tüp bebek fiyatları

Ben 2. denememi yaptım şu an transferimin 5. günü. Memorialde yaprırdık biz, ilkide aynı merkezdeydi. İkincisinde fiyat 1600 euro idi ama benim raporum olduğundan 1400 euro ödedik. İlaçlarım da 1000 tl civarında tuttu. Ben gonal-f, menagon, lucrin,ovitralle kullandım. Gonal-f piyasada 330 civarı raporun varsa 130 tl ödüyorsun ama biz tanıdık eczaneden aldık kendi karını almadı gonal-f yi 68 tl ye aldık. Kutu başına bu fiyatlar tabi.

Merhaba,
Memorialde anlaşması mı var? Ben Amerikan Hastahanesinde yaptırıyorum en düşük fiatı verdiler 4.160 ilaçlar hariç tabii bu arada Amerikan Hastanhanesinin karşısındaki Sütü Sever eczanesi Gonal*f yi nakitte 270 tl den veriyo 4 kutu alana 5. kutyuda ücretsiz veriyor bilgilerinize..Memorial hastahanesi nin anlaşması varmı bilgi veirseniz sevinirim.

Ben devlet memuruyum, fakülte hastanesinden raporumuzu çıkarttık. İlk denemede fiyat 1900 euro idi ama raporumuz olduğundan 1450 euro ödedik , 2. si 1600 euro idi biz 1400 euro ödedik yani evet kurumlarla anlaşması var.

Ben devlet memuruyum, fakülte hastanesinden raporumuzu çıkarttık. İlk denemede fiyat 1900 euro idi ama raporumuz olduğundan 1450 euro ödedik , 2. si 1600 euro idi biz 1400 euro ödedik yani evet kurumlarla anlaşması var.

canım merhaba ,ben de memorial ataşehir de yaptırıcam,bu 1600euro içinde neler var??lab. işlemleri,yumurta toplama transfer falan mı?transferden sonra,ya da yumurta toplandığında hastanede yattın mı?

canım merhaba ,ben de memorial ataşehir de yaptırıcam,bu 1600euro içinde neler var??lab. işlemleri,yumurta toplama transfer falan mı?transferden sonra,ya da yumurta toplandığında hastanede yattın mı?

1600 euro 1. sinide aynı hastanede yaptırdıysan olan fiyat. İçinde her gidişte kan verme yani testler, muayene, yumurta toplama ( işlemden sonra 1 saat yattım hastenede) transfer (bundan sonrada 1 saat yattım ). Bize ımsı ve microenjeksiyon uygulandı bunlarda dahil. Ataşehirde tüp bebek kısmı olduğunu bilmiyordum. Tüp bebek sadece memorial okmeydanında yok mu?

canım bize ataşehir diye söylendi ama belki yapacak olan dr oradadır...ben sadece yumurta toplama ve transfer için gidicem.bana 5binlirayı bulur dedi buradaki dr ama bilmiyorum.kontrolde daha detaylı sorayım..

şimdi netten baktım orada da varmış,okmeydanında misafirhanede varmış.sanırım Ataşehir de yok sanırım bizede mikro yapılacak,gerçi buna lab. da karar veriliyormuş.sperm kendikendine döllemezse ya da bir anormalite olursa yapılır dedi.dr.

kızlar ben 20 aylık evliyim ve tam 24 yaşımda olcam haziranda. Bu ay öğrendikki eşimin sperm hareketi az sayısıda pek iyi değil 34 milyon dr ilaçlar verdi 2 ay sonra gel dedi ama benim pek umudum yok direkt aşılama tüp bebek yöntemlerini incelemeye başladım ssk var eşimin ama karşılaması için önce 3 aşılama gerekiyormuş öylemi? Raporu nasıl çıkardınız aşılama yaptırdınız mı aşılama ve tüp bebek raporlu raporsuz nasıl oluyor ve sizlerin tüp bebek yapma sebepleriniz neydi beni biraz bilgilendirirmisiniz?

Merhaba. saynız aslında kötü değil ama sanırım morfoloji pek iyi değil. 20.000.000 üstü ise sayınormal sayılıyor. Bu sayıyla tüp bebeğe direk geçemezsiniz. Devlet yardımı istiyorsan 3 aşılama şart. Bize direk tüp bebek raporu verdiler ama bizim sayımız 5000 di. Sayın 5.000.000 altında ise direk raporu alabiliyorsun.

İlk denememizi ferticenterda yaptık sperm sayımız az olduğu için direkt rapor alabildik, ilaçlar dahil 2100lira tutmuştu, fiyat şimdi de hala aynı...2.yi de erdem hastanesinde yaptırdık elimde 1.den kalma ilaçlarım olduğu için rapor çıkarmamıza gerek kalmadı 2000liraya yaptırdık
şimdi 3.yü deniycez yine erdemde olucak fiyat raporsuz 3500lira ilaçlarda dahil,rapor alırsak yine 2000lira...
1.denemede yasa henüz çıkmamıştı 3embriyo koyulmuştu gebelik oluşmadı,2.de tek embriyo koyuldu gebelik oluştu ama kimyasal olduğu için sonrasında düşükle sonuçlandı..Şimdi darısı 3.nün başına İNŞALLAH

evt canım sayı fena değil ama hareketli %35 ti bakalım ilaç kullanıyor e vitamini antibiyotik ve androgen tabletleri verdi dr bende sabah akşam bal ve keçiboynuzu pekmezi veriyorum kuru incir kuru yemiş havuç ne duyarsam ne bulursam tepiyorum ağzına:) 1,5 ay sonra gitcez kontrole inşallah düzelir bu sürede eşin hamile kalırsa gelme dedi dr ahh nerde o günler
Erdem hastanesi nerde? Fiyat çok ucuz geldi 10 milyar diyorlar o yüzden çok üzülüyorum 3 tane aşılama vs çok yorucu ve uzun bi zaman hem kendimiz karşılarsak birkaç embriyoda koydurabiliyoruz galiba raporsuz herşey dahil 3 milyarsa hiç üzülmeyeyim o zaman.

Erdem hastanesi benim gittiğim ümraniyede ve ilaçlar dahil raporsuz fiyatı 3500 tl,raporlu olursa 2000tlBide Çamlıca da yeni açılan yeri var ama orayı bilmiyorum,fiyat olarak aynıdır muhtemelen, ama doktoru falan tanımıyorum

RABBİM hepimiz için hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin umarım hepimiz bi sonraki tedavilerimizde hamileyim müjdesini arkadaşlarımızla paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…