Tüp bebek Fetal DNA mı yoksa tarama testleri mi

defnegull

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2025
295
159
18
30
Kızlar merhaba tüp bebek ile 9 buçuk haftalık hamileyim tarama testleri yaklaşıyor doktorumla henüz konuşmadım ama fikrinizi almak istiyorum Fetal Dna ve normal tarama testleri konusunda.
Sizler nasıl ilerlediniz ?

Kızlar merhaba tüp bebek ile 9 buçuk haftalık hamileyim tarama testleri yaklaşıyor doktorumla henüz konuşmadım ama fikrinizi almak istiyorum Fetal Dna ve normal tarama testleri konusunda.
Sizler nasıl ilerlediniz ?
Fetal DNA %90ın üzerinde doğruluk içeriyor ben fetal DNA yaptırdım öneririm ikili üçlü test yaptırmanıza gerek olmaz . Ama güzel bir firmaya yaptırın

maddi olarak imkanı olan herkes tüp bebek ya da spontane gebelik farletmeksizin fetal dna yaptırmalı diyor doktorlar hep. eskişehirdeyseniz osman gazi ünv yapıyor diye biliyorum. ama ben yurt dışına göndermiştim

Tarama testlerinden güvenilirliği en yüksek olan fetal dna. Doktorunuz da bunu önerecektir. Ben Ankara Intergen’de yaptırdım. Kanı bulunduğunuz şehirde verip kargo ile gönderiyorsunuz. Fiyat olarak da makul seviyede ve güvenilir bir firma. Daha önce orada kendimle ilgili başka işlemler yaptırmıştım. Memnun kaldım hep süreçten.

Bende Ankara'dayım teşekkür ederim bakacağım o firmaya fiyat olarak ne kadardi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…