapmıştım
Merhaba, aynı gün transfer olmuşuz benimde 30 mayıs sabah 08:45Arkadaşlar merhaba 30 mayısta 14.30 da 2 adet iyi kalitede 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün 5. Gün tam saat olarak 5. Günde olmadı ama sabah idrarda erken gebelik testi yaptım yarım saat sonra ikinci silik çizgi çıktı çok mu erken yaptım sizce sizler hangi gün yaptınız testlerinizi idrar da ve kanda .?
Taze transferse çatlatma iğnesi silik çizgi çıkarıyormuş sanırım bir 10 gün etkisi sürüyormuş diye okudum burada... Fakat dondurulmuş embriyo için iyi haber sanırımArkadaşlar merhaba 30 mayısta 14.30 da 2 adet iyi kalitede 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün 5. Gün tam saat olarak 5. Günde olmadı ama sabah idrarda erken gebelik testi yaptım yarım saat sonra ikinci silik çizgi çıktı çok mu erken yaptım sizce sizler hangi gün yaptınız testlerinizi idrar da ve kanda .?
Aaa ne güzelMerhaba, aynı gün transfer olmuşuz benimde 30 mayıs sabah 08:45ben test falan yapmadım daha erkendir diye, beklemek çok zor gerçi :)
Genelde silik de olsa çizgi varsa hamilelik vardır diyorlar ama siz tekrarlayın 1-2 gün sonra isterseniz. Hayırlısı olsun, pozitifi görelim inşallah
Bir de sizde herhangi bir belirti var mı ben de hiçbir belirti yokMerhaba, aynı gün transfer olmuşuz benimde 30 mayıs sabah 08:45ben test falan yapmadım daha erkendir diye, beklemek çok zor gerçi :)
Genelde silik de olsa çizgi varsa hamilelik vardır diyorlar ama siz tekrarlayın 1-2 gün sonra isterseniz. Hayırlısı olsun, pozitifi görelim inşallah
Taze transfer değil dondurulmuş embriyo transferi inşallah erken baktığım için öyle çıkmıştır bazı yerlerde okudum negatif diyorduTaze transferse çatlatma iğnesi silik çizgi çıkarıyormuş sanırım bir 10 gün etkisi sürüyormuş diye okudum burada... Fakat dondurulmuş embriyo için iyi haber sanırım
Beşinci gün çok erken ama yine de silik çıkmış, evet ilk 10dk çıkması gerekli diyorlar ama bende 7.gün erken gebelik bakmıştım 15.dakikada falan silik çıkmıştı... 9.gün kan istedi doktorum 158 çıkmıştı beta... O nedenle bence iki gün sonra yaptığınız size daha iyi yol gösterecek, ben şuanki durumunuzu olumlu olarak düşünüyorumTaze transfer değil dondurulmuş embriyo transferi inşallah erken baktığım için öyle çıkmıştır bazı yerlerde okudum negatif diyordubiraz moralim bozuldu açıkçası saha 5. Günüm olmak üzere 2 gün sonra tekrarlıcam galiba
Bende 5 gün silik çikmişdi ama ilk dakikalardan. Benim hcg degerim yuksek seyrediyordu. Yani genelde 5 gün erken 7 gun ama varsa çikarArkadaşlar merhaba 30 mayısta 14.30 da 2 adet iyi kalitede 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün 5. Gün tam saat olarak 5. Günde olmadı ama sabah idrarda erken gebelik testi yaptım yarım saat sonra ikinci silik çizgi çıktı çok mu erken yaptım sizce sizler hangi gün yaptınız testlerinizi idrar da ve kanda .?
Ya belirti mi bilmiyorum karın ağrısı, bel ağrısı, göğüs hassasiyeti var bende ama günde 10-11 ilaç içiyorum, iğne vuruluyorum bence onların etkileri de olabilir. Hepsi horman sonuçta, vücutta illa ki etkileri oluyorBir de sizde herhangi bir belirti var mı ben de hiçbir belirti yok
Bende ne bir tutunma belirtisi ne bir lekelenme hiç bir şey umarım sonucu güzel olur ikimiz içindeYa belirti mi bilmiyorum karın ağrısı, bel ağrısı, göğüs hassasiyeti var bende ama günde 10-11 ilaç içiyorum, iğne vuruluyorum bence onların etkileri de olabilir. Hepsi horman sonuçta, vücutta illa ki etkileri oluyor
Aminn inşallahBende ne bir tutunma belirtisi ne bir lekelenme hiç bir şey umarım sonucu güzel olur ikimiz içinde
Benimde ikinci günüm bugün lekelenme olmadı bende deAminn inşallahbende de lekelenme olmadı, inşallah gülsün yüzümüz sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?