- Konu Sahibi aysen_balikesir
-
Erdem hastanesi benim gittiğim ümraniyede ve ilaçlar dahil raporsuz fiyatı 3500 tl,raporlu olursa 2000tlBide Çamlıca da yeni açılan yeri var ama orayı bilmiyorum,fiyat olarak aynıdır muhtemelen, ama doktoru falan tanımıyorum
RABBİM hepimiz için hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsinumarım hepimiz bi sonraki tedavilerimizde hamileyim müjdesini arkadaşlarımızla paylaşırız
İlk denememizi ferticenterda yaptık sperm sayımız az olduğu için direkt rapor alabildik, ilaçlar dahil 2100lira tutmuştu, fiyat şimdi de hala aynı...2.yi de erdem hastanesinde yaptırdık elimde 1.den kalma ilaçlarım olduğu için rapor çıkarmamıza gerek kalmadı 2000liraya yaptırdık
şimdi 3.yü deniycez yine erdemde olucak fiyat raporsuz 3500lira ilaçlarda dahil,rapor alırsak yine 2000lira...
1.denemede yasa henüz çıkmamıştı 3embriyo koyulmuştu gebelik oluşmadı,2.de tek embriyo koyuldu gebelik oluştu ama kimyasal olduğu için sonrasında düşükle sonuçlandı..Şimdi darısı 3.nün başına İNŞALLAH
merhaba arkadaslar.
ben kisa zaman once ankaradaki merkezleri arastirdim edindigim bilgileri sizinlede paylasmak isterim.
raporsuz fiyatlar ortalama 3500tl -5500tl arti ilaclar (ilaclar kisiden kisiye degisiyor 1000 tl odeyende var 3000 tl odeyende var)
raporlu ise 1000tl - 3500tl arasi arti ilaclar. aslinda yeni yonetmelige gore merkezler ilk deneme icin yuzde 30 ikinci denemede ise yuzde 25 fark ucreti almalari gerekiyor ama benim gorusmeye gittigim merkezlerden sadece 1 tanesi bu yasaya uygun fiyat verdi digerleri ise yasayi sanirim yanlis anlamislar :) yaklasik yuzde 30 indirim yaptilar. yani yaklasik 500tl-ile 1500 tl arasi indirim yapacaklarini soylediler.
yani kisacasi raporunuz var ise yasa geregi yaklasik 1000 tl odemeniz gerekiyor arti ilaclar
merhaba herkese,
Ben İstanbul Tüp bebek merkezinde tedavi oldum.
Ücretleri de şöyle, SSK ki hasta tup bebek için merkeze 745 TL ödüyor sadece, İlaçlar da 1000 TL gibi bir fark ödeyerek alınıyor.
Normal hasta da ücret aynı, 745 TL dir. İlaçlar eczaneden alınıyor.Yaklaşık ilac masrafı 2000-3000 TL civarında.
canım tüp bebek günlüğümüz diye bi topik var arda çok fazla arkadaşımız ankarada yaptıryor istersen bi de oraya sor.geneli başkent hastanesinde yaptıyor.orada sor mutlaka cvp alırsın..arkadaşlar ankarada tüp bebek yaptırmak istiyorum malesef raporsuz olacak çünkü bir çocuğum var. tabi masraflı olacak ankara için tavsiye edecek hastane biliyormusunuz 2012 fiyatları nasıldı?? lütfeeeen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?