- Konu Sahibi aysen_balikesir
-
ayy ben bu topiği açtıktan sonra hamile kaldım şimdi kızım 10aylk inşallah herkese nasip eder yüxe rabbim
merhaba allah kızını sana bağışlasın tüp bebek kaçıncıda tutu
tşk. arkadaşlar çok iyi araştırıp gitmek lazım haklısınız Allahım fazla bekletmeden nasip etsin bebişlerimizi inş..
Ben 2. denememi yaptım şu an transferimin 5. günü. Memorialde yaprırdık biz, ilkide aynı merkezdeydi. İkincisinde fiyat 1600 euro idi ama benim raporum olduğundan 1400 euro ödedik. İlaçlarım da 1000 tl civarında tuttu. Ben gonal-f, menagon, lucrin,ovitralle kullandım. Gonal-f piyasada 330 civarı raporun varsa 130 tl ödüyorsun ama biz tanıdık eczaneden aldık kendi karını almadı gonal-f yi 68 tl ye aldık. Kutu başına bu fiyatlar tabi.
Ben devlet memuruyum, fakülte hastanesinden raporumuzu çıkarttık. İlk denemede fiyat 1900 euro idi ama raporumuz olduğundan 1450 euro ödedik , 2. si 1600 euro idi biz 1400 euro ödedik yani evet kurumlarla anlaşması var.
canım merhaba ,ben de memorial ataşehir de yaptırıcam,bu 1600euro içinde neler var??lab. işlemleri,yumurta toplama transfer falan mı?transferden sonra,ya da yumurta toplandığında hastanede yattın mı?
kızlar ben 20 aylık evliyim ve tam 24 yaşımda olcam haziranda. Bu ay öğrendikki eşimin sperm hareketi az sayısıda pek iyi değil 34 milyon dr ilaçlar verdi 2 ay sonra gel dedi ama benim pek umudum yok direkt aşılama tüp bebek yöntemlerini incelemeye başladım ssk var eşimin ama karşılaması için önce 3 aşılama gerekiyormuş öylemi? Raporu nasıl çıkardınız aşılama yaptırdınız mı aşılama ve tüp bebek raporlu raporsuz nasıl oluyor ve sizlerin tüp bebek yapma sebepleriniz neydi beni biraz bilgilendirirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?