• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek fiyatları

selam darkinlife, evet ya bizi hep uğraştırıyorlar...
bende bugün adetimin 3. günü gittim dosyamı inceleyince şaşırdılar asistan doktorlar seni niye gönderdiler 3 aşılamayı tamamlamışın niye 4. istediler anlayamadık dediler anlattım sayı olayını yani üçü 5 milyon üzeri biri düşük old. için dedim.. yok öyle bişey kim dedi diye inanmadılar aynı hastanede birbirlerinden haberleri yok biz bir arayalım dediler arayınca oradaki tüp bebek hemşiresi izah etmiş sayı 5 milyon olacak raporu ger gönderiyorlar diye asistanın bile tuhafına gitti hemşireler bizden çok biliyor buda yeni çıkmış işinizi çok zorlaştırıyorlar dedi... neyse sonuçta bugün benim 4. aşılamama start verdik velhasıl... bugün gonal-f 75 doz ile başladım hayırlısı olsun inşallah...

İnşallah tutar aşılamam bu seefer bende geçen iğneyle denemiştim 75 le başlamıştım.
Evet hastanedekiler bile birbirinden habersizler ve neler var onlar bilmezken bize söylemelerini bekliyoruz bizde di mi:)Allah bidaha uğraştırmaz sizi inşallah veriri bu sefer bebeğinizi kucağınıza canım.Bol şanslar.

2.denemem fakaat içimde korku var ya olmazsa diye gerçi herşey hayırlısı,bişeyi bukadar istemek doğru değil ama elde değil,nasibimizde varsa olacak yoksa elden gelen bişey yok.ama doktorlar pozitif düşünün diyolar öyle yapmaya çalışıyorum,Yüce Allahım içimizdeki ümidi yoketmetsin inşaallah,,, acele ediyoruz işte napalım vakti zamanı nezamansa o zaman olacak, ilk denememizde beraber bir arkadaşım vardı o daa tüp bebek yaptırdı olmadı çok üzzüldük hepimiin olmamıştı şimdi öğrendin kendiliğinden hamile kalmış nasibi o şekildeymiş işte Allahım o şekilde uygun görmüş Allahım herkese böyle mutluluklar nasip etsin inşşalllah

2.denemem fakaat içimde korku var ya olmazsa diye gerçi herşey hayırlısı,bişeyi bukadar istemek doğru değil ama elde değil,nasibimizde varsa olacak yoksa elden gelen bişey yok.ama doktorlar pozitif düşünün diyolar öyle yapmaya çalışıyorum,Yüce Allahım içimizdeki ümidi yoketmetsin inşaallah,,, acele ediyoruz işte napalım vakti zamanı nezamansa o zaman olacak, ilk denememizde beraber bir arkadaşım vardı o daa tüp bebek yaptırdı olmadı çok üzzüldük hepimiin olmamıştı şimdi öğrendin kendiliğinden hamile kalmış nasibi o şekildeymiş işte Allahım o şekilde uygun görmüş Allahım herkese böyle mutluluklar nasip etsin inşşalllah

merhaba canım bende ilk kez başlıcam tedaviye ege üni de yaptırcam ama açıkçası pişman oldum hiç dogru düzgün bilgi vermiyolar.keşke şifaya gitseydim diye pişman oldum tutmazsa bi dahakine şifaya gidicem.bu arada seni takibe alıcam nasıl geçtigini anlat.drlar nasıl davranıyo ilgili mi.ve bilgilendiriyolar mı.inşllh Rabbim hepimizin muradını tez zamanda hayırlısıyla verir.tabi unutmamak lazım ki evlatsızlıkla imtihan evlatla imtihandan daha kolaydır.bunu düşünüp hep moral bulmaya çalışıyorum.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.sevgiler canıma.s.

yanlızlık 78 benilkini ege de yaptım hiç memnun kalmadım 1 doktor yüzü görmedi hep hemşireler yönlenddirdi olmadı nedenini bile açıklamadılar bu yüzden şifada başladım tabiiki Allahın takdiri olmazsa burdadaa olmaz fakat ilgi alaka çok önemli.ufacık bir detay mesela çarşamba ilk gittim muayene oldum kan alındı iğnelerim verildi cumartesi arayacağız dediler pazartesi için hemen bugün sabah aradılar egede ben takip edip arıyordum çok yoğunlardı onlarada haak vermek lazım bu kadar ilgileniyorlar.ama bizim morale ilgiye ihtiyacımız var psikolojimiz iyi olması gerek öyle değilmi. sen başladın galiba nezaman sonuç...inşallah hayırlı sonuçlar alırsın,yinede ümidini kaybetme olursa yer mekan önemli değil olur

ilk denemede orda hamile kalanlarda vardı tabiki yok değil lütfen moralini bozma nasibiiizde varsa olur. Allah sevdiği kullarıınıı aratırmış biiim dualarıımıızı aaha çok istermiş öyle düşünmek lazım

yanlızlık 78 benilkini ege de yaptım hiç memnun kalmadım 1 doktor yüzü görmedi hep hemşireler yönlenddirdi olmadı nedenini bile açıklamadılar bu yüzden şifada başladım tabiiki Allahın takdiri olmazsa burdadaa olmaz fakat ilgi alaka çok önemli.ufacık bir detay mesela çarşamba ilk gittim muayene oldum kan alındı iğnelerim verildi cumartesi arayacağız dediler pazartesi için hemen bugün sabah aradılar egede ben takip edip arıyordum çok yoğunlardı onlarada haak vermek lazım bu kadar ilgileniyorlar.ama bizim morale ilgiye ihtiyacımız var psikolojimiz iyi olması gerek öyle değilmi. sen başladın galiba nezaman sonuç...inşallah hayırlı sonuçlar alırsın,yinede ümidini kaybetme olursa yer mekan önemli değil olur

slm meruşecim.ben bugün ilk igneme başladım.dedigin gibi dr ı görmeden hemşirelerle al ver yapıyoruz.bi de gitgide iyice kalabalık olmuş.sabah gelip takibe akşama çıkılıyomuş.anlayacagın ne moral aksine üzerine daha bi gerginlik.orası her şeyi yavaş yapıyoda ondan uzun sürüyor.offff yaaa bilmiom ne olcak.kafamçokkarıştıpuregon 250 vurmaya başladım.yan etkilere maruz kalmakdan korkuyom.diyorum ya hep MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.rabbim hepimizn yardımcısı olsun.öpüyorum cnm.Allah a emanet ol.:teselli:

yanlızlık hayırlı olsun inşallah, benimde 3.günüm iğnelere başladım bende puregon 350 ile başladım hayırlısı inşallah canım hepimizin yüüzünü güldürür Allahım inşallah
olursak aynı zamanda hamile kalacağız bakalım. ama moralini bozma yoğunluk seni etkilemesin poitif düşünki iyi olsun, ben ilkinde olmayacakmış gibi kendimi hazırladım vede olmadı bu sefer olumlu düşünüyorum aklıma geetirmiyorum normal günmüş gibi davranıyorum:teselli::dance::dance::dance:a.sa.s

hıı bide yan etkisini bilmiyorumda daha önce gonal f kullanmıştım onda yan etki olmadı bunda bende göğüs ağrısı yapıyo gb geldi bana ama bu herkeeste olacak diye bişey yok,bol bol su iç özellikle yumurta toplamadan sonra , yanında sabah vurulman için başka iğne verdilermi

nasılsınız kızlar ben uzun süre giremedim baya açıklamalı ve samim bi ortam oluşmuş çok sevindim bende eğer 2008e kadar olmazsa tüp bebek istiyorum inşallah gerek klmaz ama hayırlısı yiinede

canım biz istanbul cerrahi hastanesinde yaptırıyoruz, 2100 dolar hastane (2500 ytl) ilaçlarda 1,500'ü rahat bulur...

özelmi bu hastane ssk kullanıpta mı bu fiyatı ödüyorsun yoksa normal fiyatımı dır bu .yahu benim aşılamalar tutazsa bende tüp bebeğe geçecekmişşim dedi doktorum inşalla aşılamalarda bebişime kavuşurum da gerek kalmaz korkuyorum tüp bebek ten.

merhaba ben umraniye hospitalium da yaptirdim ilaclar dahil 5000 ytl carsamba gunu test yapacagiz ins pozzitif cikar ozaman 5 deil 15 000 versem koymaz bana herkese bolsanssss (dualarinizi bekliyorum)

Beyazkaramel bende medical parkta yeni tüp bebek yaptırdım ama dün akşam kananmam oldu.Doktorum genede perşembe günü testimi yaptırmam gerektiğini söyledi bir umut bekliyoruz inşallah hayırlısı olur ve olumlu olur

merhaba arkadaşlar,
tüp bebek masraflarını devlet bir kereye mahsus karşılamıyormu?
rapor olunca daha mı ucuz oluyor..(ben dış gebelik geçirdim 1 ay önce ve tüplerin biri tıkalı)..ve ssk lıyım...devlet hast. tüp bebk raporunu verirse yine ücret ödeyecekmiyim..bu aşamalardan geçen arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var..

merhaba arkadaşlar,
tüp bebek masraflarını devlet bir kereye mahsus karşılamıyormu?
rapor olunca daha mı ucuz oluyor..(ben dış gebelik geçirdim 1 ay önce ve tüplerin biri tıkalı)..ve ssk lıyım...devlet hast. tüp bebk raporunu verirse yine ücret ödeyecekmiyim..bu aşamalardan geçen arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var..
selam canım, ben daha tüp bebek aşamasına geçemedim üniv. hastanesinde3 kere aşılama yaptırdım raporla.. tüp bebekde aynı 3 hakkın var diye biliyorum...
rapor verince hastane sadece ilacın %20 sini sen ödüyorsun tüp bebek işleminden para almıyor devlet.. ilaçlar pahalı olduğu için tüp bebekde 600-700i bulur artı yol paranız..
ben aşılamalarımda ilaçlara dozuna göre birinde 100 brinde 300 ytl ödedim..

ilaçların %20 sini sen karşılıyorsun bi de işlemin 1200 ytl kadarını karşılıyor devlet diye biliyorum.Tamamen ücretsiz yapmazlar.
Bende bazı sitelerde böyle okumuştum gerçi ben emekli sandığına bağlıyım ama ssk da belli bir oraı karşılar.en az bi 3500 ytl ödersin gibi biliyorum ben toplamda.Yol hariç ;)

Bende aşılamada 2 seferlik ilaç aldım 200 ytl ödeyeceğim.Ve her aşılama için 110 ytl sperm yıkama parası ödedik.devlet 30 ytl karşılıyor aşılamada.Bi de ücretsiz muayene oluyorsun o var..

ilaç konusunda fiyat genelde hep aynı oluyor.. ama biz sperm yıkama parası ultrason yada tahlil parasıda ödemedik aşılamada.. tüp bebekde durum nasıl bilemiyorummmmm...

Back
X