Tüp bebek Fetal DNA mı yoksa tarama testleri mi

defnegull

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2025
323
170
18
30
Kızlar merhaba tüp bebek ile 9 buçuk haftalık hamileyim tarama testleri yaklaşıyor doktorumla henüz konuşmadım ama fikrinizi almak istiyorum Fetal Dna ve normal tarama testleri konusunda.
Sizler nasıl ilerlediniz ?

Kızlar merhaba tüp bebek ile 9 buçuk haftalık hamileyim tarama testleri yaklaşıyor doktorumla henüz konuşmadım ama fikrinizi almak istiyorum Fetal Dna ve normal tarama testleri konusunda.
Sizler nasıl ilerlediniz ?
Fetal DNA %90ın üzerinde doğruluk içeriyor ben fetal DNA yaptırdım öneririm ikili üçlü test yaptırmanıza gerek olmaz . Ama güzel bir firmaya yaptırın

maddi olarak imkanı olan herkes tüp bebek ya da spontane gebelik farletmeksizin fetal dna yaptırmalı diyor doktorlar hep. eskişehirdeyseniz osman gazi ünv yapıyor diye biliyorum. ama ben yurt dışına göndermiştim

Tarama testlerinden güvenilirliği en yüksek olan fetal dna. Doktorunuz da bunu önerecektir. Ben Ankara Intergen’de yaptırdım. Kanı bulunduğunuz şehirde verip kargo ile gönderiyorsunuz. Fiyat olarak da makul seviyede ve güvenilir bir firma. Daha önce orada kendimle ilgili başka işlemler yaptırmıştım. Memnun kaldım hep süreçten.

Bende Ankara'dayım teşekkür ederim bakacağım o firmaya fiyat olarak ne kadardi acaba

bize de doktorumuz ankarada bir yer önermişti şikayetleri okuyunca vazgeçtik. 5 gün önce veritasa yaptırdık biz istanbulda yaşıyoruz. karar vermeden önce iyi araştırın. bize takip kodu verdiler takip ettik kendimiz. her firma göndermiyormuş sanırım. bazı görüştüklerimiz hiç bahsetmemişti.

Ben pgt li embriyo transferi oldum. Daha çok zamanım var bugün 2.kanımı verdim ama bilgi almak istiyorum. Benim için tarama testleri yeterli olur mu? Fetal DNA mı yaptırmalıyım?

Ben pgt li embriyo transferi oldum. Daha çok zamanım var bugün 2.kanımı verdim ama bilgi almak istiyorum. Benim için tarama testleri yeterli olur mu? Fetal DNA mı yaptırmalıyım?
iş yerinden bir arkadaşımda tüp bebekti ama doktoru her ne kadar sağlıklı olanlar seçilse de sonradan gelişim sürecinde oluşabilecek durumlar için yine de yapılması gerekir demişti.

Sanırım en doğrusunu doktorumuz bilir ama benim 2. Transferim ilki 4 haftalıkken düşük olmustu şuan 11+6 dayım haftaya doktorumda randevum var ama bakalım o ne diyecek bende fetalden yanayım

Sanırım en doğrusunu doktorumuz bilir ama benim 2. Transferim ilki 4 haftalıkken düşük olmustu şuan 11+6 dayım haftaya doktorumda randevum var ama bakalım o ne diyecek bende fetalden yanayım
Hayırlısı olsun,tebrik ederim.
Ben de mayıs ayında düşük yapmıştım. Elimde kalan embriyoları genetiğe gönderdik bu sefer. Sağlam gelen 2 embriyo transfer edildi. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğim

Rabbim yaşatmasın birdaha .
Teşekkür ederim inşallah hepimizin sağlıkla ilerler,kucağımıza kolaylıkla almak nasip olur inşallah Transferin kaçıncı günündesin

Rabbim yaşatmasın birdaha .
Teşekkür ederim inşallah hepimizin sağlıkla ilerler,kucağımıza kolaylıkla almak nasip olur inşallah Transferin kaçıncı günündesin
10.günündeyim. T+8 de 120, T+10 da 265 geldi beta. Doktor perşembe günü de ver. 31 ekim de kese ve kalp atışı için çağıracağım seni dedi. Ah ben de keşke onun kadar emin olsam, stres yapmasam

10.günündeyim. T+8 de 120, T+10 da 265 geldi beta. Doktor perşembe günü de ver. 31 ekim de kese ve kalp atışı için çağıracağım seni dedi. Ah ben de keşke onun kadar emin olsam, stres yapmasam
Maşallah sağlıkla ilerlesin
stres hic bitmiyor takiii o kalp atışını duyuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…