Fetal DNA %90ın üzerinde doğruluk içeriyor ben fetal DNA yaptırdım öneririm ikili üçlü test yaptırmanıza gerek olmaz . Ama güzel bir firmaya yaptırınKızlar merhaba tüp bebek ile 9 buçuk haftalık hamileyim tarama testleri yaklaşıyor doktorumla henüz konuşmadım ama fikrinizi almak istiyorum Fetal Dna ve normal tarama testleri konusunda.
Sizler nasıl ilerlediniz ?
Hangi şehirde ne kadara yaptırmıştınızFetal DNA %90ın üzerinde doğruluk içeriyor ben fetal DNA yaptırdım öneririm ikili üçlü test yaptırmanıza gerek olmaz . Ama güzel bir firmaya yaptırın
Şehir farketmiyor kayserideyim ama eurofins yaptırdığım firma Türkiye’nin her yerinde var bu firma Euro üzerinden hesaplanıyor 25,500 TLHangi şehirde ne kadara yaptırmıştınız
Bende Ankara'dayım teşekkür ederim bakacağım o firmaya fiyat olarak ne kadardi acabaTarama testlerinden güvenilirliği en yüksek olan fetal dna. Doktorunuz da bunu önerecektir. Ben Ankara Intergen’de yaptırdım. Kanı bulunduğunuz şehirde verip kargo ile gönderiyorsunuz. Fiyat olarak da makul seviyede ve güvenilir bir firma. Daha önce orada kendimle ilgili başka işlemler yaptırmıştım. Memnun kaldım hep süreçten.
Ben fetal DNA testi yaptırmıştımKızlar merhaba tüp bebek ile 9 buçuk haftalık hamileyim tarama testleri yaklaşıyor doktorumla henüz konuşmadım ama fikrinizi almak istiyorum Fetal Dna ve normal tarama testleri konusunda.
Sizler nasıl ilerlediniz ?
10500 tl ödedik temmuz ayında.Bende Ankara'dayım teşekkür ederim bakacağım o firmaya fiyat olarak ne kadardi acaba
Cok iyi hemen görüşeyim10500 tl ödedik temmuz ayında.
iş yerinden bir arkadaşımda tüp bebekti ama doktoru her ne kadar sağlıklı olanlar seçilse de sonradan gelişim sürecinde oluşabilecek durumlar için yine de yapılması gerekir demişti.Ben pgt li embriyo transferi oldum. Daha çok zamanım var bugün 2.kanımı verdim ama bilgi almak istiyorum. Benim için tarama testleri yeterli olur mu? Fetal DNA mı yaptırmalıyım?
Sanırım en doğrusunu doktorumuz bilir ama benim 2. Transferim ilki 4 haftalıkken düşük olmustu şuan 11+6 dayım haftaya doktorumda randevum var ama bakalım o ne diyecek bende fetalden yanayımBen pgt li embriyo transferi oldum. Daha çok zamanım var bugün 2.kanımı verdim ama bilgi almak istiyorum. Benim için tarama testleri yeterli olur mu? Fetal DNA mı yaptırmalıyım?
Teşekkürleriş yerinden bir arkadaşımda tüp bebekti ama doktoru her ne kadar sağlıklı olanlar seçilse de sonradan gelişim sürecinde oluşabilecek durumlar için yine de yapılması gerekir demişti.
Hayırlısı olsun,tebrik ederim.Sanırım en doğrusunu doktorumuz bilir ama benim 2. Transferim ilki 4 haftalıkken düşük olmustu şuan 11+6 dayım haftaya doktorumda randevum var ama bakalım o ne diyecek bende fetalden yanayım
Rabbim yaşatmasın birdaha .Hayırlısı olsun,tebrik ederim.
Ben de mayıs ayında düşük yapmıştım. Elimde kalan embriyoları genetiğe gönderdik bu sefer. Sağlam gelen 2 embriyo transfer edildi. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğim
10.günündeyim. T+8 de 120, T+10 da 265 geldi beta. Doktor perşembe günü de ver. 31 ekim de kese ve kalp atışı için çağıracağım seni dedi. Ah ben de keşke onun kadar emin olsam, stres yapmasamRabbim yaşatmasın birdaha .
Teşekkür ederim inşallah hepimizin sağlıkla ilerler,kucağımıza kolaylıkla almak nasip olur inşallahTransferin kaçıncı günündesin
Maşallah sağlıkla ilerlesin10.günündeyim. T+8 de 120, T+10 da 265 geldi beta. Doktor perşembe günü de ver. 31 ekim de kese ve kalp atışı için çağıracağım seni dedi. Ah ben de keşke onun kadar emin olsam, stres yapmasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?