Tüp bebek fiyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxxnezo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
X

xxxnezo

Ziyaretçi
Slm bayanlar ben birşey sormak istiyorum sizlere tüp bebek düşünüyorum fiyat aldık 3500 tl herşey içinde muayenden tutunda ilaçlar dahil kampanyadan dolayı sizce fiyatı nasıl yada kaça sizler yaptırıyosunuz sevgiler...

bende dün başladım tüp bebek 3.750 ilaçlar 1500 tuttu toplam 5250

Slm bayanlar ben birşey sormak istiyorum sizlere tüp bebek düşünüyorum fiyat aldık 3500 tl herşey içinde muayenden tutunda ilaçlar dahil kampanyadan dolayı sizce fiyatı nasıl yada kaça sizler yaptırıyosunuz sevgiler...

slm tatlım söylediğin fiyat çok uygun bence herşey dahilse yani
ben erdem hastanesinde denedim 3600 . 4000 civarı tuttu
verdikleri fiyat tüp bebek mi micro mu canım
inşş gönlündeki olurrr

slm tatlım söylediğin fiyat çok uygun bence herşey dahilse yani
ben erdem hastanesinde denedim 3600 . 4000 civarı tuttu
verdikleri fiyat tüp bebek mi micro mu canım
inşş gönlündeki olurrr

bu bahsettiğin erdem ümraniyede olan erdem hastanesimi???bebeğin tuttumuu??bende erdem hastanesinde denemiştimde.......bende ilaçlar dahill 3 milyar verdimm hastane sahibi tanıdıkdıı 500 lira indirdiler bize......

umut tüple yeni görüşmemiz olduu oranın fiyatıdaa 4.500 ilaçlar dahil...ama aralıkda fiyat değişebilirmişş artabilirmiş......

bu bahsettiğin erdem ümraniyede olan erdem hastanesimi???bebeğin tuttumuu??bende erdem hastanesinde denemiştimde.......bende ilaçlar dahill 3 milyar verdimm hastane sahibi tanıdıkdıı 500 lira indirdiler bize......

evet ümraniyede ki hastane
malesef tutmadı 4 transfer edildi ama tutmadı
2000 tüp bebek di 1200 civarı ilaçlarım tuttu 500 de dondurulma parasıydı
sanırım senin de tutmadıı

evet canım herşey içinde ilaçlar vs.her yerede güven olmuyor basarı oranıda çok önemli artık hayılrısı sorun yok bızde sebepsiz infertilite ama kalamıyorum hamıle 1 yıl önce dogal yoldan kaldım sonra kalamaıdm hamile hayırlısı artık...

merhaba arkadaşlar.......ben memorialde oldum tedavimi,fiyatı 1900 euro ilaçlar hariç.rapor geçmiyor.ben hastanemden çok memnun kaldım.bence ücretinin uygun olması değil merkezin güvenilir ve başarı şansının yüksek olması çok daha önemli,

evet canım herşey içinde ilaçlar vs.her yerede güven olmuyor basarı oranıda çok önemli artık hayılrısı sorun yok bızde sebepsiz infertilite ama kalamıyorum hamıle 1 yıl önce dogal yoldan kaldım sonra kalamaıdm hamile hayırlısı artık...

hakkınmızda hayırlısı diyelim
hangi hastane bahsettiğin kesin kararını verdin mi

bebekteyiz canım slm tam kararımı verdin sanırım antalyadayım orda yaptıracagım antalya tüp bebek merkezinde evet hayırlısı bir kaç ay dahamı beklesem dedim ama yoruldum artık..

nacizhane düşüncem, ilaç dahil kampanya türü şeylere katılma.

ama tabi herşeyin başı ekonomik ilk seferde olacağı bilince 5 de verilir 10 da ama belirsiz deneme olunca insan genelde ekonomiğini arıyor ancak bu tip ilaç dahil kampanyalarda fiyatı uygun tutabilmek için eksik ilaç verildiği söyleniyor.

Yada merkeze açık açık, böyle söylüyorlar (ilaç eksik verme) bir sıkıntı olur mu diye sor istersen.

Ben de mart ayında yaptırmıştım ilk tüp bebek tadavimi 2350 euroydu.Alman hastanesinde.Şİmdi yüne aynı doktora yaptırıcam ama fiyat konusunda bir bilgim yok her halde gecen seseferkinden farklı olur.bir de 2350 euroya tahlilller ve ilaçlar dahil değildi...

kızlar bende tüp bebk düşünüyorum şubat gibi ama nereye başvuracağımı nerde yaptıracağımı bilmiyorum en çok nereler tercih ediliyor fiyatta önemli ,birde bütün bu fiyatlar ssk dahilmi ??

bende en son 2000 euro+ilaçlar yaptırdım.toplam 6.500 tl civarı tuttu.hatta 2010 sonuna kadar bu paranın kredisini ödeyeceğiz.

bebekteyiz canım slm tam kararımı verdin sanırım antalyadayım orda yaptıracagım antalya tüp bebek merkezinde evet hayırlısı bir kaç ay dahamı beklesem dedim ama yoruldum artık..

arkadaşım kaç senelik evlisin bilmiyorum ama yaşından dolayı beklememen lazım hatta acele etsen ii olur allah korusun aksilikler olabilir bekleme arkadaşım erteleme mutluluğunuuu

Orası cok guzelmış üstelık konaklama bedava dıyorlar arkadasım dogrumu?

kızlar bende tüp bebk düşünüyorum şubat gibi ama nereye başvuracağımı nerde yaptıracağımı bilmiyorum en çok nereler tercih ediliyor fiyatta önemli ,birde bütün bu fiyatlar ssk dahilmi ??

Canım SSK dahil olması lazım cunku ben gecen sene ilac harıç 350ytl yaptırdım bu sene bılmıyom.Ilacla heralde toplam 2250ytl tuttu.

Son düzenleme:
bebekteyiz canımm banada 5 tane embryo transfer edildii..
sonuç bebeğim tuttu fakatt değer az yükseldi ve düştüü.....2..deneme içindee umut tüp bebekle görüştükk orada yapıcam inşş 2.denememi....,
sen nerde yapıcann dşiğer denemenii yine erdemdemi deniycenn???ve ne zaman denemiştinn ben ağustos ayında denemiştim.....

merhaba arkadaşlar bende inşallah ocakta yapacam anatolia da ne kadar istiyorlar

haberi olan var mı.ben diyrbakırdan gidecem

bebekteyiz canımm banada 5 tane embryo transfer edildii..
sonuç bebeğim tuttu fakatt değer az yükseldi ve düştüü.....2..deneme içindee umut tüp bebekle görüştükk orada yapıcam inşş 2.denememi....,
sen nerde yapıcann dşiğer denemenii yine erdemdemi deniycenn???ve ne zaman denemiştinn ben ağustos ayında denemiştim.....

sevgili adaşım,
sen burda umuttan bahsetmişken sonra istanbul tüp bebek diyosun başka forumda. neden vazgeçtin?? bende düşünüyorum çünkü umutu. evime uzak olmasına rağmen. bahçeciğe sırf isim için okadra para vermek istemiyorum. :(

Back
X