Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm bayanlar ben birşey sormak istiyorum sizlere tüp bebek düşünüyorum fiyat aldık 3500 tl herşey içinde muayenden tutunda ilaçlar dahil kampanyadan dolayı sizce fiyatı nasıl yada kaça sizler yaptırıyosunuz sevgiler...
slm tatlım söylediğin fiyat çok uygun bence herşey dahilse yani
ben erdem hastanesinde denedim 3600 . 4000 civarı tuttu
verdikleri fiyat tüp bebek mi micro mu canım
inşş gönlündeki olurrr
bu bahsettiğin erdem ümraniyede olan erdem hastanesimi???bebeğin tuttumuu??bende erdem hastanesinde denemiştimde.......bende ilaçlar dahill 3 milyar verdimm hastane sahibi tanıdıkdıı 500 lira indirdiler bize......
evet canım herşey içinde ilaçlar vs.her yerede güven olmuyor basarı oranıda çok önemli artık hayılrısı sorun yok bızde sebepsiz infertilite ama kalamıyorum hamıle 1 yıl önce dogal yoldan kaldım sonra kalamaıdm hamile hayırlısı artık...
Slm bayanlar ben birşey sormak istiyorum sizlere tüp bebek düşünüyorum fiyat aldık 3500 tl herşey içinde muayenden tutunda ilaçlar dahil kampanyadan dolayı sizce fiyatı nasıl yada kaça sizler yaptırıyosunuz sevgiler...
bebekteyiz canım slm tam kararımı verdin sanırım antalyadayım orda yaptıracagım antalya tüp bebek merkezinde evet hayırlısı bir kaç ay dahamı beklesem dedim ama yoruldum artık..
bebekteyiz canım slm tam kararımı verdin sanırım antalyadayım orda yaptıracagım antalya tüp bebek merkezinde evet hayırlısı bir kaç ay dahamı beklesem dedim ama yoruldum artık..
kızlar bende tüp bebk düşünüyorum şubat gibi ama nereye başvuracağımı nerde yaptıracağımı bilmiyorum en çok nereler tercih ediliyor fiyatta önemli ,birde bütün bu fiyatlar ssk dahilmi ??
bebekteyiz canımm banada 5 tane embryo transfer edildii..
sonuç bebeğim tuttu fakatt değer az yükseldi ve düştüü.....2..deneme içindee umut tüp bebekle görüştükk orada yapıcam inşş 2.denememi....,
sen nerde yapıcann dşiğer denemenii yine erdemdemi deniycenn???ve ne zaman denemiştinn ben ağustos ayında denemiştim.....