tüp bebek fiyatları

slm baby benımde tüplerim tıkalı laparoskopıyle acılmadı.aşılama tüpler tıkalı oldugu için olmuyor tek care tüp bebek :çok üzgünüm:

slm kızlar bende laparaskopi oldum bir tüp tammamen yapışık ikinci kısmı hidrosalpeng dediler bu hidro salpengi araştırdım tüp bebek yaptırsamda bu sıvı zehirliyormuş sizdede böyle birşey varmı

canım ya senin raporlu 1700 ytl verdin

canım funda 1.400 verdi raporlu....300 lirayada eşinin spermi donduruldu.....ve ayrıca fundanın bebeği tutmadığı halde orayı çok met ediyor....mesela benim ilk denememde olmadı ve ilk denediğim yerde kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum...ve üstüne benim bebeğim tuttu ve düştü....açıkcası bende merekz arayışındayım ve medikanada araştırdığım hastanelerden biri....

ya canım bende kasımda düşünüyorum bu arada fiyat araştırıyorum

bizde raporsuz 2300 hastane aldi
1000 tl doktor aldi
ilaclarda 1500 tuttu
bide dusuk yaptim 1000 tl kurtaja verdik
onun disinda ekstralari hic saymayayim

slm ben medikanada raporsuz yaptırıyorum kendi bütçemle ilaç masrafı da içinde 3.500 ilaçlara başladım 3. günümdeyim yumurta buyutme yapıyoruz dr.um süha sönmez progeronla başladım ilaçlar 1.800 tutuyodu 1.100 verdim herşey içinde ilaçlarda 3.500 tavsiye ediyorum bahçelievler medikana inş yardımcı olabilmişimdir.hihoyyyt

:1no2:bir kızım var 7 yaşında 2 dış gebeliğim var ama ben yine anne olmak istiyorum kızımda tek olmaktan şikayetçi kardeş istiyo:1no2iskolojim bozuldu ölen bebeklerimden biri 2,5 aylık tı ölümden döndüm ameliyatla aldılar tüpümde gitti 2005 te oldu bu olay... yılmadım yine denedim 8 ay önce yine dış gebelikti 7 haftalıktı anlıcağın tekrar bi ameliyat 6 ay önce ölümden yine döndüm son tüpümü de aldılar bebekle 6 ay oldu eşimle karar verdik ve medikanaya gittik tüm birikimmimizi verdik bide borçlandık ama olsun ben her gece ağlıyodum bebek istiyorum diye tüp bebek yapıyorum şu an dediğim gibi 3.500 mal olucak ama herşey anne olmak için kızımın da piskolojisi düzelicek inş ALLAH hepimize yardım etsin bu uğurda ağlayanları ellini gökyüzüne ALLAH A AÇIP YALVARIP ÇOCUK İSTEYENE BEBEKLERİNİ VERSİN ANNE OLMAK İSTİYOSANIZ SİZ DE YILMAYIN BENCE UĞRAŞIN ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMM:teytey:

heryerin fiyatı farklı işlemleri nasıl acaba sanki değişikte allah allah yaa dr lara da aynı eğitim veriliyor yapsalaray herşeyi düzenli şekilde

mrb arkadaşlar yazılarını nekadar önce bilmiyorum ama bende tüp bebek istiyorum 1 kez aşılama yaptırdık olmadı aşılamada şans çok az medikanada yaptıran arkadaşlar sonuç alabildinizmi inş tutmuştur.

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmak istiyorum fakat hastane, doktor, fiyat konularında bilgiye ihtiyacım var bana yardımcı olabilirmisiniz ??

Biz geçen sene 3500e yaptırdık her 2 tedaviyi de.., 2sinde de fiyat aynıydı..ama ilaçlar hariç.. ilaçlar da 1000 civarı (her 2 seferde de) tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam...3. deneme için memoriala gitme planları yapıyoruz.. bakalım orada da rapor gecerli değil sanırım.. Allah maddi manevi güç versin hepimize kızlar..

kızlar tüp bebek kişiye özel bir tedavidir. sorun erkektense farklı bayandansa farklı bir protokol uygulanıyor.kullanılan ilaçlar değişiyor süre değişiyor. merkezin kullandığı yöntem değişiyor.bazı merkezler erkek infertilitesinde daha başarlı bir yötem olan ımsi yi kullanıyor. mesela benim erkek infertilitesiydi brüksel yüp bebek yücel karaman. 10 günlük kısa protokol toplamda 5500-5600 civarı rapor geçmiyor. birde aklınızda bulunsun kızlar yeni yasa hepimizi biraz zorluyor ve şansı arttırmak için mümkünse 5.gün transferine gidilmeye çalışılıyor merkezinizin bu konudaki başarısını sorun.

tşk. arkadaşlar çok iyi araştırıp gitmek lazım haklısınız Allahım fazla bekletmeden nasip etsin bebişlerimizi inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…